Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Αρειανοί μόνο στις χαρές;


Τι είναι αυτά που ακούω σήμερα ρε; Με 2-3 στραβά αποτελέσματα βγήκαν ξανά στη φόρα νοοτροπίες του παρελθόντος.

Πάνω που νόμιζα ότι εμείς οι Αρειανοί έχουμε αλλάξει, πάω να τρελαθώ με αυτά που ακούω σήμερα.



Βγαίνουν όλοι απογοητευμένοι και κράζουν την ομάδα, κράζουν τους παίχτες, ακόμη κ τον Κούπερ. Μιλάνε για δημοσίους υπαλλήλους, για αδιαφορία κ άλλα τέτοια.

Ρε σεις δεν τελείωσε ακόμη η σεζόν; Το έχετε πάρει χαμπάρι; Έχουμε 3 αγώνες ακόμη. Τι καταφέρνετε με αυτό τον τρόπο;


Να σας πω εγώ; Να χαλάσετε κ άλλο το κλίμα στην ομάδα. Αυτό καταφέρνετε.

Όλοι στεναχωρηθήκαμε με τα άσχημα αποτελέσματα, όλοι απογοητευτήκαμε αλλά δεν είναι λύση να τα γκρεμίσουμε όλα. Μιλάτε για παίχτες αδιάφορους. Άντε να τους διώξουμε όλους.

Τόσο καιρό κράζαμε γιατί δεν ανανεώνει η διοίκηση τους Νέτο, Κάλβο, Κάμπορα κ τώρα τους κράζουμε γιατί έχασε ο ένας ένα  τετ-α-τετ κ επειδή πήρε ο άλλος ανόητη κάρτα.

Άντε να τους διώξουμε όλους. Να δούμε τι θα καταλάβουμε; Να διώξουμε τον Κόκε γιατί είναι χοντρός, τον Χαβίτο γιατί είναι αρτσούμπαλος, τον Κάλβο γιατί είναι αφελής, το Νασούτι γιατί παίζει δυνατά, τον Γκιάρο γιατί γέρασε, τον Σηφάκη γιατί δεν έχει καλές εξόδους, τον Αράνο γιατί έχει άσχημη μύτη, τον Νέτο γιατί έχει σγουρό μαλλί, το Ναφτί γιατί δεν μας αρέσει η γυναίκα του (λέμε τώρα). Άντε να τους διώξουμε όλους να δούμε ποιος θα μπει να παίξει.

Είναι δυνατόν ρε; Υπάρχει ο προπονητής γι'αυτή τη δουλειά. Θα τελειώσει η σεζόν πρώτα κ μετά ΌΛΟΙ θα κριθούν.

Καλά όλοι εσείς που τα λέτε αυτά, τι ομάδα είχατε την εντύπωση ότι έχουμε; Την Μπαρτσελόνα; Ξυπνήστε ρε. Δείτε λίγο την μπάλα όπως είναι. Η ομάδα έχει τα ίδια προβλήματα που έχει όλο το χρόνο. Τα βλέπει ο προπονητής και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει το καλοκαίρι. Όποιος δεν αντέχει την ήττα καλύτερα να αλλάξει ομάδα.

Ακούω κόσμο να λέει ότι δεν θα πάει στο γήπεδο. ΟΚ παιδιά αν βάλουμε κανά 2 γκολ να σας πάρουμε τηλέφωνο να έρθετε αφού είστε μόνο για τις νίκες.

Αυτά που ακούω σήμερα μου θύμισαν στιγμές 1997 που πέφταμε στη Β εθνική κ υπήρχε κόσμος στο γήπεδο που γιούχαρε τη δική μας την ομάδα κ φωνάζανε σύνθημα "εκεί εκεί στη Β εθνική". Αυτά μου θυμίζουν. 13 χρόνια πίσω. Ούτε ένα βήμα μπροστά τόσα χρόνια.

Τι να πω...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 10 Μαΐου 2010 στις 5:22 μ.μ.

Φιλε Δρακε,

Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
Δεν ειμαστε καθολου αχαριστοι ολοι αυτοι που φωναζουμε ουτε αδικοι ειμαστε!
Απλα απαιτουμε απο μια ομαδα που εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες να τις βγαλει και στο χορταρι! Δε ζηταμε κατι παραλογο.
Τωρα εαν εσυ εισαι ευχαριστημενος με το να χανεις στη Τουμπα με κατεβασμενα σωβρακα η να τρως 4 γκολ απο την ΑΕΚ με 9 παιχτες το σεβομαι απολυτα αλλα εγω δεν μπορω να το αποδεχτω τοσο ευκολα.
Τι πρεπει να κανουμε δηλαδη?
Να τους αποθεωνουμε συνεχεια χωρις καμια κριτικη?
Να κανουμε τουμπεκι και να λεμε εχουμε 3 ματς ακομα και οτι βγει?
Δεν ξερω!
Εγω πραγματικα τα βλεπω εντελως διαφορετικα τα πραγματα.
Θελω η ομαδα να παιζει με την αναλογη ψυχη που εχουν και οι φιλαθλοι που την υποστιριζουν. Τιποτα παραπανω.
Δεν προσπαθουμε να διαλυσουμε τιποτα ουτε ειπαμε να φυγει καποιος παιχτης.
Απλα λεμε οτι οι παιχτες πρεπει να παιζουν αναλογως της αξιας τους.
Αλλιως θα πρεπει να παραδεχτουμε πως η δυνατοτητες της ομαδας ειναι για 5-6 θεση και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι με αυτο. Πραγμα που κανεις δε θα δεχτει.
Επειδη λοιπον θελουμε να κοιταμε ψηλα θα κανουμε οτι περναει απο το χερι μας να σταθουμε στην ομαδα και να κανουμε τους παιχτες να καταλαβουν οτι εμφανισεις σαν αυτη με το Παοκ και την ΑΕΚ δεν μπορουν να επαναληφθουν.

Η καλως εννοουμενη διαφωνια και ο επικοδομιτικος διαλογος ειναι θεμελιωδεις αρχες της δημοκρατιας,- μιας δημοκρατιας που εμεις οι αρειανοι πρωτοι στην Ελλαδα πετυχαμε για ομαδα μας, αποτινασοντας καθε παραγοντα - λαμογιο και για αυτο εχουμε το δικαιωμα να εκφραζουμε την αποψη μας οποτε κρινουμε απαραιτητο χωρις κανενα φοβο.

Και αυτο το δικαιωμα δε μπορει να μας το στερησει κανεις Κυριε Δρακε.

Σας Χαιρετω!
Σαλβαδορ

Ανώνυμος είπε... 10 Μαΐου 2010 στις 6:25 μ.μ.

ase mas re anonyme,pou thn eides thn dhmokratia.ston ari mas koumanto kanei o super 3 kai mono.ta eixe kala me to lamogio ton skorda oloi toumpeki,tora ta kanane plakakia me ton konth,dioksane ton skorda ta trone mazi kai pali oloi toumpeki. bazane stis ekloges tous paixtes na apiloun oti an bgei o skordas tha fugoun.as efeygan na glitoname ta 800 xiliarika pou pernei o kathenas.den tous noiazei o aris mono thn tseph tous koitane.2 fores pesame sthn B' kai oute tous peirakse.ksipniste PROBATAKIA

Ανώνυμος είπε... 10 Μαΐου 2010 στις 7:11 μ.μ.

Εσενα δηλαδη το προβλημα σου ειναι εαν στον Αρη κανει κουμαντο ο Σκορδας η ο Κοντης η ο Σουπερ 3 η ο Χατζηπετρης εαν καταλαβα καλα και ποιος βγαζει λεφτα απο τον Αρη?
Τι να πω ρε φιλε!
Σεβομαι την ανησυχια σου αλλα με τη παπαρολογια δε τα παω καλα οποτε δε μπορω να σου απαντησω!
Παρολα αυτα Θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σου για ενα καλυτερο αγωνιστικο και διοικητικο μελλον της ομαδας.

