Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Το ρόστερ του ΆΡΗ έπειτα από τις χειμερινές μεταγραφικές αποδεσμεύσεις (+μία κριτική για τους παραμένοντες)


Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του ΆΡΗ μετά από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έπειτα από τις όποιες μεταγραφές-αποδεσμεύσεις.

Θα κάνουμε και μία σύντομη αναφορά στον κάθε παίκτη.







Γιάννης Φυσέκης: Αποκτήθηκε πριν λίγες μόλις ημέρες και έχει ήδη αγωνιστεί βασικός σε 2 παιχνίδια. Φαίνεται σταθερός, όπως τον είχαμε δει και στο παιχνίδι κόντρα στην Αλεξανδρούπολη και μας εντυπωσίασε, με πολύ καλές τοποθετήσεις και αντιδράσεις. Ελπίζουμε να αποτελέσει πηγή εμπιστοσύνης για την αμυντική λειτουργία του ΆΡΗ.

Πέτρος Μπαϊμάκης: Αφού δοκιμάστηκε στην προετοιμασία, αποκτήθηκε ελλείψει άλλων. Σε όσα ματς έχει παίξει, μόνο καλά στοιχεία δεν έχει δείξει. Ασταθέστατος, γκαφατζής και κακές εκτιμήσεις. Ας μείνει ως δεύτερος μέχρι το καλοκαίρι και μετά βρίσκουμε κάποιον πολύ καλύτερο.

Βάσκο Φερνάντες: Ήρθε για να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας του ΆΡΗ. Παρότι δεν ξεκίνησε καλά, από την πρόσληψη του Κάμπος μέχρι και σήμερα είναι καταπληκτικός. Εξαιρετικές και καθοριστικές αμυντικές επεμβάσεις, συνεχής συγκέντρωση στο παιχνίδι και καλή τεχνική για αμυντικό. Αν συνεχίσει έτσι θα είναι βασικός άνετα και στον ΆΡΗ της Β' εθνικής.

Δημήτρης Σαμαράς: Μεταγράφηκε στην ομάδα το Γενάρη με στόχο να λύσει το πρόβλημα που υπήρχε στον σταθερό παρτενέρ του Φερνάντες. Όσο τον έχουμε δει έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, έμπειρος, δυναμικός και απειλή από τα στημένα. Μοναδικό πρόβλημα η ηλικία του (36).

Νίκος Γκόλιας: Ξεκίνησε εξαιρετικά τη χρονιά με εκπληκτικές εμφανίσεις. Ωστόσο σταδιακά έπεσε και είχε έναν τραυματισμό σοβαρό που τον κρατάει εκτός μέχρι και σήμερα. Δυνατός μεσοαμυντικός, αγωνίζεται άνετα και ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ, μπορεί να βοηθήσει από τον πάγκο στο υπόλοιπο της σεζόν. Έχει πετύχει 3 γκολ. Επιρρεπής στα φάουλ και στις κάρτες πάντως.

Κυριάκος Μαζουλουξής: Νεαρός και σύμφωνα με πληροφορίες πολλά υποσχόμενο ταλέντο.

Νίκος Γεωργιάδης: Για κάποιο λόγο περιμένω πάρα πολλά από αυτόν τον παίκτη. Ελπίζω να καθιερωθεί βασικότατος στο δεξί άκρο της άμυνας τουλάχιστον για Β'-Γ' εθνική.

Νίκος Λιόλιος: Ο καλύτερος παίκτης και η καλύτερη μεταγραφή του ΆΡΗ, μετά τον Πόι. Καταπληκτικός, εντυπωσιακός, πληρέστατος και σύγχρονος μπακ, μας έχει εντυπωσιάσει όλους με τις εμφανίσεις του από την αρχή της χρονιάς. Χαρακτηριστικό το ότι δεν έχει χάσει ούτε.. δευτερόλεπτο από όλα τα ματς του ΆΡΗ στο πρωτάθλημα! Ευελπιστούμε να συνεχίσει αναλόγως. Να προστεθεί και ότι είναι πολύ μεγάλο αλάνι και τιμάει τη φανέλα με πολλούς τρόπους. Πουλενάρα!

Μίλτος Λιόνης: Αν και ήρθε για βασικός, ένας τραυματισμός στην αρχή της χρονιάς και ο εκπληκτικός Λιόλιος τον έχουν αναγκάσει να γίνει μεγάλος παγκίτης και ρολίστας στην ομάδα. Παρότι είναι φύσιν αριστερό μπακ, όσες φορές έχει παίξει ήταν είτε ως δεξί μπακ είτε ως αριστερό χαφ. Δεν έχει δείξει και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά δεν του έχει δοθεί και η ευκαιρία μέχρι στιγμής.

Σιντί Σανιά: Απλά αναμένουμε...

