Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΆΡΗΣ 0-4 Ευχάριστο μεσημέρι

Καλησπέρα σε όλους. Άλλη μία νίκη πέτυχε ο ΆΡΗΣ, βάζοντας 4 γκολάκια μέσα στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Ο ΆΡΗΣ έπαιξε αρκετά καλή μπάλα, είχε 4 διαφορετικούς σκόρερ και πλέον κοιτάζει τη δύσκολη συνέχεια που κρίνει την ίδια του την ύπαρξη.









Ο αγώνας


Με 4-4-2 για άλλη μια φορά παρέταξε την ομάδα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Κάτω από τα δοκάρια ο Φυσέκης, δίδυμο στόπερ οι Σαμαράς και Γκόλιας, δεξιά ο Γεωργιάδης αριστερά ο Λιόλιος. Στα χαφ οι Σανιά και Καλογέρης, δεξιά ο Ν'Λουντούλου, αριστερά ο Σουνάς και μπροστά το καθιερωμένο δίδυμο Πόι-Καπνίδης.


Ο ΆΡΗΣ από τα πρώτα λεπτά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε την καθολική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, φαινόμενα που διατηρήθηκαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού δέχτηκε πολύ λίγη αντίσταση από την ομάδα των Γιαννιτσών.

Ένα σουτ του Ν'Λουντούλου ήταν η πρώτη τελική, ενώ άρχισαν απανωτές στημένες φάσεις υπέρ του ΆΡΗ που δημιουργούσαν αξιώσεις για να απειληθεί η αντίπαλη εστία. Το δεκάλεπτο 20'-30' ο ΆΡΗΣ είχε 4 μεγάλες ευκαιρίες, με πιο κλασική αυτή του Πόι στο 25' που έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ από πολύ καλό σημείο. Ίδια περίπου φάση 10 λεπτά αργότερα, με μοιραίο αυτή τη φορά τον Αντώνη Καπνίδη.

Στο 38ο λεπτό ήρθε και το γκολ που ίσως ήταν και το κλειδί στην εξέλιξη της αναμέτρησης και έλυσε το γόρδιο δεσμό. Έπειτα από σέντρα του Σουνά, ο Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τον ΆΡΗ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Στο 44' ένα μακρινό σουτ του Σανιά δεν ανησύχησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το 0-1.

Στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, ο ΆΡΗΣ έχασε 2 ακόμα ευκαιρίες με τους Πόι και Καπνίδη να μην μπορούν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. 3η και φαρμακερή ήταν αυτή στο 55', όταν και ο Γεωργιάδης έκανε ωραία σέντρα και ο Ν'Λουντούλου πετάχτηκε και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο επόμενο 20λεπτο, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, είχαμε αρκετές διακοπές λόγω αλλαγών και φάουλ, και το μόνο αξιοσημείωτο πέραν κάποιων προσπαθειών του ΆΡΗ ήταν το ορθώς ακυρωθέν γκολ της Αναγέννησης, αφού πριν την τελική προσπάθεια είχε προηγηθεί φάουλ στον τερματοφύλακα του ΆΡΗ, Γιάννη Φυσέκη.

Η νίκη κλείδωσε στο 76', όταν έπειτα από πολύ καλό συνδυασμό σε σκέψη και εκτέλεση των Γκόλια και Σουνά, ο Νάκας που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα στη θέση του Καπνίδη, τελείωσε όμορφα τη φάση και έκανε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Σουνά.



Οι παίκτες

Ο καλύτερος παίκτης του ΆΡΗ στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο Αλέξανδρος Καλογέρης. Τα έκανε πραγματικά όλα στο χώρο του κέντρο και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Είχε και εξαιρετική συμπαράσταση από το παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή, τον Σιντί Σανιά. Αμφότεροι έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση μέχρι στιγμής με τη φανέλα του ΆΡΗ.

Αντιθέτως, σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Μάουρο Πόι και ακόμα χειρότερα ο Καπνίδης που έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του για φέτος, περνώντας σχεδόν απαρατήρητος. Μέτριος προς καλός ο Σουνάς (παρότι είχε 1 γκολ και 2 ασίστ δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο μέσα στο παιχνίδι), πολύ φιλότιμος και πάντα μέσα στις φάσεις, αλλά και σκόρερ ο Ν'Λουντούλου.

Όσον αφορά την αμυντική γραμμή, άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι από τα μπακ μας, Γεωργιάδη και Λιόλιο, που τα πήγαν εξαιρετικά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Σταθερότητα από Σαμαρά και Γκόλια πίσω, αλλά και από Φυσέκη στα γκολποστ. Από τις αλλαγές, πολύ καλός για άλλη μια φορά ο Στέλιος Νάκας, σιγουριά ο Φερνάντες όποτε χρειάστηκε, ενώ ο Λιόνης δεν μπορεί να κριθεί.



Συμπέρασμα

Η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της φετινής σεζόν συνοδεύτηκε από μία αρκετά καλή εμφάνιση από την ομάδα η οποία δείχνει να δένει όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Το σημαντικό είναι αυτή η χημεία να διατηρηθεί μέχρι και το τέλος της σεζόν και να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δηλαδή νίκες σε ΟΛΑ τα παιχνίδια. Επόμενο παιχνίδι στο Χαριλάου με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.



Υ.Γ. Όσον αφορά το μπάσκετ, ό,τι και να κάνετε γκρι ανθρωπάκια, ο Αυτοκράτορας θα πετύχει το στόχο του!!!

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 17 Μαρτίου 2015 στις 11:02 π.μ.

Νικη ψυχολογίας με 4 γκολ. Ελπίζω η συνεχεια να είναι ανάλογη !

VardARIS είπε... 17 Μαρτίου 2015 στις 10:00 μ.μ.

Μακάρι η ομάδα να έπαιζε με το ίδιο πάθος και με την Δράμα. Τώρα δε θα είχαμε αυτά τα προβλήματα...