Με εκτιμηση
Σαλαβαδορ

RedDragon είπε... 10 Μαΐου 2010 στις 7:49 μ.μ.

@Σαλβαδόρ
Εγώ δεν είπα να μην κριτικάρουμε τους παίχτες. Εγώ κριτικάρω όλη την ώρα, σε κάθε φάση του αγώνα. Αλλά αυτή την ισοπέδωση που άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο δε μπορώ να την δεχτώ.

Διότι αν χθες κερδίζαμε σήμερα για όλους αυτούς θα ήταν παιχταράδες οι παίχτες κ ομαδάρα η ομάδα. Για μένα όχι, διότι δεν τρέφω αυταπάτες. Βλέπω τις αδυναμίες της ομάδας όλο το χρόνο.

Πέστε μου πότε τα πεσίματα κ οι φυγαδεύσεις των παιχτών έβγαλαν σε κάτι καλό;

@Ανώνυμος
Sorry φίλε αλλά είσαι εκτός θέματος.

Ανώνυμος είπε... 10 Μαΐου 2010 στις 8:50 μ.μ.

Φιλε Δρακε,

Συμφωνω οτι η ισοπεδωση και μαλιστα με το τροπο που εκφραστηκε στα ραδιοφωνα ειναι υπερβολικη και ισως αδικη αρκετες φορες.
Τα πεσιματα και οι φυγαδευσεις εγιναν απο ανθρωπους που πληγωθηκαν βαθια και οχι απο τιποτα κολοπαιδα που τους τη βαρεσε να πανε να κανουν βολτες στο αεροδρομιο.
Εγιναν απο τους ιδιους τους ανθρωπους που ταξιδεψαν χιλιομετρα αυπνοι και γυρισαν παλι πισω αυπνοι χωρις να πουνε το παραμικρο.
Σε καμια περιπτωση δε το επικροτω αλλα το καταλαβαινω.

Φιλε Δρακε με τα -εαν- δεν νικησε ποτε κανεις.
Η αληθεια ειναι πως η ομαδα εχασε και πιο πολυ μας πειραξε ο τροπος που εχασε.
Και δεν ειναι η πρωτη φορα φετος που βλεπουμε μερικους παιχτες να μην ζοριζονται μεσα στο γηπεδο και να μη βγαζουν το παθος που απαιτει ο πρωταθλητισμος.
Αλλιως ξαναλεω ας παραδεχτουμε πως η συγκεκριμενη ομαδα δεν μπορει παραπανω και πως το ταβανι ειναι η 5-6η θεση.
Διοτι εαν ειναι ετσι εγω δε γουσταρω μια και θα φωναζω οσο μπορω για να δω τα ονειρα μου να πραγματοποιουνται.
Θελω να δω μια ομαδα με αρχιδια και οχι μια καλη ομαδουλα απο παιχτες που ξερουν μπαλιτσα.

Σαλβαδορ

KANTHAR0S είπε... 10 Μαΐου 2010 στις 9:59 μ.μ.

Υπομονή για δέκα μέρες ακόμα. Θα τα πούμε όλα τότε και θα κάνουμε ταμείο. Κι εγώ είμαι τρελαμένος αλλά ακόμα αντέχω.

Ανώνυμος είπε... 10 Μαΐου 2010 στις 11:42 μ.μ.

