Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΆΡΗΣ 2006-2014 Part III (Δεξιά μπακ)

Καλησπέρα σε όλους. Και για αυτήν την Τρίτη συνεχίζουμε τα αφιερωμάτά μας σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΆΡΗ, την περίοδο 2006-2014, δηλαδή μεταξύ των δύο υποβιβασμών.

Συνεχίζουμε σήμερα με τους δεξιούς μπακ.





Τούτα: Τον θυμάμαι πολύ αμυδρά και μόνο σαν όνομα γιατί έπαιξε την πρώτη σεζόν από όταν ανεβήκαμε και εγώ τότε ήμουν 7-8 χρονών (ας όψεται η εξαιρετική μου μνήμη). Πάντως έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια γι' αυτόν.

Κρίστι Βανγκέλι: ΨΥΧΑΡΑ. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Πάμπλο Κοϊρα: Αϊντέεε...

Ντάρσι Νέτο: Μεγάλη λατρεία. Πρόσφερε στον ΆΡΗ όσα λίγοι στη διάρκεια που αναλύουμε. Τρομερό δεξί μπακ, που στα τελευταία του χρόνια έπαιξε και δεξί χαφ με την ίδια επιτυχία. Γρήγορος, φαρμακερό δεξί και σταθερός και αμυντικά, το ιδανικό Βραζιλιάνικο φουλ-μπακ. Κορυφαία του χρονιά η 2010-11, όπου ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ! Τα φάουλ του αξέχαστα, ένας από τους καλύτερους εκτελεστές στημένων στην ιστορία της ομάδας.

Φλάβιο Πίντο: Ήρθε με τις καλύτερες προσδοκίες από τον Αστέρα Τρίπολης όμως στον ΆΡΗ ήταν χρυσή μετριότητα. Ο μόνος λόγος να τον θυμόμαστε είναι ένα πολύ ωραίο γκολ μέσα στον Πανθρακικό.

Θωμάς Γραικός: Θυμάμαι ότι είχε ανέβει μαζί με τον Οικονομόπουλο από την Κ20 το 2009. Ζήτημα να έπαιξε 1-2 ματς σε όλη τη θητεία του στον ΆΡΗ οπότε δεν μπορεί να κριθεί. Στάσιμος, πλέον αγωνίζεται στον Πανηλειακό.

Νίκος Ψυχογιός: Πολύ καλός και αδικημένος παίκτης. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Βαλεντίνος Βλάχος: Ήρθε δανεικός από τη Μπριζ το τελευταίο εξάμηνο της ομάδας στη Σούπερλιγκ, πέρσι το Γενάρη δηλαδή. Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, ωστόσο ήταν αξιοπρεπής όποτε αγωνίστηκε. Πλέον παίζει στον Πανιώνιο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 10 Μαρτίου 2015 στις 4:01 μ.μ.

Κατι ασχετο αλλα ο μπουγαιδης που ειχες πει σεπροηγουμενο αρθρο φιλε οτινειναι αρειανακι..μονο αρειανακι δεν ειναι..για αυτο σε αντιθεση με αλλους μας παρατησε και μας το επαιζε δυσκολος....παντως το παλικαρι εδειξε παθος και τον ευχαριστουμε..μακαρι να ξανασυνατηθουν πολυ συντομα οι δρομοι μας...

Unknown είπε... 10 Μαρτίου 2015 στις 8:08 μ.μ.

Δεν ξερω αν ειναι απο γεννησιμιου Αρειανος ομως μετα απο τοσα πολλα χρονια με τη φανελα της ομαδας σιγουρα εχει δεθει και την ποναει.

Giorgos T. είπε... 11 Μαρτίου 2015 στις 3:07 μ.μ.

Neto και βαγκελι οι μονοι αξιοι αναφορας.

Τον φλαβιο τον θυμαμαι στον αστερα που επαιζε πολυ καλα , αλλα την επομενη χρονια σε εμας δεν εκανε τιποτα. Εμπαζε αρκετα η πλευρα του , για αυτο και χρησιμοποιηθηκε ως εξτρεμ σε 1 παιχνιδι αν θυμαμαι καλα.