Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιάννης Φυσέκης στον ΆΡΗ

Καλησπέρα σε όλους. Ο ΆΡΗΣ επιτέλους απέκτησε τερματοφύλακα, πραγματοποιώντας την 6η μεταγραφή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φυσέκη, μέχρι πρότινος τερματά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Πάμε να δούμε τα πάντα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.






Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Φυσέκη.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ. Μάλιστα, το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο».



Το who is who

Παραθέτω 2 άρθρα από το σάιτ Pressaris. Μπορείτε να τα διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ.



VS ΆΡΗΣ

Στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Χαριλάου, πριν μόλις λίγες εβδομάδες, που είχε λήξει 1-1, ο Φυσέκης μας είχε κάνει όλους απίστευτη εντύπωση. Απλα παραθέτω αυτούσιο το τι είχα γράψει στο review του αγώνα:

''Μετά το γκολ ο ΆΡΗΣ άρχισε να αυξάνει την πίεση. Ωστόσο, όσες φορές προσπάθησε στο παιχνίδι, βρήκε μπροστά του τον αντίπαλο γκολκίπερ (Φυσέκης αν δεν κάνω λάθος) που έκανε το ματς της ζωής του, μεταμορφωμένος σε Μάνουελ Νόιερ.''



Γνώμη μου

Επιτέλους η ομάδα απέκτησε τερματοφύλακα, πράγμα που έλεγα καιρό ότι το έχει ανάγκη. Αν το ταλέντο του Φυσέκη είναι ανάλογο του παιχνιδιού που τον είδαμε σίγουρα θα είναι εξαιρετικά αξιόπιστη λύση για Γ-Β εθνικές. Καλή επιτυχία Γιάννη!!

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 27 Ιανουαρίου 2015 στις 2:18 μ.μ.

Εδειξε καλα στοιχεια στο μεταξυ μας παιχνιδι , εσωσε την ομαδα του που επρεπε να δεχτει 5 γκολ το λιγοτερο.

Κυριως τον ξεχωρισα για τις αριστες τοποθετησεις του ! Δεν ηταν τυχαιο οτι ολα τα σουτ πηγαιναν πανω του...