Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Άρης - Καμπανιακός 2-0 , νίκησε αλλά προβλημάτισε

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Καμπανιακού , παίρνοντας μια άτυπη εκδίκηση για τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Με έκπληξη ωστόσο διαβάζω το πρωί για την "καλή εμφάνιση" του Άρη και όλων των παικτών και αναρωτιέμαι μήπως έβλεπα άλλον αγώνα και δεν το κατάλαβα! Γιατί μπορεί ο Άρης να κέρδισε αλλά το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι προβλημάτισε με την απόδοσή του...





Ο αγώνας


Με τον Γεωργιάδη να έχει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής , ο Ντομπρασίνοβιτς επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Γκίνο στα δεξιά της άμυνας. Επίσης προτιμήθηκε ο Παπαδόπουλος από τον Νάκα , που τελικά έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή.


Ο Άρης ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας , χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει. Μέχρι το 20ο λεπτό περίπου , οι κίτρινοι έκαναν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρο ! Από το κέντρο και πάνω ειδικά , κάθε 4-5 πάσες χάνονταν η μπάλα και κατέληγε στους παίκτες του Καμπανιακού. Στο 22 , το γκολ  ήρθε μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η μπάλα κατέληξε στο ύψος της περιοχής , η κόντρα ευνόησε τον Παπαδόπουλο που σούταρε στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας.


Από εκεί και πέρα , ο Άρης για άλλη μια φορά έχασε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και επέτρεψε στον Καμπανιακό να αγγίξει την ισοφάριση με 2 πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 27 ο Κουνουράς εξέθεσε τον Σαμαρά , τον πέρασε με ντρίπλα αλλά το σούτ του από πλάγια θέση πήγε ψηλά άουτ. Στο 39 από λάθος έξοδο του Φυσέκη (και χαμένη κεφαλιά του Σαμαρά) ο Καμπανιακός είχε δοκάρι. Ο Άρης που συνέχισε να προβληματίζει είχε μόνο ένα καλό σουτ με τον Νλουντούλου.



Στο δεύτερο ημίχρονο ,  έγινε πιο ουσιαστικός , αφού δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες.  Στο 52 , μετά από φοβερή ενέργεια ο Καπνίδης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Παπαδόπουλο που αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Από εκεί και πέρα ο Άρης παρουσίασε (ξανά) πολλά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του. Καλογέρης και Σουνάς δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα  να προωθήσουν το παιχνίδι με την μπάλα κάτω και  παρότι είχαμε  κατοχή πάνω από 60% ,  η ανάπτυξη του παιχνιδιού γίνοντα σχεδόν αποκλειστηκά με μαρκινές μπαλιέςΓενικά η εικόνα του παιχνιδιού ήταν μέτρια προς κακή και οι αλλαγές του Ντομπρασίνοβιτς δεν πρόσφεραν το κάτι παραπάνω. Στο 80 ο Πόι καθάρισε το παιχνίδι με κοντινή προβολή και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.


Η κριτική των παικτών


Φυσέκης (5) : Χρεώνεται την άσχημη έξοδο στο 39 , στο δοκάρι του Καμπανιακού.

Γκίνο (5) : Πολλά λάθη , άσχημα κοντρόλ και κακές τοποθετήσεις , ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δέυτερο ανέβηκε αισθητά.

Σαμαράς (5) : Οι μακρινές μπαλιές του δεν βρήκαν αποδέκτη ενώ και στην άμυνα εκτέθηκε σε 2 περιτπώσεις.

Γκόλιας (6) : Σταθερός στην επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα.

Λιόλιος (7) : Στα γνωστά του επίπεδα ,ο αριστερός μπακ του Άρη ήταν από τους διακριθέντες.

Παπαδόπουλος (6) : Έβαλε μπροστά τον Άρη στην πρώτη ευκαιρία του στο παιχνίδι , αλλά γενικά δεν ήταν καλός. Πολλά αβίαστα λάθη και άστοχα σουτ.

Καλογέρης (6) : Βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι , αλλά ακόμα δεν δίνει το κάτι παραπάνω που περιμένουμε από αυτόν.

Σουνάς (6) : Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο , καλός στο δεύτερο.

Νλουντούλου (6) : Έπαιξε τόσο δεξιά όσο και αριστερά (αφού ο Ντομπρασίνοβιτς τον άλλαζε συχνά με τον Παπαδόπουλο). Προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν είχε τις βοήθειες που έπρεπε.

Καπνίδης (6) : Δεν μπόρεσε να απειλήσει αλλά έκανε πολλά μέσα στο γήπεδο. Τον είδαμε σε όλες τις πιθανές θέσεις , να τρέχει και να παλεύει να κερδίσει κάθε πιθανή μπαλιά.

Πόι (5) : Από τις χειρότερες ίσως εμφανίσεις του , παρά το γκολ που πέτυχε.



Κωσταντινίδης (5) : Πέρασε ως αλλαγή στο 60 αλλά δεν απείλησε.

Λιόνης (6) : Αγωνίστηκε στην φυσική του θέση και έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

Νάκας (6) : Μπήκε κεφάτος στο παιχνίδι , έδωσε την ασίστ στον Πόι και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.



Συμπεράσματα


Ο Άρης κέρδισε αλλά η εικόνα του δεν ήταν καλή. Παρουσίασε τα ίδια συμπτώματα με τον αγώνα με τον Ορφέα Ελευθερούπολης . Είναι ο τρίτος μόλις αγώνα του Ντομπρασίνοβιτς οπότε είναι λογικό , ως ένα βαθμό , η ομάδα να ψάχνει τα πατήματά της. Αναμένουμε λοιπόν αγωνιστική βελτίωση γιατί με τέτοιες εμφανίσεις ο Άρης παίζει με την φωτιά... Και δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε βαθμούς !

0 σχόλια: