Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΆΡΗΣ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1 Δεν μπορεί χωρίς Πόι


Καλησπέρα σε όλους. Νέα γκέλα για τον ΆΡΗ, αφού παραχώρησε ισοπαλία απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο ΆΡΗΣ παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και ο Καπνίδης στο 90' έσωσε τουλάχιστον τον κακόμοιρο τον βαθμό. Πάμε να δούμε τι έγινε στο παιχνίδι.






Ο αγώνας

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο ΆΡΗΣ ήταν ο κυρίαρχος και έκανε πάνω από 20 τελικές, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται ταμπούρι και να φιλοδοξούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, όπως έγινε στο 23', με τον Γκαϊδατζή να κερδίζει τη μονομαχία με τον τραγικό Γιαννίτση και να πετυχαίνει το γκολ για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Είχαν προηγηθεί 2 μεγάλες ευκαιρίες του ΆΡΗ με τον Ρένια αμφότερες.

Μετά το γκολ ο ΆΡΗΣ άρχισε να αυξάνει την πίεση. Ωστόσο, όσες φορές προσπάθησε στο παιχνίδι, βρήκε μπροστά του τον αντίπαλο γκολκίπερ (Φυσέκης αν δεν κάνω λάθος) που έκανε το ματς της ζωής του, μεταμορφωμένος σε Μάνουελ Νόιερ. Ο Καπνίδης, ο Σουνάς και ο Ρένια έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ ο Καρατζιοβαλής έκανε μία σωτήρια επέμβαση και έτσι οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στην επανάληψη στην πρώτη φάση ο Καρατζιοβαλής δεν αιφνιδιάστηκε και έσωσε μία φάση. Στο 56' ο ΆΡΗΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του Φερνάντες να αποκρούει εντυπωσιακά ο Φυσέκης.

Στο 61' ο ΆΡΗΣ κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι με χέρι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση, απόντος του Πόι, ανέλαβε ο ήδη τραγικός στο παιχνίδι Δημήτρης Σουνάς, και έγινε ακόμα χειρότερος, αφού το έστειλε άουτ...

Το διάστημα 62'-75' ο ΆΡΗΣ ήταν καταιγιστικός με συνεχόμενες ευκαιρίες για γκολ, όμως λίγο η αστοχία, λίγο ο τερματοφύλακας στέρησαν το γκολ. Από το 75ο λεπτό και μετά μας πήρε ο ύπνος, μέχρι όμως τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, όταν ο καλύτερους του γηπέδου, Αντώνης Καπνίδης με σεντερφορίσια ενέργεια και πανέμορφο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την μοιραία ισοπαλία για τον ΆΡΗ.



Οι παίκτες

MVP αναμφισβήτητα ο Αντώνης Καπνίδης. Πέρα από το γκολ που έβαλε, ήταν με διαφορά ο πιο κινητικός παίκτης του ΆΡΗ και συνεχώς κέρδιζε φάουλ και προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες συνθήκες. Αρκετά καλός και ο Γκίνο. Από 'κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι μετριότατοι, με χειρότερους τα 2... καμάρια μας, Σουνά και Γιαννίτση.




Συμπέρασμα

Τραγική γκέλα για τον ΆΡΗ. Ένα από τα ματς που πρέπει να τα καθαρίζεις από νωρίς, έφτασε να είναι ''καλή'' και η ισοπαλία. Φάνηκε το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο Μάουρο Πόι στο φετινό ΆΡΗ, και ότι χωρίς αυτόν ο ΆΡΗΣ αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα μεσοεπιθετικά. Τα αμυντικά κενά είναι δεδομένα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Το επόμενο παιχνίδι στην Καβάλα είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός της φετινής σεζόν. Ίδωμεν...




Υ.Γ. Επέστρεψε ο Σανιά. Καλή επιστροφή και ελπίζουμε σύντομα να τον δούμε να αγωνίζεται και να αποδίδει τα αναμενόμενα.
Υ.Γ.2 Έφυγε πριν καν έρθει ο Δάρλας. Μεγάλο λάθος να αποχωρεί έτσι ένας έμπειρος και ποιοτικός παίκτης που αναμφισβήτητα θα βοηθούσε τουλάχιστον σε Γ-Β εθνική.
Υ.Γ.3 Μεταγραφές επειγόντως. Τέρμα, στόπερ, δεξί μπακ, εξτρέμ και φορ!
Υ.Γ.4 R.I.P. τεράστιε Ρόι Τάρπλεϊ!
Υ.Γ.5 R.I.P. Τζούνιορ Μαλαντά (20χρ., Βόλφσμπουργκ, τροχαίο)...
Υ.Γ.6 Τι τους έκανες ρε Γιαννιώτααα!
Υ.Γ.7 Σας έλειψα εε;

5 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 11 Ιανουαρίου 2015 στις 8:43 μ.μ.

τελικα το ειδα το ματσακι , και συμφωνω με οσα λες νικο.

Ο Καπνιδης εκανε κυριολεκτικα τα παντα στο γηπεδο , θα μπορουσε να πετυχει και αλλο γκολ νωριτερα και να μας χαρισει την νικη.

Παιξαμε παρα πολυ καλα , ισως η καλυτερη φετινη μας εμφανιση , ΑΛΛΑ αυτη η αστοχια τα κατεστρεψε ολα ! εκνευριστηκα αστοχος ο ρενια , κακιστος ο σουνας , ενω και ο Γιαννιτσης περα απο την γκαφα και το γκολ που δεχτηκε στη μουρη του , εχασε 2 ευκολες κεφαλιες για γκολ...

Κριμα ,πολυ κριμα... Ενα παιχνιδι που επρεπε να ληξει 5-1 ,εληξε Χ.

Τωρα το διπλο στην Καβαλα επιβαλλεται !!!

Ανώνυμος είπε... 11 Ιανουαρίου 2015 στις 11:33 μ.μ.

Κρίμα παιξαμε πολύ καλά 20 ευκαιριες στο β ημιχρονο τουλαχιστον για τον Άρη,προσωπικα δεν ανησυχω θα ανεβούμε στη Β΄Εθνικη σίγουρα

Panos.

Vamos_G1 είπε... 12 Ιανουαρίου 2015 στις 2:03 π.μ.

Welcome back Nick! Είμασταν πολύ άτυχοι/άστοχοι στην τελική προσπάθεια, είναι κρίμα να χάνονται τέτοια παιχνίδια. Όσον αφορά τους παίκτης εμένα απλά μου ψιλοάρεσε κ ο Λιόλιος σήμερα. Αυτά. Συνεχίζουμε.

Unknown είπε... 12 Ιανουαρίου 2015 στις 2:53 μ.μ.

Συμφωνω με οσα λετε παιδια. Βαμος, καλα τα λες για Λιολιο, ομως εγω τον εχω συνηθισει σε περισσοτερη επιθετικη βοηθεια και ανεβασματα και ειναι αναμφιβολα απο τις αποκαλυψεις της φετινης σεζον. Οποτε βασει των προσδοκιων χθες δεν ηταν και το καλυτερο του παιχνιδι.