baibaia ego eimai ektos thematos kai to problhma moy einai pios einai proedros. parte to xampari o aris den prokeite na paei mprosta an den ksypnhsoume oloi kai dioksoume ta lamogia.edo kai 8 xronia perno diarkeias se mpala kai mpasket,exo zhsei polla kai katalabaino akomh perisotera.plhrono sto kyppelo sto mpasket eno kapoioi alloi den plhronoun kseroun aytoi ekei sto petalo san na sou len gine superas giati se symferei,(emena me symferei mono to kalo tou ari),perno telaiytaia stigmh eishthrio gia ton teliko(plhrosa baibaia ta 60 eyro ths ekdromhs giati alios den ginotan na bro eishthrio).ta problhma mou me liga logia einai oti ekmetaleyontai thn agaph mou mou gia ton arh.kai na ginotan kati kalo den tha me peiraze,alla otan blepo thn katantia tou basket den brizo oute krazo tous pextes alla kathomai kai kleo apo thn stenaxoria mou.oi paixtes den ftaine se kati,oute sthn mpala oute sto basket ayto mporoun ayto paizoun.pan sto aerodromio kai krazoun,mpainoun sto leoforeio,sopa re?me pio dikaioma?oi paixtes ftaine?o KOKE ftaiei pou koroideyei tosa xronia kai ta arpazei xodra epeidh taxtike yper tou super 3?o koke kai o kathe koke. den apeythinomai oute ston drako pou gleifei ekei pou tha eprepe na ftynei oute ston salbador pou ton ebalan na ta pei.apeythinome me osh dynamh exo se olous tous AGNOYS arianous

VardARIS είπε... 11 Μαΐου 2010 στις 12:42 π.μ.

Φίλε ανώνυμε κανένας δεν γλύφει και κανένας δεν είναι τσιράκι κανενός. Την απόψη μας λέμε και πρέπει να τη σεβαστείς, όπως εγώ σέβομαι τη δική σου, έστω και αν διαφωνώ κάθετα στα περισσότερα. Ενδεχομένως σε μερικά πράγματα να έχεις δίκιο, όπως και παραβλέπεις άλλα που είναι επίσης σημαντικά. Δε θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω για τον Super 3 και τη διοίκηση του Άρη. Το μόνο που θα πω είναι ότι με αυτά και με αυτά καταφέραμε όλοι μας να αμαυρώσουμε μια σχετικά καλή χρονιά. Και λέω καλή χρονιά, γιατί ήταν ο 1ος χρόνος της νέας διοίκησης, που για μένα πήγε αρκετά καλά. Πολλά από τα παιδιά της διοίκησης δεν ξέρουν πολύ μπάλα, και είναι πρώτα οπαδοί και μετά παράγοντες. Για αυτό τους παραδέχομαι. Μέλος της διοίκησής μας να έχει tattoo με το Θεό πέστε μου εσείς αν έχετε δει αλλού! Είναι πληρωμένοι οι παίκτες? Ναι, και αν τους χρωστάμε έναν μισθό, ας δουν παραδίπλα που οι παίκτες του συμπολίτη και του Ηρακλή είναι απλήρωτοι για μήνες, παρόλα αυτά δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω. Αυξήθηκαν τα χρέη μας? Από ότι ακούω όχι, οπότε για μένα η διοίκηση κάνει σωστά τη δουλειά της.

Ηρεμία θέλει, μην γκρεμίσουμε ότι καλό χτίσαμε (βλέπε προπονητής, έναν κορμό παικτών και συσπείρωση κόσμου). Το θετικό είναι ότι η διοίκηση βλέπει τι γίνεται και πρόκειται να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα. Θα φύγουν παίκτες που θέλουν μπάτσες και θα έρθουν άλλοι προκειμένου να βελτιωθούμε. Το είπα και σε άλλο post μου. Υπομονή ως το καλοκαίρι. Θα βγουν προς τα έξω αρκετά πράγματα (ξενύχτια παικτών, αντιδράσεις τους στο κράξιμο κλπ)? Εγώ παίκτη που μου λέει (fucking supporters, και κάνει κωλοδάχτυλα στον κόσμο που τον στηρίζει δεν τον θέλω, να φύγει και να μην ξανάρθει ο π...).

Unknown είπε... 11 Μαΐου 2010 στις 3:52 π.μ.

Έχετε πάρα μα πάρα πολύ ωραία συζήτηση εδω πέρα,αλλά δέκα γαμημένες μερούλες υπομονή και ας την ξανακάνουμε τότε. Τετάρτη έχουμε αγώνα. Αργότερα, εχουμε πολλά να πούμε......Πάντως απο τα λίγα που μπορεί να καταλάβει το ταπεινό μου μυαλό είναι ότι το πρόβλημα είναι αλλού και είναι πιό ψαγμένο απο το γεγονός ότι μερικοί παίκτες είναι προκλητικά αδιάφοροι...Κάτι δεν μου κολλάει καλά σε όλη την υπόθεση.

RedDragon είπε... 11 Μαΐου 2010 στις 9:49 π.μ.

@Ανώνυμος (πες μας ένα nickname αν θες)

Αν διαβάζεις αυτό το blog αναρωτιέμαι που συμπέρανες ότι εγώ γλύφω; Κ ποιον γλύφω δεν κατάλαβα.

Σου είπα ότι είσαι εκτός θέματος διότι σε αυτό το post γράφω για τη συμπεριφορά των οπαδών κ όχι για τη διοίκηση κ τις σχέσεις της με το Super 3.

Σε πολλά από αυτά που λες με βρίσκεις σύμφωνο, ειδικά σε αυτά με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στο μπάσκετ κ τα εισιτήρια για τον τελικό (το είχαμε γράψει άλλωστε).

Και ευχαρίστως να κάνουμε ό,τι συζήτηση θες

ΑΛΛΑ

αυτό που λέω είναι υπομονή 10 μέρες να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Κάνουμε κακό κ όχι καλό.

Συντηρούμε ένα βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια το οποίο δεν βοηθάει την ομάδα.

Ανώνυμος είπε... 11 Μαΐου 2010 στις 11:45 π.μ.

Φιλε ανωνυμε,

Τα μονα πραγματα που οδηγουν να μιλαω ειναι η αγανκτιση μου και η καψουρα μου για την ομαδα. Εσυ εισαι ελευθερος να πιστευεις οτι θελεις. Και το σταματαω εδω.

Αυτο που εχει τωρα τη μεγαλυτερη σημασια ειναι η ομαδα να καταφερει να μη τερματισει στη τελευταια θεση των πλει οφ.
Και αυτο λεω γιατι οπως ολοι γνωριζετε ο τελευταιος των πλει οφς θα αναγκαστει να ξεκινησει τα ευρωπαικα παιχνιδια παρα πολυ νωρις.
Πραγμα που σημαινει πως οι παιχτες ισα που θα προλαβουν να ξεκουραστουν για 10-15 μερες πριν ξαναρχισουν την προετοιμασια.
Η ολη φαση του σχεδιασμου για τη νεα σεζον θα πρεπει να γινει σε συντομο χρονικο διαστημα, γεγονος που εγκημονει κινδυνους εαν παραρουμε ως παραδειγμα το περσινο στραπατσο που εφαγε η ΑΕΛ.
Ειναι λοιπον σημαντικο για πολλους λογους η ομαδα να κανει 2 νικες στην εδρα της με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα δυο εντος εδρας παιχνιδια που απομενουν και να διεκδικησει οτι περισσοτερο μπορει στο εκτος εδρας ματσ με τον ΟΣΦΠ.
Θα συμφωνησω απολυτα με το Δρακο, τον animation και τον Βαρδαρη για υπομονη και στιριξη στην ομαδα και ας ελπισουμε ολοι μαζι οτι οι παιχτες μας πηραν καποιοα μηνυματα και θα παρουσιαστουν διαφορετικοι στα εναπομειναντα παιχνιδια.

Καλημερα σε ολους
Σαλβαδορ

Wackenas είπε... 11 Μαΐου 2010 στις 11:37 μ.μ.

μεγαλη ΠΑΤΑΤΑ του super3 που εβγαλε ανακοινωση 3 αγωνιστικες πριν το τελος.

αληθεια στο ΜΠΑΣΚΕΤ δεν τους ενοχλησε ΤΙΠΟΤΑ;;;;;