Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Καρατζιοβαλής: Ο πιστός στρατιώτης του ΆΡΗ

Καλησπέρα σε όλους. Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες παρελθόν από τον ΆΡΗ, μετά και τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Στο μπλογκ σήμερα θα τον ευχαριστήσουμε για την πίστη και την αφοσίωσή του στην ομάδα μέσω ενός αφιερώματος για την πορεία του.






Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2005, με τον ΆΡΗ να έχει υποβιβαστεί για 2η φορά στην ιστορία του στη Β' εθνική. Ωστόσο, ήταν στη σκιά του Γιουράι Μπούτσεκ, και σε όλη τη χρονιά αγωνίστηκε σε 1 μόλις παιχνίδι, στο 0-0 κόντρα στη Ρόμα στο Χαριλάου για το κύπελλο UEFA.

Τα επόμενα 3 χρόνια ήταν σταθερά μέλος του ΆΡΗ, πιστός και αθόρυβος, παρότι σχεδόν ποτέ δεν πήρε την ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει, λόγω της παρουσίας τερματοφυλάκων που έχριζαν περισσότερης εμπιστοσύνης, όπως Χαλκιάς, Κέλεμεν, κρητικός κλπ.





Μόλις 2 φορές κλήθηκε να υπερασπιστεί τα γκολποστ του ΆΡΗ στη Σούπερλιγκ. Η πρώτη ήταν μέσα στην Τρίπολη (σαν χθες το θυμάμαι), όταν ο κρητικός πήρε κόκκινη, ο Καρατζιοβαλής μπήκε, απέκρουσε πέναλτι αμέσως, ωστόσο ο ΆΡΗΣ δεν άντεξε και ηττήθηκε 4-0. Στο αμέσως επόμενο ματς αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο, στην εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ξάνθη.





Το 2009 είπε να αποχωρήσει μπας και βρει χρόνο συμμετοχής. Είχε μία γεμάτη χρονιά στη Δόξα Δράμας, ενώ το 2010 επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Απόλλων Καλαμαριάς, όπου είχε 4 πολύ καλές χρονιές, αγωνιζόμενος σε... όλες τις πιθανές κατηγορίες (σούπερλιγκ-δ-γ-β κατά σειρά), ενώ ήταν για πολύ καιρό αρχηγός. Μάλιστα, τη σεζόν 2012-13 αναδείχτηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της Football League 2!





Το περασμένο καλοκαίρι κρέμασε τα γάντια του και κλήθηκε να επιστρέψει στον εκ νέου υποβιβασμένο (αυτή τη φορά στη Γ' εθνική) ΆΡΗ, από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Ωστόσο, η φυγή των 2 από τους 3 διαθέσιμους τερματοφύλακες της ομάδας, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην ενεργό δράση, και να ξαναφορέσει τα γάντια του για να βοηθήσει την ομάδα που αγαπάει. Όσο καιρό μάλιστα ήταν στον ΆΡΗ, κατέβαλε τεράστια προσπάθεια, αφού ήταν ταυτόχρονα τερματοφύλακας και προπονητής τερματοφυλάκων!




Οι εμφανίσεις του φέτος είχαν σκαμπανεβάσματα, όμως γενικά είχε πολύ καλή παρουσία. Οι γκάφες δεν έλειψαν, ωστόσο αντισταθμίστηκαν και με το παραπάνω από πολλές καίριες και καθοριστικές επεμβάσεις και αποκρούσεις σε αρκετά παιχνίδια. Η αλλαγή προπονητή (3ος για φέτος) και ο ερχομός του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο τον ώθησαν στην έξοδο, αφού είδε ότι δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή.

Εμείς ως οπαδοί του ΆΡΗ, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον πιστό στρατιώτη της ομάδας, που την βοήθησε πολύ με ανιδιοτελή αγάπη για το σύλλογο, και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην μετά-ποδοσφαιρική ζωή του!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 30 Ιανουαρίου 2015 στις 4:21 μ.μ.

Ενα μεγαλο μπραβο στον Καρατζιοβαλη για οσα εκανε , ειδικα φετος που ειχε διπλο ρολο προπονητη-τερματοφυλακα.

Ηθελε και ο ιδιος να αποχωρησει ,αφου ειχε πολλες υποχρεωσεις και με την πυροσβεστικη...