Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Στήριξη στον Άρη και όχι σε πρόσωπα

Ο Καλαιτζίδης είναι αυτή τη στιγμή ο προπονητής του Άρη.  Άσχετα αν ο Ντομπρασίνοβιτς ήταν τελικά "γλάστρα" όπως είπε ο super 3 η όχι , το γεγονός παραμένει ότι ο Καλαιτζίδης είναι μάνατζερ-προπονητής.

Είναι αυτό όμως το πρόβλημα της ομάδας? Είναι δυνατόν να φταίει αυτός για όλα ?





Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα. Με την στάση του στην αρχή της χρονιάς , την συμπεριφορά του και το ότι κατέστρεψε το ρόστερ για να κάνει προετοιμασία με 15 παίκτες, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.

Τα πράγματα από τότε άλλαξαν και τώρα , από τι στιγμή που ο αδερφός του βάζει τα χρήματα , ο Καλαιτζίδης έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει.

Η κίνηση με τον Ντομπρασίνοβιτς ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Άνθρωπος χωρίς εμπειρία , να αναλάβει να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος. Η ομάδα βυθίστηκε στην μετριότητα και τελικά το πλήρωσε όπως είχαμε επισημάνει πολλές φορές  εδώ στο μπλόγκ.

Ο Καλαιτζίδης λοιπόν , έκανε το μόνο που θα μπορούσε : ανέλαβε προπονητής και έχει όλη την ευθύνη στα χέρια του. Αν τον αποδοκίμαζαν για τις επιλογές του , τώρα θα τον κρίνουμε με βάση την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Στην παρούσα φάση , δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν  όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα για να αναλάβει ξανά τον ρόλο του προπονητή. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Άρης έχει πρόβλημα και κινδυνεύει να μείνει για άλλη μια χρονιά στην Γ ή και χειρότερα...

Είτε αναλάβει ο Καλαιτζίδης είτε ο Μουρίνιο εμένα το ίδιο μου κάνει ! Με ενδιαφέρει μόνο ο ΆΡΗΣ !! Και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να μας νοιάζει  όλους μας ! Οπότε σταματάμε την γκρίνια που μας έχει καταστρέψει και στηρίζουμε την ομάδα μας για την άνοδο !

0 σχόλια: