Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Τελευταία Νέα (13/05/2014)

Το ρεπορτάζ του Άρη αυτή την περίοδο στρέφεται κυρίως σε 3 άξονες:

  1. Δικαστικοί αγώνες του πρώην κατά πάντων - 35 αγωγές κατέθεσε πριν λίγες ημέρες, οπότε προσέχετε τα σχόλιά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Μπορεί να σας έρθει καμιά αγωγή από το πουθενά!!! 
  2. Προσπάθεια από τη διοίκηση της ΠΑΕ να επικοινωνήσει με τους νυν ποδοσφαιριστές του τμήματος ώστε να συζητήσει μαζί τους και να δει προθέσεις. Βασική προσπάθεια να αγωνιστεί η ομάδα στην Β' Εθνική. 
  3. Επικοινωνία με τους πιστωτές, ειδικότερα τους εκπροσώπους των πρώην ποδοσφαιριστών στους οποίους οφείλονται χρήματα, για κούρεμα του χρέους και διακανονισμό.   

Δικαστικοί αγώνες
Τα δικαστήρια καλά κρατούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εδώ ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή ρήση: εδώ ο κόσμος καίγεται και τα μ...ά χτενίζονται".

Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει με τον συγκεκριμένο λάτρη της καρέκλας του Προέδρου, ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με δικαστικό ρεπορτάζ που αφορά παρατάξεις και εμφυλίους στον Άρη!

Σήμερα λοιπόν η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Σκόρδα και της ΠΑΕ έλαβε τέλος, αφού εκδικάστηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του Ειρηνοδικείου, που όριζε τον Στεφανίδη στη διοίκηση της ΠΑΕ. Η πλευρά Σκόρδα δεν ζήτησε προσωρινή διαταγή, οπότε τέλος Ιουνίου θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Στεφανίδης λοιπόν συνεχίζει κανονικά στη διοίκηση της ΠΑΕ, όχι ότι έχει και πολύ σημασία βέβαια...

Αγωνιστικό Τμήμα
Από εκεί και πέρα το όνομα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συνεχίζει να διασύρεται, καθώς σήμερα κάποιος ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης έκανε προσφυγή για να αποκτήσει την ελευθερία του! Παίκτες που δε θα έπρεπε ούτε να περνούν έξω από το Χαριλάου κάνουν προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι! Εκεί καταντήσατε τον Άρη φωστήρες που ηγηθήκατε όλα αυτά τα χρόνια και φτάσατε τον σύλλογο σε αυτή την κατάσταση.

Να διευκρινίσω ότι ο Τσουμάνης έχει κάθε δίκιο να ζητάει τα χρήματά του. 30.000 € είναι αρκετά χρήματα και πολλοί από εμάς πρέπει να δουλέψουν 2-3 χρόνια για να τα βγάλουμε... Από την στιγμή που η ΠΑΕ υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του, κανονικά θα έπρεπε να έχει πληρωθεί!Απλά αυτό που μου φαίνεται απίστευτο είναι ότι πρέπει να παρακαλάμε πλέον τον Τσουμάνη και κάθε άλλον ποδοσφαιριστή (βλ. 30φυλλάκο), ώστε να κάνουν υπομονή και να παραμείνουν στην ομάδα. 

Πιστωτές
Από την στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε, τα πράγματα είναι απλά: 
Ή κάνουμε ένα γεναίο κούρεμα όλοι μας, ξεχνάμε ρήτρες αποδέσμευσης, μη δεδουλευμένα και άλλους όρους (ακούς κ. Σηφάκη;) και παίρνουμε έστω και αυτά τα χρήματα σε αρκετές δόσεις, 

ή δεν παίρνουμε τίποτα, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε να λέμε στα παιδιά μας ότι "ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτούς που συνετέλεσαν στο να πέσει ο Άρης στην Γ' Εθνική". 

Εσείς αποφασίζετε πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη... 

Για εμάς τους οπαδούς είτε το ένα σενάριο συμβεί ή το άλλο είναι μία από τα ίδια. Όπως και να έχει οι διοικούντες κατέστρεψαν τα όνειρά μας. Τα επόμενα 2-3 χρόνια θα είναι μαρτυρικά όπως και να έχει. 

Εννοείται ότι αυτοί είναι οι κυρίως υπαίτιοι και έχουν κριθεί από τον κόσμο. Αλλά και εσείς πιστωτές - πρώην ποδοσφαιριστές, π.χ. Σηφάκης, Κουλοχέρης, Νάτσο, Νέτο, Καστίγιο κλπ, κάνατε ποτέ μια αυτοκριτική; Αξιώνετε αυτά τα χρήματα ορθώς αφού αυτά προβλέπονταν στο συμβόλαιο που σας προτάθηκε. Όμως, τα αξίζατε πραγματικά; Δώσατε τα πάντα για αυτή την ομάδα; Εμείς οι οπαδοί λέμε πως όχι (βασει των αποτελεσμάτων της ομάδας), για αυτό κάντε μια θυσία και τουλάχιστον βοηθήστε αυτό το σωματείο από το οποίο μερικοί - όχι όλοι - κάνατε περιουσίες. 

Ο Άρης θα συνεχίσει να υπάρχει όποια απόφαση και να πάρετε, γιατί υπάρχει από πίσω ένας υπέροχος λαός που στηρίζει και πονάει αυτή την ιδέα που λέγεται ΆΡΗΣ. 

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 14 Μαΐου 2014 στις 3:24 π.μ.

ο τσουμανης ειναι η κλασσικη πλεον περιπτωση παικτη , που κανει δηλωσεις παραμονης και μετα απο 5 μερες κανει προσφυγη και λεει "θελω" να φυγω.

ΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ , ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε... 16 Μαΐου 2014 στις 1:16 μ.μ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΝΑΙ..


ΑΡΗΣ3