Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!

Η απόλυτη ηδονή! Η Άεκ πλέον είναι στη Βου εθνική! Εκεί που θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια με τα όσα αισχρά έχει κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας μεγάλο μερίδιο στην κατάντια του. Για να μη μιλήσω για τα χρέη, τα 170 εκατ.!!!

Μετά τα αίσχη του ΟΑΚΑ, και την ποινή-χάδι που τις υποβλήθηκε, όμως δεν ήταν αρκετή να την κρατήσει στην κατηγορία, έχασε 1-0 στο Περιστέρι και μας αποχαιρετά. Στο κακό και δεν θα μας λείψετε καθόλου!





Τα γεγονότα

Στο 75' οι οπαδοί της Άεκ είχαν μπει για λίγη ώρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το σκορ ήταν 0-0. Με το που έφαγε το γκολ η ομαδούλα αυτή, μπήκαν μέσα, ο αγώνας διεκόπη, και με τα πολλά, έπειτα από πολλά παρακάλια των ακετσήδων, ο Τριτσώνης φάνηκε ανένδοτος και το ματς διεκόπη οριστικά, με την Άεκ να τρώει -3 και να υποβιβάζεται οριστικά και μαθηματικά. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!


Προσωπικά μηνύματα

Παρακάτω είναι κάποια μηνύματα που θα ήθελα να στείλω σε συγκεκριμένα άτομα.

Γιώργος Τσακίρης: Έτσι για να μάθεις να βγάζεις κόμπλεξ με τον ΆΡΗ, τραγικέ δημοσιογραφίσκε της πλάκας! Αδικαιολόγητο μένος σε κάθε άρθρο σου για τον ΆΡΗ. Είσαι από τους κυρίοτερους λόγους που χάρηκα τον υποβιβασμό της ομαδούλα σου! Άντε γεια τώρα!

Εφημερίδα Ώρα των Σπορ: Κάτι λέγατε για Αρούληδες και Ολυμπιακάρηδες. Εκεί εκεί! Στη Β εθνική! Κομπλεξάρες!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Τι υποψιάζεσαι για τον ΆΡΗ βρε καημένε; Άιντε δες την ομαδούλα σου τώρα.

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Ναι ρε μεγάλε, έγινε ο ΆΡΗΣ Μπαρτσελόνα και ο Σούλης Γκουαρντιόλα. Υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Τάσος Νικολογιάννης: Ο ΆΡΗΣ ως άλλη... Μπαρτσελόνα έριχνε 5άρα στον αποδεκατισμένο Αστέρα. Αυτά έγραφε ο βάζελος οπαδός που κάνει το δημοσιογράφο στο gazzetta. Δε βλέπεις λίγο την ομαδούλα σου ρε μεγάλε που παίζεις με τον Μπαρμπαρούση και τον Κάιπερ; Άιντε απο 'εκι πέρα που θα σχολιάσεις τον ΆΡΗ εσύ.

Τάσος Ερμείδης: Οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ προκάλεσαν τα επεισόδια του ΟΑΚΑ; Μήπως και την έκρηξη στη Βοστώνη, όπως πολύ εύστοχα έγραψε το pressaris, οι οπαδοί του ΆΡΗ την οργάνωσαν; Άι χάσου ρε φίλε, ο κάθε πικραμένος που αναζητεί λίγο δημοσιότητα λέει τον πόνο του.

Βασίλης Σαμπράκος: Υπάρχει πρόβλημα με τον ΆΡΗ; Το ότι είσαι Άεκ δε σημαίνει ότι θα προσπαθείς να καλύψεις τα αίσχη βγάζοντας χολή απέναντι στον ΆΡΗ! Κρίμα και σε είχα σε υπόληψη ως δημοσιογράφο. Τρομάρα μου!

Πασχάλης Καμόρα: Βάλε τα τρακτέρια στον κώλο σου τώρα!

