Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Καβάλα - Άρης Preview

Ο Άρης φιλοξενείται στην Καβάλα και θέλει μόνο νίκη για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει μια και καλή στους "ανταγωνιστές" του ποιος είναι το αφεντικό του ομίλου.

Πάμε να δούμε την ενδεκάδα  :Ο Κάμπος επιλέγει (ελλείψει εναλλακτικών λύσεων) την ίδια ενδεκάδα με τον προηγούμενο αγώνα. Το σύστημα παραμένει 4-4-2 με ρόμβο , άλλα μπορεί εύκολα να γίνει και 4-2-3-1 με τον Προβατίδη να πηγαίνει δίπλα στον Λεμονή , τον Σουνά να πηγαίνει 10αρι και τον Παπαδόπουλο με τον Πόι στα πλάγια.

Ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα , ο Κάμπος μπορεί να "ανακατέψει την τράπουλα" , με τους Σταυρόπουλο , Ρένια , Χιντατσέλι και Λιόνη να αποτελούν λογικά τις αλλαγές του.

**Οι φίλαθλοι της Καβάλας βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου , βγάζουν ανακοινώσεις , το περιεχόμενο των οποίων ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν και "απαιτούν την νίκη" απέναντι  στον "ευνοημένο του πρωταθλήματος". Θα τους εξηγήσουμε λοιπόν από κοντά , πόσο πολύ απέχει η ομάδα τους και η νοοτροπία τους από τον Άρη Θεσσαλονίκης !**Εεεε, οοοο , αρειανάρα σ' αγαπώ , στην πουτάνα την Καβάλα θα το πάρω το διπλό !!!!

0 σχόλια: