Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τίτλοι τέλους για Ηλιάδη , ετοιμοθάνατος ο Άρης !

Οι εξελίξεις τρέχουν στην αγαπημένη μας ομάδα και δυστυχώς τα νέα μόνο καλά δεν είναι.

Μετά τα χθεσινά με την αποχώρηση του Ουντόζι , ο Κωσταντινίδης προχώρησε σε αποκαλύψεις χθές το βράδυ στις 2 (!!!) .

Νέα μέτωπα σχηματίζονται για τον Άρη που έχει πολλές δικαστικές αποφάσεις να χειριστεί και βρίσκεται στην χειρότερη φάση της ιστορίας του !




Από που να ξεκινήσω? 

Παρακολουθώντας την συνέντευξη , γεννιούνται πολλά ερωτηματικά .

- Ο Κωσταντινίδης αποκαλύπτει ότι ο Ηλιάδης ζήτησε 500.000 σε προσωπικό του λογαριασμό και να παραμείνει για 5 χρόνια ως πρόεδρος της ΠΑΕ ! 

- Ο Κωσταντινίδης δεν είναι διατεθειμένος να επενδύσει (τι έκπληξη !!) , παρά μόνο  αν η ομάδα μπει στο 99 ή αν πέσει στην Γ εθνική... Με λίγα λόγια : Καλά κρασιά !!!

- Δεν αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των ανθρώπων που απειλούσαν τον Κωσταντινίδη , αν και νομίζω κάπου πάει το μυαλό μας.

-Παρεμβαίνει και ο Αθανασιάδης (το μέλος της διοίκησης)  και λέει ότι δεν γνώριζε τίποτα ! Αναφέρει δε πως δεν είναι και υπόλογος για ότι συμβαίνει!!! Και πως φροντίζει το γήπεδο αφιλοκερδώς και πράσινα άλογα...

Εγώ προσωπικά έδωσα 100 ευρώ το καλοκαίρι για να αγοράσω διαρκείας και να στηρίξω την ομάδα μου ! Ο Ηλιάδης έδωσε μήπως ανάλογο ποσό ? ΟΧΙ ! Δεν έδωσε ούτε ευρώ και μάλιστα ζήτησε και χρήματα σε ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !

Αυτά είναι λίγα μόνο από όσα γυροφέρνουν στο μυαλό μου τις τελευταίες ώρες... Παραθέτω και σύνδεσμο με τα χθεσινά  που πρέπει να δείτε , γιατί όσα έγραψα είναι ΛΙΓΑ για να καταλάβετε το τι παίχθηκε στις πλάτες μας τον τελευταίο καιρό ( https://www.youtube.com/watch?v=UZUZXHhUeak#t=614 ).

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι ο Ηλιάδης θα παραιτηθεί εντός της ημέρας και το μέλλον του Άρη μοιάζει δυσοίωνο...

Η επόμενη μέρα

Η προσοχή στρέφεται στην Τετάρτη πλέον , όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποια  πράγματα.

Η παράταξη του Σκόρδα έβγαλε ανακοίνωση που ουσιαστικά δηλώνει ετοιμοπόλεμη , ενώ και ο Ψηφίδης με δικιά του πρωτοβουλία  θέλει να μαζέψει χρήματα από επιφανείς αρειανούς και ίσως να παρουσιάσει ένα σχήμα που να αναλάβει την διοίκηση.

Και μέσα σε όλα αυτά η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση και την Πέμπτη δίνει αγώνα επιβίωσης....

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !

13 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:04 μ.μ.

2 λεπτά αφού ανέβασα το άρθρο έγινε γνωστή η παραίτηση του Ηλιάδη και προσωρινά αναλαμβάνει ο Στεφανίδης !

Ανώνυμος είπε... 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:48 μ.μ.

vamos ψηφιδης στις εκλογες μαγκες...σιγουρη λυση....σιγουρη σωτηρια

Sotos είπε... 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:21 μ.μ.

