Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Αυτοί αποχώρησαν από τον ΆΡΗ το Γενάρη

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τους 6 ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον ΆΡΗ την περίοδο του φετινού Ιανουαρίου.

Άλλοι καλώς, άλλοι κακώς, άλλοι πρόσφεραν, άλλοι δεν ακούμπησαν, ωστόσο εμείς πρέπει να ρίξουμε μία συνοπτική ματιά σε αυτούς.




Δημήτρης Καρατζιοβαλής: Βλέπε ΕΔΩ.

Μιχάλης Γιαννίτσης: Βλέπε ΕΔΩ.

Άντι Ρένια: Ένα αιώνιο ταλέντο που στα προηγούμενα 2 χρόνια πήρε ελάχιστες ευκαιρίες και αυτές ως αλλαγή και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Φέτος ωστόσο αγωνιζόμενος πιο πολύ στην επίθεση ήταν κάκιστος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Ανούσιος, κακά τελειώματα. Μόνο 1 γκολ, στο κύπελλο μέσα στον Πανσερραϊκό. Καλώς έφυγε.

Ηλίας Προβατίδης: Διαφωνώ με την αποχώρησή του από τον Γενάρη. Παρότι αποκτήθηκαν Σανιά, Καλογέρης και υπάρχουν και οι Λεμονής, Γκίνο, ο Προβατίδης είναι παίκτης που όποτε αγωνίστηκε έκανε καλή αθόρυβη δουλειά, με τρεξίματα, σταθερές μεταβιβάσεις και καλές τοποθετήσεις. Μπορεί να μην έκανε τη διαφορά, αλλά τουλάχιστον ως παγκίτης ως το καλοκαίρι μπορούσε να μείνει.

Παναγιώτης Ατματσίδης: Ήρθε πακέτο με τον Προβατίδη, και αμφότεροι έφυγαν σε 6 μήνες. Εξτρέμ που μπορεί να παίξει και φορ, τίποτα το ιδιαίτερο, απλά έχει καλή φυσική κατάσταση και μερικές αναλαμπές που πρόσφερε στην ομάδα. Πέτυχε 2 γκολ, το μοναδικό στη νίκη επί των Γιαννιτσών και το 1ο στο 2-2 μέσα στον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα. Εφόσον ήρθαν άλλοι και καλύτεροι στη θέση του, καλώς αποχώρησε και καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Φίλιππος Δάρλας: Ήρθε κι έφυγε. Απλά.

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 4 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:06 μ.μ.

Δεν θα μας λειψουν αυτοι οι παικτες. Καποιοι καλοι καποιοι κακοι οπως λες , αλλα αντικατασταθηκαν.

Για τον Γιαννιτση μονο θα διαφωνισω , επρεπε να μεινει ! Τωρα εχουμε μονο Σαμαρα-Φερναντες-Γκολια και ηδη για τον επομενο αγωνα υπαρχει προβλημα στην αμυνα ! Ο φερναντες δεν θα παιξει και ο Γκολιας ειναι ανετοιμος

VardARIS είπε... 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:32 μ.μ.

Προσωπικά εμπιστεύομαι τον Δ. Καλαϊτζίδη ως αρχηγό τμήματος, οπότε θα συμφωνήσω με όλες αυτές τις αποχωρήσεις. Κάτι ξέρει παραπάνω από μας, μια και ήταν αυτός που τους έφερε και τους είδε από κοντά σε προπονήσεις και αγώνες.

Ήρθαν καλύτεροι στις ίδιες θέσεις, πιστεύω ότι δε θα λείψει κανείς.

Και κάτι τελευταίο: άκουσα τον Ατματζίδη πριν 2-3 μέρες σε ένα από τα ασπρόμαυρα αθλητικά ραδιόφωνα, και έβγαζε και αυτός το παράπονό του. Ευκαιρία για τους δημοσιογράφους του συμπολίτη να καλύψουν τα κλαρίνα των πρωταθλητών, βγάζοντας θέματα για τον Άρη από το πουθενά! Έλεγε λοιπόν ότι "δεν έγινε προσπάθεια από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη να με επαναφέρουν στις προπονήσεις, αφού μετά τις διακοπές απείχα. Παρόλα αυτά ήθελα να μείνω". Συγγνώμη που δε σε παρακαλέσαμε ρε Ατματζίδη για να επιστρέψεις και να φορέσεις την τιμημένη φανέλα του Άρη. Έπρεπε να στείλουμε λιμουζίνα για να σε φέρουμε πίσω Θεσσαλονίκη...