Ασπρόμαυροι: Συμμαχήστε τώρα με τα χανούμια για το ότι δήθεν εκπροσωπείτε το Βυζάντιο και το δικέφαλο και την Πόλη και ξέρω γω και τα λοιπά. Για κλάψτε τώρα όλοι μαζί!


Το αξίζουν

Είστε με διαφορά η πιο σιχαμερή ομαδούλα του σάπιου πρωταθλήματός μας. Μου είστε πιο αντιπαθής και από τον Πάοκ. Πραγματικά. Είστε μεγάλο μέρος του συστήματος, και φορώντας μάσκες βγαίνατε και το παίζατε αδικημένοι, και βρίζατε συνεχώς τον ΆΡΗ για την υπόθεση Ξηροκώστα. Λουστείτε τα τώρα σιχαμένοι!


Το μέλλον του ΆΡΗ

Περιμένουμε κατά σειρά: αποτελέσματα ελέγχου, γενική συνέλευση, νέα εκδίκαση για άρθρο 99, νέα διοίκηση (μακάρι με επενδυτή) και αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Ίδωμεν...

Με το καλό από τις 22 Απριλίου θα έχουμε καιρό να πούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.


Link

Θυμηθείτε το ''αφιέρωμα'' του Ρεντ στην Κούλα εδώ.


Κι ένα βίντεο






ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΑΡΑΣ ΧΘΕΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ... ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

25 σχόλια:

jim είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 1:32 μ.μ.

Πέρα από τις αιώνιες βοήθειες και τις χάρες στις τρεις ομάδες του κέντρου συν τον παοκ (εντάξει και μεις έχουμε πάρει χάρες, αλλά μπροστά στις χαρες που έχουν πάρει αυτές οι ομάδες, οι δικές μας είναι ψύχουλα) το ηθικό δίδαγμα είναι ένα...

Η συσπείρωση που έβγαλαν οι Αθηναίοι γύρω από την αεκ. Δείχνει κάτι αυτό. Δείχνει πάνω απ' όλα ότι ξέρουν ποιο είναι το συμφέρον τους και στην συνέχεια προσπαθούν να το ικανοποιήσουν μέσα από αυτή την στήριξη...

Και τις δεκαετίες του 1920 και 1930 όταν ο ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί να μην δίνει φιλικά με άλλες ομάδες, η αεκ και ο παναθηναϊκός παρέβλεψαν τη ποινή του και έπαιζαν κανονικά μαζί του..

Και προφανώς πολλές ακόμα περιπτώσεις στήριξης... Όλα αυτά δείχνουν κάτι...

Εδώ στην Θεσσαλονίκη, το όνειρο του κάθε οπαδού είναι να καταστραφεί η ομάδα του αντίπαλου οπαδού. Και αυτό όχι μόνο οι οπαδοί αλλά όλοι όσοι ασχολούνται.

Αυτό γίνεται χρόνια τώρα. Ειδικά στις "κρύες" κολοεποχές που ζούμε πια ένα παραπάνω..

Υπάρχει τεράστιο μίσος και μεγάλη διχόνοια ανάμεσά μας. Όλοι χαίρονται με το κακό του αντιπάλου..

Άρα κάτι δείχνει και αυτό... Και δύο περιπτωσες (και των αθηναιων και η δικη μας) κάτι δείχνουν. Κάτι διαφορετικό, "κάτι", όμως...

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 2:15 μ.μ.

Παιδια η Αεκ αν δικαιωθει στην εφεση μαζι με τις καθυστερησεις θα εχει ενα δεκαλεπτο..

Ενταξει για τα χρεη δεν μιλω γιατι και εμεις εχουμε 30-35...δλδ κανουμε διαγωνισμο ποιος εχει τα λιγοτερα..

Μαραουντερ-3

Unknown είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 2:50 μ.μ.

Τζιμ, και μενα μου εκανε εντυπωση αυτη η στηριξη και η συσπειρωση των Αθηναιων γυρω απο την Κουλα. Εδω εμεις μια ζωη τρωγομαστε μεταξυ μας, ειμαστε αλλης... κουλτουρας αν μπορουμε να το πουμε ετσι. Εχουμε το χουι να χαιρομαστε με τον πονο του αλλου.

Μαραουντερ-3, οτι και να λενε οι αλλοι, η Κουλα Ε-Π-Ε-Σ-Ε. Απλα δεν θελουν να το παρουν χαμπαρι και βγαζουν σεναρια επιστημονικης φαντασιας.

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 2:53 μ.μ.

Μακάρι...Αν και τπτ δεν θα μου κάνει έκπληξη....Την έκαναν την έφεση τελικά...


Μαράουντερ-3

jim είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 2:57 μ.μ.

Οσα χρόνια κι αν περάσουν στην Θεσσαλονίκη αυτό θα γίνεται Νίκο. Αυτό θέλουν πολλοί και αυτό αρέσει.

Και μην νομίζεις ότι συμφέρει και πολλούς να υπάρχουν 2-3 ομάδες στην Πόλη μας.

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 3:16 μ.μ.

Eγω γιατι βλεπω οι ομαδες να γινονται οργια-να γινονται 20 ομαδες- για να μεινει η αεκ??

Μαράουντερ-3

jim είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 3:30 μ.μ.

Σου ειπα ρε φιλε...

Αν θέλουν να κρατησουν την αεκ ντε και καλα αλφα εθνικη και 24 θα κανουν τις ομάδες...

Το θέμα είναι η αεκ θέλει ; ; ; Και αν θέλει, μπορεί ; ; ;

Εν ολίγοις, στα ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΑ οι άλλοι... Εμεις κοιταζουμε την πάρτι μας...

Στο κάτω κάτω όλοι γνωρίζουμε ότι η αεκ (και οσφπ, παο, παοκ) έπρεπε να πέσει εδω και πολα χρονια, όπως η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ, ο Ηρακλης, εμεις κλπ κλπ κλπ...

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 4:02 μ.μ.

Η ΑΕΚ παει εκει που ο αρης εχει παει 2 και παραλιγο 3 φορες αν δεν γινοταν μπαρτσελονα στις τελευταιες αγωνιστικες ως δια μαγειας και αν δεν επαιρνε το μισο ρεντη παρακαλοντας τον βαγγελη να σωθει.. Αυτη ειναι η διαφορα και η περιφανεια του να εισαι ΑΕΚ... Οσο για τα 170 εκατ χρεη οπως ντεμεκ λες ουτε παιδακι πρωτης δημοτικου δεν τα πιστευει. Δεν ειναι χρεη αυτα. Ειναι προστιματα και προσαυξησεις που ρυθμιστικαν στο 44 που κι εσυ μπηκες (και τωρα πας για 99, αραγε θα αφησεις κανενα αρθρο;;;)... Για το 1 μυριο του Σηφακη και το σκανδαλο ΜΗ αφαιρεσης θα πειτε τιποτα ή παλι τουμπεκι;;

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 4:18 μ.μ.

ΒΡΟΥΥΥΜ ΒΡΡΡΟΥΜ ΒΡΡΡΟΟΟΟΥΜ
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 4:20 μ.μ.

ΑΑΑΑΑ και να μην ξεχάσω
και τα προστίματα και το χαλάκι μέσα

jim είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 4:45 μ.μ.

Καλά αν μιλατε εσεις οι αεκτσηδες για τσιπα και για χρεη τοτε ειναι Α-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Α...

Ξεχνάτε τα αίσχη που έκαναν οι πρώην πρόεδροι σας και τις ευνοϊκες ρυθμίσεις που γινόταν Π-Α-Ν-Τ-Α για την ομάδα σας...;;;;

Η Τιμή του ΆΡΗ και η απόδειξη ότι είναι Π-ΑΝ-Τ-Ε-Λ-Ο-Ν-Α-Τ-Η ομάδα είναι ότι έπεσε ΔΥΟ φορες...

Όταν εσεις και οι άλλοι δύο συντοπίτες σας και ο ένας από δω έπρεπε να εχετε πέσει καμια 10 φορες ως τωρα...

Είναι το λιγότερο προσβλητικό για την ίδια σας την νοημοσύνη να ψάχνετε για δικαιολογίες και να κατηγορείτε μια από τις πιο αδικημένες ομάδες, όπως ο ΆΡΗΣ...

Unknown είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 6:02 μ.μ.

Φιλε εσυ στο σχολιο 8 για να μην σε αρχισω στα μπινελικια οπως θα επρεπε να κανω, θα σου απαντησω ηρεμα.

1) Εσεις οι αλλοι μας πρηξατε τα παπαρια οτι θα ευνοουμαστε συνεχως απο τοτε που πηραμε τους 3 δανεικους απο τον γαυρο. Αν μου πεις ενα ματς στο οποιο ο ΑΡΗΣ ευνοηθηκε, θα σου δωσω οτι εχω και δεν εχω.

2) Εσεις οι αλλοι εχετε τοσο χαμηλο νοητικο επιπεδο, που την ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και το ΡΟΤΕΙΣΟΝ του Τσιωλη το πηρατε ως στησιμο. Τι να σας πω...

3) Δε με λες φιλε. Το ενταλμα συλληψης σε καμια 10αρια πρωην προεδρους της κουλας δοθηκε ετσι τυχαια γιατι ετσι ξυπνησε ο εισαγγελεας; Ρε πλακα μας κανεις; Μην παιζεις με την νοημοσυνη μας!

4) Προφανως εισαι δικηγορος και ξερεις τα πραγματα απο μεσα που θα μου ζητησεις και αφαιρεση βαθμων. ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ;;;

Skolix είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 9:55 μ.μ.

Μπορείς να βάλεις και το όνομά μ δίπλα στο άρθρο;; Είναι σαν να το έγραψα εγώ ρε φίλε.

Μόνο μια διαφωνία, παρότι δεν τους πάω μία, κυρίως λόγω των οπαδών, όχι της ομάδας: ομαδούλα δεν είναι, είναι σπουδαία ομάδα που έχει ξεπέσει πολύ, αλλά έχει παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο αρχές του 90' και έχει κι αρκετούς τίτλους.

Για τους οπαδούς δε θα πω πολλά. Ήταν το happy hour μου όταν άκουγα αθλητικές εκπομπές, πολύ κλάμα πάντα.

Το τι θα απογίνουν, ποσώς με ενδιαφέρει. Εμάς δε μας έκλαψε κανείς 2 φορές. Ίσως είναι ευκαιρία να καθαρίσει γινόμενη ερασιτεχνικό σωματείο.

Αν γίνει κανά αστείο με την ποινή θα πρέπει να ντρέπονται οι της δικαιοσύνης. Επίσης, τραγικό θα ήταν να γίνουν 20 οι ομάδες. Το πρωτάθλημα είναι ήδη αρκούντως μη ανταγωνιστικό. Δεν χρειαζόμαστε άλλα καφενείο. Λιγότερες πρέπει να γίνουν οι ομάδες.

Unknown είπε... 22 Απριλίου 2013 στις 10:04 μ.μ.

Skolix μην τα ακους αυτα που λενε οι ψευτοδημοσιογραφοι προσπαθουν να ταισουν τον κοσμο να πιστευει οτι θα σωθει η Αεκ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η Αεκ.

Το ομαδουλα το ειπα με βαση τα τωρινα δεδομενα. Γιατι τωρα ομαδουλα ειναι.

Skolix είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 12:42 π.μ.

Nick, το χα γράψει και σε άλλο άρθρο εδώ πέρα, ότι τα ίδια λέγαν κ όταν πέσαμε εμείς (νομίζω τη 2η φορά) ότι θα γινόντουσαν περισσότερες οι ομάδες και θα σωθούμε. Δεν πιστεύω να γίνει, απλά κρατάω μια πισινή γιατί παρατηρείται μεγάλη συσπείρωση γύρω από την Αεκ.

Όντως έχει μικρύνει ως σύλλογος γενικά. Σε όλα τα μεγάλα σπορ έχει υποστεί υποβιβασμούς.

VardARIS είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 2:17 π.μ.

Καλησπέρα και από μένα Nick. Και λίγα λες φίλε, αν έγραφα εγώ το άρθρο μάλλον θα έρχονταν μπάτσοι εδώ Αγγλία για να με συλλάβουν...

Skolix αυτά που λες για μεγάλη ομάδα τη 10ετία του 90. Συμφωνώ, OK, αλλά αλήθεια πώς δημιουργήθηκε εκείνη η ομάδα? Ποιοι ήταν παράγοντες εκείνης της ομάδας?

Αυτό που δεν αντέχω είναι οι υπερβολές των αεκτζήδων ότι "εμείς έχουμε ψηλά το κεφάλι", δεν προσκηνύσαμε το σύστημα κλπ. Εμείς που είμαστε στα 34 θυμόμαστε πολύ καλά τις εποχές Μελισσανίδη - Γιδόπουλου κλπ μπουμπουκιών. Ας το πάρουν απόφαση ότι έπεσαν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και τίποτα παραπάνω.

Ας κοιτάξουν να κυνηγήσουν (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ) αυτούς που έφεραν την ομάδα τους σε αυτά τα χάλια (και εμείς το ίδιο) και ας αφήσουν τα υπόλοιπα.

Όταν ο Ντέμης έλεγε "εγώ δεν πληρώνω εφορία, φπα κλπ" αλλά αγόραζαν Ριβάλντους κ.α. τότε κανείς δεν έλεγε τίποτα. Τότε αγόραζαν φανέλες.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗΣ (ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ) ΟΜΑΔΑΣ.

ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΑΝ, ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΝ.

Υ.Γ. 1 Κάτι ξέραμε και τους δώσαμε Μπουγαίδη - Κατίδη. Αυτοί οι 2, πιστεύω απέδειξαν το πόσο άρρωστα αρειανάκια είναι, καθώς συνετέλεσαν απεριόριστα για να τους οδηγήσουν στον γκρεμό.

Υ.Γ. 2: Vellidi μάλλον θα πρέπει να ξαναλλάξεις ψευδώνυμο και φωτογραφία φίλε. Το μέλλον ανήκει σε αυτό το παλικαράκι τον Διούδη...

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 3:19 μ.μ.

Πες μου εσυ μια φαση που ευνοηθηκε η ΑΕΚ φετος εκτος του οφσαιτ γκολ του πετροπουλου, που πριν ειχαν δωσει 2 ανυπαρκτες κοκκινες... Ο Ατρομητος γιατι δεν εκανε ροτεισον με την ΑΕΚ ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα; Μονο με τον αρη γινονται ροτεσιον;
Και δε με λες εσυ ΟΚ ας ειναι ετσι.. Ομαδουλα η ΑΕΚ με 30 τιτλους στο ποδοσφαιρο, περαν οσων της εχουν κλεψει... ο αρης με 0 πρωταθληματα κ 2 υποβιβασμους τι ειναι;
Ακομα κ η λαρισσα εχει 1 (επαγγελματικο) πρωταθλημα... Και μην πειτε για 3 που πηρατε προπολεμικα γιατι αν ειναι ετσι το γουδι εχει 10 πρωταθληματα..
Περαν ολων των αλλων ο κοσμος κανει τις μεγαλες ομαδες.. Μια παπαναστασιου ειναι ο Αρης. Στην ζωη μου εκτος ιντερνετ δεν εχω δει αρειανο και μενω αθηνα και λογω δουλειας νταλαβεριζομαι με πολυ κοσμο. Τι προσπαθειτε να περασετε δλδ οτι μπορει να συγκριθει η ΑΕΚ με τον αρη; Μονο εσεις το πιστευετε αυτο...

jim είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 4:05 μ.μ.

Βρε δήθεν οπαδε μεγαλης ομάδας...

Μεσα στο σπίτι σου...;;;; Μέσα στο σπιτάκι σου....;;;;;

30.000 τεμάχια ήρθαμε βρε οπαδέ δηθεν μεγαλης ομάδας...

Και δεν εχεις δει ΑΡΕΙΑΝΟ παρολο που νταλαβεριζεσαι με κοσμο ; ; ; Που νταλαβερίζεσαι με κοσμο ; ; ; Στον ύπνο σου ; ; ;

30.000 τεμάχια... Μέσα στο σπιτάκι σου.... Και 40 χρονια ατιτλος τότε...Και 70 χρονια ατιτλος να μουν παλι 30.000 θα κατεβαζα...

Ο ΆΡΗΣ έχει πολύ λαό στη Θεσσαλονίκη. Και βγαζω μεγαλα γουστα οταν ακουω ατομα σαν εσενα να μιλανε υποτιμιτικα.Γιατι αυτη η συμπεριφορα σας δειχνει το αντιθετο όλων οσων γραφεται...

Δες την ομαδα σου τωρα πως θα συντηρησει τον αλο της και πως θα κανει λαο και ασε τον ΑΡΗ...

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 4:33 μ.μ.

Μονο που λες κατεβασα 30 χιλ τεμαχια συμπαιρενουμε ευκολα το οτι πλην θεσ/νικης δεν υπαρχεις! Γι αυτο και ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ! Ξαναδες μια τον φετινο μ.ο εισητηριων και θα βγαλεις πολλα συμπερασματα....... Για τα υπολοιπα τιποτα εε;;;

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 5:13 μ.μ.

ΡΕ ΚΟΎΛΑ ΡΕ ΚΟΎΛΑ ΡΕ ΚΟΎΛΑ
ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΤΈΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΌΞΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΡΑΝΟΥΛΑ
ΡΕ ΚΟΎΛΑ ΡΕ ΚΟΎΛΑ ΡΕ ΚΟΎΛΑ
ΕΊΣΑΙ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ Η ΤΣΟΥΛΑ
ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΚΤΈΡ ΧΩΡΆΦΙΑ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΙΣ
ΆΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΎΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑΙΔΗ

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 5:18 μ.μ.

Ρε φίλε έκοψες μονο 1500 εισητηρια παραπανω! δλδ αμα κατεβαζαμε 15χιλ κοσμο θα σημαινει οτι εχουμε πολυ κοσμο και στην αθηνα???

Μαράουντερ-3

Unknown είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 5:41 μ.μ.

Ανωνυμε αν ο ΑΡΗΣ ηταν μικρη ομαδα δεν θα εμπαινες με την ομαδα σου να διαλυεται σε Αρειανο blog. Αντε και πολυ ασχοληθηκαμε με σενα. ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ!

VardARIS είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 9:18 μ.μ.

Για το ποιος ευνοήθηκε άστο φίλε... Ήταν πασιφανές ότι η Λίγκα δεν ήθελε τον Άρη γιατί πάει κόντρα με το άρθρο 99. Έχουμε πάρει τις περισσότερες κόκκινες στο πρωτάθλημα ενώ οι παίκτες μας ήταν soft!

Όσο για τις 2 κόκκινες που αναφέρεις στο μεταξύ μας παιχνίδι, δε βλέπω να λες τίποτα για την κόκκινη που πήρε ο Αγκάνθο νωρίτερα, (αφιερώση στο παλικαράκι που έφυγε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα).

Αναφέρεσαι ότι με εμάς ο Ατρόμητος έκανε rotation. Δεν βλέπω να λες το ίδιο για το παιχνίδι σας με τη Βέροια εκτός έδρας. Εκεί που γίνατε Μπαρτσελόνα και βάλατε 0-4.

Για τους 30 τίτλους σου: μετράς βλέπω κανονικά και τα προπολεμικά πρωταθλήματά σου, γιατί σε μας τα ακυρώνεις λοιπόν? 2 υποβιβασμούς ναι, αλλά στα χαρτιά, ο ένας με το κολλάρο του Κατσιαμπή και ο άλλος με τα δελτία (τα οποία ακυρώθηκαν την επόμενη χρονιά). Πέσατε και εσείς τώρα, οπότε εκεί είμαστε 2-1. Με μια διαφορά: εμείς πέσαμε στη Β΄ με ψηλά το κεφάλι, εσείς πέφτετε και σκούζετε, αλλά δεν υπάρχει σωτηρία - κατευθείαν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα... Και μετά θα δω τι λαός θα σου έχει απομείνει.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι για αυτό που λες για τον κόσμο ότι κάνει τη μεγάλη ομάδα. Και ο Άρης παρόλο τις πίκρες και τις στεναχώριες έχει κρατήσει έναν πυρήνα πολύ δυνατό, έστω και αν έχασε κόσμο. Το ίδιο και εσείς, τα τελευταία χρόνια χάσατε έναντι των γαυρο-βάζελων. Και τα χειρότερα έρχονται τώρα...

Αλήθεια τι κόμπλεξ σας έχουν αφήσει τα ματς στο Χαριλάου???

jim είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 2:45 π.μ.

Γιατί ρε μάγκα αεκτσή...;;;;

Αν υπήρχε αντίστοιχο ΟΑΚΑ στην Θεσσαλονίκη και έπαιρνες 30.000 εισιτήρια εσύ δεν θα έλεγες ότι θα ανέβαζες...;;;; Τι θα έλεγες... Οτι έστριψες ; ; ; Το 90% του λαού που θα ανέβαζες θα ήταν Αθηναίοι...

Πέρα από αυτό μου την βγαίνεις χωρίς φλας με κόκκινο και με στοπ ταυτόχρονα, πονηρούλη...

Στην αρχή μου λες δεν εχω κόσμο, μετα μου λες ότι έχω πυρήνα στην Σαλόνικα... Ακαταστάλαχτο σε βρίσκω και σωρίς δομή στην σκέψη...

Άσε τον ΆΡΗ και τον κόσμο του. Δεν σου φταίει ο ΆΡΗΣ σε τίποτα. Οι χειρισμοί των ανθρώπων της ομάδας σου , σου φταίνε..Και μονο αυτοί...

Και πίστεψε με είναι προτιμότερο να ασχολείστε με τους συνοπαδούς σου σε δικά σας μέσα, για να βρειτε τις λύσεις σας, παρά να την λες και καλά (και μάλιστα να εκτίθεσαι) σε ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ...

Οσων αφορα τους τίτλους που λες (πέρα από την γυριστη που κανεις και πάλι και ενω τα δικα σου τα προμολεμικα μετρανε ενω τα δικα μου οχι) μην ξεχνάς ότι ήσουν ομάδα κατεστημένου, του ΠΟΚ, του κέντρου και εγώ ομάδα της φτωχομάνας Θεσσαλονίκης που πάντοτε ήταν ριγμένη...

Φυσικά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα και για σας γενικότερα καθώς μας θεωρείται εμας τους Θεσσαλονικείς Βούλγαρους και κλάψες...

Όχι ότι μας καίγεται και καρφί, απλά αυτή είναι η αλήθεια. Όπως και η αλήθεια είναι ότι υπαρχει διαφορά σε ομαδα Θεσσαλονίκης (κυρίως τον ΆΡΗ) και ομάδα της Αθήνας.

Ανώνυμος είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 3:01 μ.μ.

Κηφισιά, Νέα Ιωνία, Πεύκη, Τράχωνες, Α.Ο. Περιστέριου, Ηλυσιακός, Αιγάλεω, Ιωνικός, Ατρόμητος Πειραιά,
Αστέρας Βάρης, Πανναξιακός, Περαμαϊκός, Τριγλία Ραφήνας, Ολυμπιακός Λαυρίου

όμιλος παλούκι