Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ποιός ? Η Καβάλα !

Μπορεί η...ανακοίνωση της Καβάλας να πέρασε στα ψιλά λόγο των εξελίξεων που τρέχουν στον Άρη , αλλά επειδή ειπώθηκαν "πράγματα και θαύματα" από ανθρωπάκια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται , οφείλουμε να τους βάλουμε στην θέση τους.



(Για όσους δεν την διάβασαν , μπορείτε να την βρείτε εδώ :εδώ.)




Φτάσαμε στο σημείο λοιπόν να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες ! Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε οπαδοί ομάδων που οφείλουν την ίδια τους την ύπαρξη στο "σύστημα" το οποίο κράζουν , στην διαιτητική εύνοια που τους έφερε ως την Ά εθνική καθώς και την εύνοια συγκεκριμένων παραγόντων αλλά και ομάδων από...Αθήνας πλευρά.

Μιλάνε αυτοί που έχουν περισσότερα στημένα παιχνίδια από οπαδούς! Μιλάνε αυτοί που ανοίγουν λεξικό για να βρούνε τι σημαίνει η λέξη "τίτλος" . Μιλάνε αυτοί για διαιτιτική εύνοια ? Ποιος? Η Καβάλα !!

Τον Άρη κύριοι , δεν θα τον πιάνετε στο στόμα σας ! Δεν έχετε το δικαίωμα ούτε στα μάτια να μας κοιτάξετε ! Είσαστε απλά πολύ "λίγοι" !


Εσείς που είσαστε από τις πιο βρώμικες ομάδες της Ελλάδας. Με πλούσιο βιογραφικό από προέδρους λαμόγια που με τις γνωριμίες τους σας έφεραν στον ποδοσφαιρικό χάρτη  από την ανυπαρξία. Που σας μοίραζαν ενημερώτητες και δικαιολογητικά περισσότερα και από τα πούρα του Μάκη !

Λέτε ότι "Οι ιστορικές ομάδες γράφουν την ιστορία τους μόνες τους στα γήπεδα κι όχι οι βουλευτές τους σε γραφεία και στις ΔΟΥ."  Εγώ θα προσθέσω ότι το ίδιο ισχύει και για τους προέδρους. Αν στο ενδιάμεσο βρείτε οποιονδήποτε πολιτικό ,έστω και έναν , που να "αγωνίστηκε σε γραφεία για το δίκαιο του Άρη" τότε παρακαλώ να τον κατονομάσετε. Αλλά πως να γίνει αυτό από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένας?

Βλέπετε ,σε αντίθεση με εσάς που εξαφανιστήκατε "εν μια νυκτί" από το ποδόσφαιρο για να "επανεμφανιστήτε" (πως άραγε?) λίγο αργότερα , εμείς δεν προσκυνήσαμε ποτέ ! Και ούτε πρόκειται. Γιατί πολύ απλά , όπως το θέσατε , είμαστε ομάδα με λαό και ιστορία ! Σε αντίθεση με εσάς...

Όλα δείχνουν ότι θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι φέτος... Εμείς θα είμαστε εκεί ! Εσείς ?

 


Υ.Γ 1 Ακόμα πονάνε τα χαστούκια σε πρωτάθλημα και κύπελλο...

Υ.Γ 2  Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για ανοχή της ΕΠΟ , να αναφερθείτε και στους "δίπλα" με τα παγωμένα χρέη. Αλλά πως να ρουφιανέψετε τα αδέρφια σας?

Υ.Γ 3 Χάρη σας έκανα που ασχολήθηκα μαζί σας...


4 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 26 Αυγούστου 2014 στις 12:03 π.μ.

Σωστος φιλε Vamos ! Επρεπε να ειπωθουν μερικα πραγματα γιατι δεν μου αρεσει να αφηνουμε τον καθε καημενο να βγαζει κομπλεξ κατα της ομαδας μας...

Ανώνυμος είπε... 27 Αυγούστου 2014 στις 1:13 π.μ.

Κανει κρυο στα χαμηλα της Γ ρε παιδια; Φροντιστε να προμηθευτειτε με καλα παλτα..Ξερετε εσεις...Τοχακλπ...

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ

Giorgos T. είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:45 π.μ.

Εμεις φιλε ειμαστε περαστικοι απο την κατηγορια...

Για σενα παλι ανυσηχω , ποιος ξερει ποσα χρονια θα κανετε να βρειτε καποιον ισαξιο του Μακη να σας ανεβασει με πλαγιους τροπους....