Με όλα αυτά που έχουμε ζήσει στον Άρη τα τελευταία χρόνια ειλικρινά δε μου προκάλεσε καμία έκπληξη όσα ακούστηκαν χθες.Παρ΄όλα αυτά κρατάω μικρό καλάθι και για τα λεγόμενα του Κωνσταντινίδη καθώς στα μάτια μου φαντάζει εξίσου αφερέγγυος με τον Ηλιάδη.Βγήκε ο συγκεκριμένος κύριος να μας πει ότι θα βάλει λεφτά στον Άρη μόνο αν μπούμε στο 99 ή πέσουμε στη Γ'.Αλήθεια ο ίδιος δεν έβγαλε ανακοίνωση μετά την αποτυχία ένταξης στο άρθρο 99 και είπε ότι το ενδιαφέρον του ισχύει και θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις του;Επίσης αν η ομάδα πέσει στη Γ' ευχαριστούμε κ.Κωνσταντινίδη αλλά μη φάτε τότε θα έχουμε γλαρόσουπα.Τότε ο Άρης μπορεί και χωρίς εσάς ή ακόμη περισσότερο τότε η ομάδα θα μπορεί να προσεγγίσει πραγματικούς επιχειρηματίες.Το ερώτημα είναι αν αντέχει ο κόσμος να ξαναζήσει το ίδιο έργο για 3η φορά και σε πολύ χειρότερη έκδοση.Όσο για το μέλλον εγώ είμαι ξεκάθαρος.Όχι στον Σκόρδα και όχι σε οποιονδήποτε έχει βλάψει το σύλλογο αυτή τη σιχαμένη οκταετία.Θέλω ένα σχήμα επιφανών Αρειανών με Παπαϊωάννου, Γράντα και όποιον άλλο μπορεί να συνεισφέρει στη προσπάθεια.Ο κόσμος του Άρη με τη στάση του στο τελευταίο ματς έδειξε πόσο θέλει τον Μεσσία Σκόρδα και γκρέμισε την εικόνα που σχημάτιζαν οι λίγοι στα ραδιόφωνα της πόλης.Να πω επίσης στον Ηλιάδη να πάει στον αγύριστο και να μη μας ξαναρθεί ούτε αυτός ούτε κανένας του τύπου του που θέλει να εκμεταλλευτεί την υπέρμετρη αγάπη του κόσμου για τον Άρη για να πάρει δόξα-δημοσιότητα-χρήμα.
Για να μη παρεξηγηθώ όλο αυτό είναι προσωπική άποψη και ο καθένας μπορεί να έχει την δική του...

psomod είπε... 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:29 μ.μ.

αδέρφια,
θα ήθελα να σκεφτόμαστε με σύνεση και όχι επιπόλαια.
η ΓΝΩΜΗ μας για τον Σκορδα είναι αυτά που μας μετέφεραν οι ΨΕΥΤΕΣ Αθανασιαδης, Κοντης, Σαουριδης και οι λοιποί όταν ήθελαν να τον διώξουν από την παρέα τους.
Ειλικρινά θα ήθελα κάποιον που έχει ιδία άποψή και όχι να αναπαράγουμε αυτά που ακούσαμε από το θείο μας τον ΨΕΎΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε... 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:28 μ.μ.

symfwnw me ton panw filo...oloi aytoi ton fagane to Skorda me ta psemata kai thn anikanothta tous kai ystera speirane kai dixonoia sto kosmo xwrizontas ton se stratopeda....oti xeirotero dld

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:01 π.μ.

Ολους αυτους τους εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος και οι συνδεσμοι οτι ειναι ΤΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ...μα τοσο λαμογια ομως....τρωνε και πινουν εχουν πεσει με τα μουτρα και ρουφανε απο τη σαρκα του Αρη...κι ακομα δε λενε να τον αφησουν στην ακρη ησυχο.....εκαναν την ομαδα ρημαδιο και ζητανε και τα ρεστα

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:33 π.μ.

Ωρες ωρες σκεφτομαι πως θα θελα να ειχα πολλα λεφτα, να μην ηξερα τι εχω.Να αναλαμβανα τον Αρη και να εδιωχνα ολες τις χολερες απο εκει μεσα!Θα διελυα και τους συνδεσμους!Κανουν μεγαλη ζημια στις ομαδες... Αλλα ολα αυτα ειναι ονειρα.Οι δυο μεγαλες αγαπες μου(η μια ειναι ο Αρης)καταστρεφονται και δεν μπορω να κανω τιποτα.Με στεναχωρει αφανταστα ολο αυτο.Υπαρχει καποιος απο αυτους που θα αναλαβουν που να ποναει αυτο τον συλλογο;Αριστέα

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:47 π.μ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.Κ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΝ ΓΥΦΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΝ ΡΩΣΟ ΘΑ ΘΑ...ΕΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΝ ΑΡΗ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

VardARIS είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:41 π.μ.

Βαγγέλα, δεν ξέρω αν είσαι αληθινός ή κάνεις την πλάκα σου με την κατάσταση που βιώνει ο Άρης, πάντως να σου θυμίσω ότι ο πρόεδρός σου είναι και αυτός υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας.

2 φορές μείναμε εκτός Ευρώπης από τους κολλητούς σας (Λάρισα με το διπλό που έκανε στην απόρθητη έδρα σας, και τον Ολ. Βόλου του Μπέου)... Με τα έσοδα της Ευρώπης, τώρα όλα ενδεχομένως να ήταν διαφορετικά για την ομάδα μας.

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:13 π.μ.

ΠΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΦΘΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΤΟΙΟ Κ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΗΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 Κ ΘΑΥΜΑΖΑΜΕ ΤΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΟΧΗ ΓΚΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΝ ΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ κ ΜΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑ,ΞΑΝΘΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΑΡΟΙ Κ ΧΑΣΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:22 π.μ.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΊ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΕΟΣ.Ο ΜΠΕΟΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΣ Κ ΠΌΤΕ ΣΤΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Κ ΔΝ ΤΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΝ ΤΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΚΑΠΟΤΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΟ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ Κ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ Κ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΝ ΘΡΥΛΟ Κ ΤΝ ΑΡΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΠΑΡΑΖ ΤΙΤΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ 80.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:39 μ.μ.

Δυστυχώς και ο κόσμος του Άρη πλέον έχει πολύ μίσος, προς όλους, αλλά ειδικότερα προς τους ίδιους τους παράγοντές μας, που είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει ο σύλλογος.

Για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα, τότε ήταν φιέστα τίτλου για σας, αλλά υπήρχε το γόητρο της διατήρησης του αήττητου της έδρας σας. Αλλά μάλλον επικράτησε η φιλία του προέδρου σας με τον Πηλαδάκη (πριν τα "σπάσουν" στη συνέχεια). Ακόμη και με ισοπαλία έβγαινε ο Άρης στην Ευρώπη.

Τέλος πάντων, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν τώρα, αυτό που προέχει για τον Άρη είναι η σωτηρία της ομάδας σε πρώτη φάση, και στη συνέχεια ένας άνθρωπος που να μπορεί να βάλει κάποια χρήματα μήπως και ξεκολλήσουμε από τον βούρκο.

Μακάρι πάντως να υπήρχαν περισσότεροι που να σκέφτονται σαν και σένα (και μιλάω για οπαδούς όλων των ομάδων)...

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:26 μ.μ.

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΝ ΑΡΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ.ΞΕΡΩ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΜΕ ΤΝ ΚΌΚΑΛΗ.Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Κ ΑΥΤΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Κ ΕΙΔΑΜΕ ΤΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΧΑΛΑΡΩΝΑΜΕ.Κ ΜΕ ΤΝ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟ 1998 ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΔΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΟΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ ΔΝ ΈΚΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ.ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Κ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΜΕΓΑΛΟ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