Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Άρης - Δωτιέας Αγιάς 0-1 , πόσο πιο χαμηλά...

Ο αγώνας , που θύμιζε φιλικό της ομάδας Κ20 ,  ήταν μια αγγαρεία , ένα χάσιμο χρόνου.Ο Άρης με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα ήταν νωχελικός και κάκιστος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να χάσει και να αποκλειστεί από την συνέχεια του κυπέλλου.

Πάμε να  δούμε αναλυτικά τον αγώνα αλλά και τις αντιδράσεις μετά :







Ο Κάμπος έκανε πολλές αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα και να ξεκουράσει τους βασικούς. Οι μικροί όμως που αγωνίστηκαν ήταν πολύ απλά : Χ-Α-Λ-Ι-Α.

Το παιχνίδι ήταν σαν διαγωνισμός  "ποιος θα παίξει χειρότερα" , με τις 2 ομάδες να κάνουν συνεχώς λάθη και να μην μπορούν να απειλήσουν. Βλέπω διάφορα αθλητικά σαιτ που γράφουν ότι " ο Άρης απείλησε στο 3 και στο 29". Αν θεωρείται βέβαια απειλητικό ένα οφσάιντ και ένα σουτ 15 μέτρα έξω από την εστία... Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι , κράτησαν μπάλα αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ νωρίς και στην συνέχεια , αν και πήραμε μερικά μέτρα στο γήπεδο , κάναμε μόλις 2 καλές ευκαιρίες , με τον Συμεωνίδη να αστοχεί από πλάγια θέση και τον Ρένια (στο 81) να στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ ,ενώ ήταν μόνος τους και προ κενής εστίας.


Τα θετικά

-

Τα αρνητικά
  • Κάκιστος ο Άρης σε όλο τον αγώνα , δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου.
  • Πολλά λάθη από τους νεαρούς παίκτες του Άρη , που έδειξαν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ότι δεν έχουν θέση στο ρόστερ της ομάδας.
  • Αδυναμία ανάπτυξης του παιχνιδιού από το κέντρο.
  • Οι πλάγιοι μπακ δεν συνεργάστηκαν σωστά με τους επιθετικούς.
  • Όσα μακρινά σουτ δοκιμάστηκαν βγήκαν τουλάχιστον 10 μέτρα εκτός εστίας.
  • Ατομικές ενέργειες από πολλούς παίκτες. Σε πολλές φάσεις , ο κάτοχος της μπάλας επέλεγε (άγνωστο το γιατί) να επιχειρήσει να περάσει μόνος του 2 και 3 αντιπάλους αντί να δώσει την εύκολη πάσα στον συμπαίκτη του. Το αποτέλεσμα ήταν να λήγουν άδοξα οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες.
  • Απουσία σεντερ φορ. Αρκετές φορές παρατηρήθηκε να βρίσκονται 3 παίκτες στα πλάγια και στην περιοχή να μην βρίσκεται ΚΑΝΕΝΑΣ.
  • Χωρίς πάθος , χωρίς όρεξη , χωρίς ουσία.

Κριτική των παικτών


Μπαιμάκης (5) : Τις λίγες φορές που χρειάστηκε να επέμβει (κυρίως σε κόρνερ δηλαδή) , το έκανε με επιτυχία. Θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο γκολ που δέχτηκε.

Χουζούρης (3) : Από τους χειρότερους μέσα στο γήπεδο. Παραπάνω από τις μισές πάσες πήγαν σε πόδια αντιπάλου , προωθήθηκε ελάχιστα  ενώ και στην άμυνα αντιμετώπισε προβλήματα.

Βασιλόπουλος (5) : Διστακτικός στην αρχή αλλά στην συνέχεια έγινε καλύτερος. Χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Φερνάντες (7) : Υπήρξαν στιγμές που κράτησε μόνος του την άμυνα του Άρη. Προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά με μακρινές μπαλιές στα πλάγια.

Λιόνης (4) : Στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν πολύ καλός , αλλά επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου. Οι (ελάχιστες) σέντρες του δεν ήταν καλές , ενώ έκανε και αρκετά λάθη στο κέντρο.

Ντούγκα (5) : Ο μόνος ίσως από την τετράδα του κέντρου που έδειξε όρεξη και είχε τρεξίματα. Αμυντικά καλός , αλλά πρέπει να βελτιώσει πολύ τις μεταβιβάσεις του.

Συμεωνίδης (3) : Φάνηκε πολύ λίγο στο παιχνίδι , ενώ έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει.