Αλέξανδρος Καλογέρης: Και από αυτόν έχω πάρα πολλές προσδοκίες. Οι συστάσεις που ακούσαμε ήταν οι καλύτερες. Στο πρώτο παιχνίδι έδειξε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού του. Αργός, δυνατός, κυρίως εγκεφαλικός παίκτης με καλή μπαλιά. Ελπίζουμε και αυτός να βοηθήσει γιατί είναι παίκτης επιπέδου σούπερλιγκ.

Δημήτρης Γκίνο: Πολύ καλό και χρήσιμο εργαλείο μέχρι στιγμής. Φυσική θέση κεντρικό χαφ, ωστόσο σχεδόν σε όλα παιχνίδια αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Γρήγορος, τακτικά εκπαιδευμένος, καλό δεξί πόδι, με αρνητικό στοιχείο τα πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι του.

Καλούδης Λεμονής: Ταλεντάρα. Εξαιρετικό αμυντικό χαφ. Καλύπτει τα πάντα, τρέχει ασταμάτητα, μοιράζει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας. Στα 19 του χρόνια όσες φορές έχει αγωνιστεί μας έχει εντυπωσιάσει όλους. Μακάρι ο ΆΡΗΣ εκτός από την άνοδο φέτος να έχει αναδείξει και άλλο ένα ταλεντάκι έτοιμο να βοηθήσει και τα επόμενα χρόνια.

Δημήτρης Σουνάς: Με έχει αναγκάσει να αποσύρω όλα τα εγκωμιαστικά λόγια που είχα πει τα προηγούμενα χρόνια γι' αυτόν. Φέτος, που ήταν το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι πάρα πολύ κακός με εξαίρεση 3-4 παιχνίδια που έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει. Φαίνεται πάντως πως δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του βασικού στον ΆΡΗ. Ελπίζουμε τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς να μπορέσει να βοηθήσει. Σημειωτέον ότι έχει πετύχει και 4 γκολ.

Γκαέλ Ν'Λουντούλου: Στα 2 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει δείξει ότι είναι καθαρόαιμο εξτρέμ, ταχύτατος, διεισδυτικός, ενώ το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης δείχνει ότι έχει και εξαιρετικό δεξί πόδι. Μπορεί πάντως αν έχει τα μυαλά στο κεφάλι του να εξελιχθεί σε μεγάλο κεφάλαιο για τον ΆΡΗ.

Μάριος Παπαδόπουλος: Η χρυσή μετριότητα. 2 γκολ μέχρι στιγμής, έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά, και με εξαίρεση και αυτός 2-3 παιχνίδια όπου ήταν εξαιρετικός, δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Σε καμία περίπτωση δεν είναι για βασικός. Μένει μέχρι το τέλος, κάνει ότι μπορεί από την μεριά του και μετά καλή συνέχεια. Συντοπιτάκι, καλό παιδί, αλλά δεν...

Στέλιος Νάκας: Θα τον κρίνουμε στο γήπεδο, όπως όλους.

Ηλίας Σταυρόπουλος: Αποδείχθηκε πολύ λίγος τελικά..

Αλέξανδρος Χινατσέλι: Ο καλύτερος παγκίτης. Όποτε μπαίνει δίνει τα πάντα για την ομάδα, τρέχει, κουβαλάει μπάλα, βοηθάει σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης και έχει πετύχει και 3 γκολ. Τέτοιοι παίκτες πάντα κερδίζουν τον σεβασμό και τη στήριξη.

Μάουρο Πόι: Τι να πρωτοπεί κανείς. Απίστευτος. Δικαιώνει απόλυτα τις προσδοκίες και είναι το μεγάλο αστέρι και ο ηγέτης του ΆΡΗ. Από τις ορέξεις του έχουν κριθεί σχεδόν όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Πέρα από τα 8 γκολ και τις πολλές ασίστ του, δίνει άλλη πνοή στην επιθετική λειτουργία. Χάθηκε να είναι 5-6 χρόνια μικρότερος;;

Αντώνης Καπνίδης: Στην αρχή αμφισβητήθηκε όσο κανένας άλλος, όμως τον καιρό και με τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωσή του στην ομάδα και το πάθος για τη φανέλα έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων των οπαδών του ΆΡΗ. Έχει πετύχει 7 γκολ, σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί πάρα πολύ και την πονάει τη φανέλα. Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, ωστόσο η προσπάθειά του και μόνο τον έχει φέρει πολύ ψηλά σε εμάς.

Βασίλης Κωνσταντινίδης: Περιμένουμε πολλά. Και όταν λέω πολλά, εννοώ γκολ!

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:32 μ.μ.

Συμφωνω σε ολα και ειδικα στον Παπαδοπουλο.

Μετριος σε ολα τα παιχνιδια , βγαζει ενα 5-6 το πολυ στο γηπεδο.

Γ αυτο αποκτηθηκε και ο Νακας για να παιξει δεξι εξτρεμ...