Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Και τώρα μεταγραφές...

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης επέστρεψε στον Άρη και ξεκινάει δουλειά , ως άμεσος εκπρόσωπος του αδερφού του (Άλεξ Κάλας).

Ένα ζήτημα που μας "καίει" είναι , μεταξύ άλλων , η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ΑΜΕΣΑ , με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα εγγυηθούν την υπόθεση άνοδο.




Από την στιγμή που αποχώρησε ο Γαλανός , τα μεταγραφικά πάγωσαν και η ομάδα έμεινε σε κλίμα αβεβαιότητας όλη τη γιορτινή περίοδο. Όχι μόνο αυτά αλλά πλέον μαθαίνουμε πως Ατματζίδης και Δάρλας είναι στην πόρτα της εξόδου , ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Από την άλλη πλευρά βέβαια , ο Καλαιτζίδης φρόντισε να φέρει πίσω στην ομάδα τον Σανιά και σύντομα θα ακολουθήσει και ο Νλουντούλου.

Πέρα από αυτούς όμως , ο  Άρης θα χρειαστεί και άλλους παίκτες...Σίγουρα επιθετικό , εξτρέμ , δεξί μπακ και κεντρικό αμυντικό (έχουμε μόνο τρεις!!!).

Είναι ήδη 10 Ιανουαρίου και θα χαθούν και άλλες μέρες μέχρι να ξεκινήσουν οι επαφές με πιθανούς στόχους , αφού συνάντηση για τα μεταγραφικά θα γίνει μετά την Τρίτη.

**Ατματζίδη , τρέλα και παραμύθια να πουλήσεις αλλού !11.500 ευρώ σε λίγους μήνες πήρες και μετά δεν έχει να γυρίσεις Θεσσαλονίκη.... Στο καλό και να μην μας γράφεις !