Παπαδόπουλος (5) : Επιπόλαιος και με πολλά λάθη ο μεσοεπιθετικός του Άρη. Έκανε πολλές ατομικές ενέργειες που δεν του βγήκαν.

Πόι (6) : Μέτριος ο Αργεντίνος αλλά και πάλι ξεχώρισε ,αφού ήταν ο μόνος μέσα στο γήπεδο που έκανε μερικές σωστές ενέργειες.

Ρένια (3) : Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει στον Άρη...

Σταυρόπουλος (3) : Χάθηκε μέσα στο γήπεδο , δεν βοήθησε καθόλου.


Γιαννίτσης (5) : Άκουσε πολλά από την κερκίδα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά και με την είσοδό του στο γήπεδο. Φάνηκε ότι είναι ντεφορμέ και έκανε μερικά αβίαστα λάθη.

Σουνάς (5) : Προσπάθησε , έτρεξε , αλλά το μυαλό του βρίσκονταν στην Καβάλα...

Χιντατσέλι (5) : Με καλές και κακές ενέργειες στο 30λεπτο που αγωνίστηκε Θα μπορούσε να βοηθήσει αν βρίσκονταν από την αρχή στο παιχνίδι.

Συμπεράσματα


Οι μικροί πέταξαν την ευκαιρία στα σκουπίδια. Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για μια τέτοια εμφάνιση. Λογικό ήταν ο αγώνας να κριθεί στο 1 γκολ  και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι το ήθελαν πιο πολύ.

Πάμε τώρα στις αντιδράσεις του κόσμου μετά το παιχνίδι. Το θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να ακούω αρειανούς να λένε "καλύτερα που χάσαμε".

Ναι ρε μάγκες , το κύπελλο δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως , σαν ΆΡΗΣ  ,είναι να σταματήσει αυτή η ξεφτίλα. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ να χάνουμε από χωρία που δεν τα βρίσκεις στον χάρτη και να λέμε δεν  πειράζει.

Από πότε αποκτήσαμε νοοτροπία loser ? Από πότε χάνουμε και λέμε δεν μας νοιάζει ? Από πότε λέμε "καλύτερα να χάσουμε" ? Αυτά μάγκες είναι νοοτροπίες για τα χωριά , τις παράγκες και τους συμπολίτες !  Όλα αυτά που λέτε , να το ξέρετε ότι περνάνε και στους παίκτες! Αυτή την νοοτροπία θέλετε να έχουνε όσοι φοράνε την φανέλα με τον θεό ? Την φανέλα με 100 χρόνια ιστορίας ?


Δεν έχει να κάνει με την ήττα στο κύπελλο , αλλά με το γεγονός ότι χάνουμε από κάτι ανύπαρκτους και λέμε και ευχαριστώ !!!

Κατηγορείτε τους παράγοντες ότι μίκρυναν τον ΆΡΗ μας???

Ε λοιπόν άλλο τόσο τον μικράινετε εσείς με την νοοτροπία του loser !!


**Μεταγραφές...χθες και οι άμπαλοι να φύγουν από την ομάδα.

**Εκεί στην Καβάλα , το ξέρουμε ότι είσαστε πρώτα παοκ και μετά όλα τα άλλα , οπότε σταματήσε να υποκρίνεστε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι μόνο ο Άρης θα φύγει νικητής από το γήπεδο !

4 σχόλια:

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 15 Ιανουαρίου 2015 στις 1:05 μ.μ.

Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΠΑΙΚΤΕΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Giorgos T. είπε... 15 Ιανουαρίου 2015 στις 1:12 μ.μ.

χαιρομαι που συμφωνουμε.πραγματικα η εικονα των μικρων ηταν χαλια , δειχνει οτι εμειναν στο ροστερ γιατι πολυ απλα δεν υπηρχαν αλλοι παικτες.

περιμενουμε τωρα να δουμε αν θα κανει μεταγραφες ο Καλαιτζιδης... Γιατι οι μεχρι τωρα μεταγραφες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ . Ασε που μεχρι να παιξουν θα περασουν αλλες 2-3 αγωνιστικες!

Ανώνυμος είπε... 15 Ιανουαρίου 2015 στις 11:32 μ.μ.

γελαστε λιγο αριανηδες

http://youtu.be/c8U8z1So4YA

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 15 Ιανουαρίου 2015 στις 11:43 μ.μ.

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΑΡΙΑΝΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΑΝΗΔΑ;