Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα..(ΑΚΡΩΣ ΟΠΑΔΙΚΟ)


Στη δυσκολότερη περίοδο σ' αυτόν τον 1 αιώνα ιστορίας βρίσκεται ο ΑΡΗΣ μας, μία ομάδα υποβιβασμένη με τους μισούς παίχτες ήδη ν' αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους όντας ελεύθεροι και το υπόλοιπο μισό να είναι γεμάτο με παίχτες νέους και άπειρους με τις προσφυγές να διαδέχονται η μία την άλλη...
Μία διοίκηση ανύπαρκτη, χωρίς λεφτά και μία άλλη (η πρώην διοίκηση) να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστρέψει τον ΑΡΗ μας διώχνοντας κάθε σοβαρό άνθρωπο που είχε μείνει και μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, τελευταίο παράδειγμα ο Ντίμης Παπαϊωάνου..σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η πιθανότητα έλευσης επενδυτή κρίνεται αστεία και μακάρι να διαψευσθώ!!

Τα αίτια αυτής της κατρακύλας είναι πάρα πολλά και φυσικά και δεν θα κάτσω να τ αναλύσω ούτε θα κάνω καταμερισμό ευθυνών γιατί πολύ απλά ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ...παίκτες,προπονητές, διοίκηση..ΟΛΟΙ..όλοι εκτός από αυτόν τον τεράστιο λαό, τον πιο παντελονάτο,τους αγνούς οπάδους που δεν άφησαν ποτέ την ομάδα μόνη της όπου κι αν πήγε..που δεν άφησαν ποτέ να ανέβει στο άρμα κανενός και να γλύψει κανέναν από το Π.Ο.Κ. όπως κάνουν τόσα χρόνια οι φιλοξενούμενοι της πόλης..που όταν χρειάστηκε, μπήκαν μπροστά για να σώσουν τον σύλλογο από τον αφανισμό γιατί ο ΑΡΗΣ είναι ιδέα, και οι ιδέες δεν πεθαίνουν όσο κι αν το προσπαθούν μερικά ποντίκια, "τάχα μου" αρειανοί, να τον καταστρέψουν!!

Αυτός ο λαός έχει παραδώσει τόσα χρόνια μαθήματα οπαδισμού και κερκίδας, έχει κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλάει με τα επιτεύγματά του..από πού ν' αρχίσει κανείς και που να τελειώσει.. Μόναχο, Σαραγόσα, Μαδρίτη, Μάντσεστερ,Μπόλτον, Σαρλερουά, Ρώμη, Ο.Α.Κ.Α. , Τρόντχαϊμ..είναι μερικές μόνο από τις παρουσίες αυτού του αξεπέραστου λαού που έκαναν τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, κανένας δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, γιατί πάντα ήμασταν ενάντια στο σύστημα, περήφανοι και παντελονάτοι..!

Αυτός ο λαός λοιπόν, με μπροστάρηδες τον SUPER 3 και τους ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, μάχεται τόσα χρόνια για τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν τον σύλλογο. Η διχόνοια όμως μεταξύ των οπαδών του ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ήταν ανέκαθεν το σαράκι που έτρωγε τον σύλλογο. Αυτοί οι 2 σύνδεσμοι και ειδικά ο πρώτος έχει δεχτεί τόση λάσπη εδώ και τόσα χρόνια κι ακόμα και τώρα, στην πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου, όπου μερικοί ευθυνόφοβοι προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες στους απλούς οπαδούς.Και δεν αναφέρομαι φυσικά στην τέως διοίκηση του SUPER 3 η οποία απαρτιζόταν από άτομα που έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από την ομάδα, αλλά στους αγνούς οπαδούς, σ' αυτούς που αφιέρωναν και αφιερώνουν καθημερινά προσωπικό χρόνο και χρήματα για να γίνει πράξη το σύνθημα "ταξιδεύω για 'σένα σε όλη τη γη, όπου και να πας θα 'μαι εκεί". Έχουν αλλάξει πολλά από τότε στο σύνδεσμο κι όσοι είστε έξω απ' αυτόν ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε μερικά πράγματα και να πάρετε πιο "ζεστά" αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται εκεί μάγκες. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη τώρα όσο ποτέ άλλοτε και είμαι βέβαιος ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί από τον πιο οπαδικό λαό της Ευρώπης που ΔΕΝ λάκισε ποτέ στα δύσκολα..
  • γιατί στα εύκολα ΑΡΗΣ, στα δύσκολα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ..
  • γιατί όπου παίζει ο ΘΕΟΣ δεν θα είναι μοναχός..
  • γιατί τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα..

                                                 ΑΡΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ!



1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 21 Μαΐου 2014 στις 2:20 μ.μ.

ολα δειχνουν οτι παλι ο λαος θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα.

Γιατι μονο εμεις ημασταν και θα ειμαστε παντα εκει , στο πλευρο του θεου !

Μονο εμεις !