Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ο Αντώνης Καπνίδης στον ΆΡΗ

''Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καπνίδη. Ο 21χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) με την ομάδα μας.
Ο Αντώνης Καπνίδης γεννήθηκε στις 15/08/1992 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,86 και βάρος 83 κιλά.
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Καβάλας (23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 7 γκολ).
Πρώτος σταθμός στην επαγγελματική του καριέρα ήταν ο Αγροτικός Αστέρας την αγωνιστική περίοδο 2011-’12 (31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 1 γκολ), ενώ ακολούθησαν η Δόξα Δράμας και η Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Καπνίδης ήταν στέλεχος της ομάδας Κ-20 του ΑΡΗ που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα U-20 της Superleague τη σεζόν 2010-’11.    ''

Λίγα λόγια και μία άποψη για τον παίκτη παρακάτω...



Όπως θα ξέρετε, μένω στον Εύοσμο και είμαι φανατικός οπαδός του Αγροτικού Αστέρα, την ομάδα που ανέδειξε το παιδί, και ειδικά εκείνη τη σεζόν, που είχαμε πέσει στη Γ' εθνική, δεν είχα χάσει ματς, οπότε μπορώ να έχω μία εικόνα για το παιδί.

Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από όσο τον θυμάμαι εγώ, για να πω την αλήθεια. Ένας μέτριος κυρίως αθλητικός επιθετικός, που το μόνο που θυμάμαι είναι το γκολ που είχε βάλει από το κέντρο (το μοναδικό του με την ομάδα) δε θυμάμαι με ποιον αντίπαλο.

Ελπίζω να έχει βελτιωθεί πλέον, κάτι που φαίνεται από τα στατιστικά του πέρσι. Ήρθε λοιπόν ο αναπληρωματικός Έλληνας φορ που είπαμε στο άρθρο για το ρόστερ. Καλή επιτυχία Αντώνη, μακριά από τραυματισμούς!

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 4 Αυγούστου 2014 στις 1:16 μ.μ.

Θα τους δουμε και θα τους κρινουμε...

Καλη επιτυχια στον Αντωνη !