Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Καβάλα - Άρης 0-0 , μεταγραφές άμεσα !

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Καβάλα , πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Ένα αποτέλεσμα  που αφήνει τον Άρη τρίτο , 1 βαθμό πίσω από την Καβάλα και 3 πίσω από τον Πανσερραικό.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι :







Ανασκόπηση


 Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα από τον Κάμπος , όπως ακριβώς τα είπαμε και στο preview του αγώνα. Η μόνη διαφορά ήταν ότι ο Πόι δεν έμεινε δίπλα στον Καπνίδη αλλά κινήθηκε σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από την τετράδα του κέντρου. Ο Κάμπος δεν μπόρεσε να καθίσει στον πάγκο , λόγο ενός "προβλήματος" στα χαρτιά , και παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Ένα "χλιαρό" σουτ στο ξεκίνημα για τον Άρη που μετά τα πρώτα 10 λεπτά , υποχώρησε στο γήπεδο και έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η σημαντικότερη ευκαιρία ήταν το δοκάρι του Παππά  στο 12  (που θύμισε το γκολ που μας έβαλε ο Σολτάνι με τον Ηρακλή πριν κάτι χρόνια).

Στο δεύτερο ημίχρονο , η Καβάλα βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αφού μετά την απόκρουση του Καρατζιοβαλή και μια παράλληλη σέντρα , ο Παππάς έστειλε την μπάλα άουτ προ κενής εστίας από το 2 μέτρα.

 Ο Άρης σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να απειλήσει με την μπάλα κάτω. Ενδεικτικό είναι ότι οι 2 μόλις καλές ευκαιρίες έγιναν από κόρνερ και κεφαλιές του Φερνάντες στο 52 και στο 74. Νωρίτερα είχε ένα καλό σούτ ο Καπνίδης από πλάγια θέση (μετά από μακρινή μπαλιά) και ο Παπαδόπουλος από το ύψος της περιοχής (μετά από στημένη φάση) , το οποίο μπλόκαρε ο Φυρινίδης.


Τα θετικά
  • Ότι και να πούμε για αυτόν τον κόσμο θα είναι λίγο...
  • Οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν πάθος και διάθεση , αλλά δεν μπόρεσαν να καλύψουν τους συμπαίκτες τους που υστέρησαν.
  • Καλές εκτελέσεις στα στημένα , η ομάδα έχει δουλέψει πάνω σε σε αυτό και φάνηκε.
  • Καλός μεσοαμυντικά ο Άρης , δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Καβάλα.
  • Νεύρα και τσαμπουκάς. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται και λίγη ποδοσφαιρική "αλητεία".

Τα αρνητικά
  • Το αποτέλεσμα , που αφήνει τον Άρη τρίτο στη βαθμολογία.
  • Η τετράδα του κέντρου δεν μπόρεσε να ελέγξει σε κανένα σημείο τον αγώνα , δείχνοντας χτυπητές αδυναμίες. Επόμενο ήταν ο Άρης να κλειστεί στην άμυνα...
  • Κομμένη στην μέση η ομάδα (κυριολεκτικά) , με την απόσταση μεταξύ επίθεσης-κέντρου να είναι μεγάλη και να δυσκολεύει την ανάπτυξη του παιχνιδιού με την μπάλα κάτω.
  • Οι επιθετικοί αναλώθηκαν στο να κυνηγάνε μακρινές μπαλιές , πράγμα που τους κούρασε και δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν.
  • Οι πλάγιοι μπακ δεν πήραν μέτρα στο γήπεδο αφού δεν είχαν στήριξη για να ξεκινήσουν επιθετικές προσπάθειες.
  • Οι ανύπαρκτοι οπαδοί της Καβάλας , που νομίζουν ότι θα ανέβουν κατηγορία...


Κριτική των παικτών


Καρατζιοβαλής (7) : Ο τερματοφύλακας του Άρη έκανε σωτήριες επεμβάσεις και είχε καλές εξόδους όποτε χρειάστηκε. Θα μπορούσε βέβαια να απομακρύνει καλύτερα την μπάλα σε 1-2 περιπτώσεις.

Γκίνο (5) : Δυνατός στην άμυνα , τον βοήθησε και η σωματοδομή του σε αυτό. Μπόρεσε να μαρκάρει αποτελεσματικά τόσο τον Κανούλα όσο και τον Παππά , αλλά δεν πήρε μέτρα στο γήπεδο και δεν φάνηκε επιθετικά.

Γιαννίτσης (5) : Ασταθής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα , με πολλές λάθος πάσες και χαμένες κεφαλιές.Είναι ντεφορμέ και το δείχνει...

Φερνάντες (8) : Ο κορυφαίος του Άρη στον αγώνα , ήταν πραγματικά παντού. Βράχος στην άμυνα , καθάρισε πολλές φάσεις ενώ και επιθετικά ήταν ο μόνος που απείλησε.

Λιόλιος (6) : Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο , ανέβηκε πολύ στο δεύτερο. Είχε καλές συνεργασίες με τον Παπαδόπουλο και τον Πόι , ενώ πραγματοποίησε και μερικές σέντρες.

Λεμονής (6) : Σταθερός όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία ο μικρός. Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα , με πολλά τρεξίματα για να καλύψει τους κενούς χώρους.

Προβατίδης (4) : Δεν φάνηκε στο παιχνίδι και δεν βοήθησε ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά.

Σουνάς (5) : Έτρεξε , μάρκαρε αλλά ηττήθηκε κατά κράτος από τους μέσους της Καβάλας. Οργανωτικά δεν βοήθησε καθόλου.

Παπαδόπουλος (5) : Ξεκίνησε νωθρά , με πολλά αβίαστα λάθη. Από το 60 και μετά βελτιώθηκε , αλλά δεν πήρε τις βοήθειες που θα έπρεπε από τους συμπαίκτες του.

Καπνίδης (7) : Μαχητής!! Έτρεξε σε όλο το γήπεδο , κυνήγησε μακρινές μπαλιές , γύρισε στην άμυνα να μαρκάρει και διεκδίκησε την μπάλα  σε κάθε φάση. Στην επίθεση ήταν απελπιστικά μόνος του και για αυτό δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Πόι (6) : Πολλά νεύρα από νωρίς στο παιχνίδι. Διαμαρτύρονταν συνεχώς και θα μπορούσε να έχει δεχτεί και κόκκινη. Κινήθηκε κυρίως στα πλάγια ,τόσο αριστερά όσο και δεξιά , κέρδισε μερικά φάουλ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το ουσιαστικό.

Σταυρόπουλος , Βασιλόπουλος και Χιντασέλι αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Συμπεράσματα


Ο Άρης ήταν κατώτερος των προσδοκιών και με βάση το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι , η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα.Για άλλη μια φορά φάνηκε ότι  η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές  , που θα βοηθήσουν ΑΜΕΣΑ και όχι σε 10 παιχνίδια από τώρα , γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα.


**Τετάρτη 28/1 το επόμενο παιχνίδι με Ορφέα Ελευθερούπολης.

** Οι ανύπαρκτοι οπαδοί της Καβάλας φαίνεται πως έχουνε τις βλαχομαγκιές στο αίμα τους. Το ότι είσαστε πουθενάδες και λίγοι το ξέρουμε , αλλά τώρα το παρακάνατε. Και επειδή ο Άρης δεν ξεχνά ,σας περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι στο Βικελίδης. Ελάτε και θα καλοπεράσετε πουθενάδες !!

**Λιολιο ΑΛΑΝΙ !!!

**Ο Άρης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Ρένια. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ !  Είχα βαρεθεί να τον κράζω σε κάθε αγώνα. ...

3 σχόλια:

Unknown είπε... 19 Ιανουαρίου 2015 στις 2:58 μ.μ.

4 σχολια:

1) Το μοναδικο παιχνιδι που θα πω ''ευτυχως δεν χασαμε''.
2) Μονοι διακριθεντες οι Φερναντες (σταθεροτατος), Λεμονης (ταλενταρα), Καπνιδης (μαχητης).
3) Ο Καμπος οσο παει μου αρεσει και περισσοτερο και σαν προπονητης και σαν ανθρωπος.
4) Αναμενουμε οσο το δυνατον πιο συντομα τους νεοαποκτηθεντες να αγωνιστουν.

Giorgos T. είπε... 19 Ιανουαρίου 2015 στις 3:07 μ.μ.

Σκεφτομαι την ενδεκαδα καπως ετσι :

Καρατζιοβαλης

Γεωργιαδης - Γκολιας - Φερναντες- Λιολιος

Νλουντουλου - Σανια - Καλογερης - Σουνας

Ποι - Καπνιδης

να δουμε και ποιον επιθετικο θα παρουμε. επισης πιστευω θελουμε κεντρικο αμυντικο και ισως ενα εξτρεμ.

Unknown είπε... 19 Ιανουαρίου 2015 στις 3:29 μ.μ.

Στοπερ χρειαζομαστε σιγουρα, οπως σιγουρα θελουμε και εναν φορ.