Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ραντεβού με την ιστορία...

Η μέρα που περιμέναμε έφτασε! Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο για μια θέση στον τελικό του κυπέλλου !

Δεν παριστάνω τον ειδικό , ούτε έχω πολλές τεχνικές γνώσεις από μπάσκετ. Θέλω απλά να πω μερικά πράγματα ως ΟΠΑΔΟΣ αυτής της τεράστιας ομάδας που λέγεται ΆΡΗΣ !




Την πρόκριση αυτή την θέλουμε ,την χρειαζόμαστε, την έχουμε ανάγκη.  Είναι η ευκαιρία μας να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση τίτλων, σε ένα τελικό , έστω και αν εκεί βρούμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι η ευκαιρία μας να επιστρέψουμε στον τόπο του εγκλήματος , στο Ηράκλειο. Είναι ευκαιρία και για τους παίκτες μας να δώσουν το παρόν σε ένα τελικό και το κίνητρο είναι τεράστιο. Είναι ανάσα για τον σύλλογο , που η θέση που του αρμόζει  είναι αυτή : να διεκδικεί τίτλους !

Σήμερα το Αλεξάνδρειο ή μάλλον Nick Galis Hall όπως ονομάζεται πλέον , ΠΡΕΠΕΙ να είναι γεμάτο. Να μην χωράμε να κουνηθούμε ! Να νιώθουν οι παίκτες στο παρκέ την ανάσα μας!  Να τους δώσουμε την απαραίτητη ώθηση για να πάρουν την πολύτιμη πρόκριση ! Και φυσικά να καταλάβουν οι παίκτες του Πανιώνιου ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ! Να καταλάβουν ότι σήμερα δεν μπορούν , ότι δεν είναι ο καιρός τους , ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τους σώσει από το μοιραίο...

Σήμερα το παιχνίδι θα το κερδίσει αυτός που το θέλει πιο πολύ , αυτός που διψάει για διακρίσεις , αυτός που είναι στο αίμα του να  παλεύει και να κερδίζει , αυτός που έχει στο DNA του την ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ !  Ποιος άλλος εκτός από τον Αυτοκράτορα?







13 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:18 μ.μ.

μπορείτε να δώσετε και την προγνωση σας για τον σημερινο αγωνα στο παρακατω λινκ και να κερδισετε ενα εισητηριο για τον επομενο εντος εδρας αγωνα του Αρη !

(http://arisgod.blogspot.gr/2013/12/diagonismos-basket-kipelo.html )

jim είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:58 μ.μ.

Εντάξει, όχι και ραντεβού με την ιστορία..Ναι είναι μεγάλο ματς αλλά όχι και ραντεβού με την ιστορία...

Ραντεβού με την ιστορία είχαμε το 2006 στον τελικό του Uleb και μετά από λίγους μήνες στο 5ο ματς στο μαρούσι που παίζαμε για να βγούμε ευρωλίγκα και τα καταφέραμε...

Ας πάρουν οι παίκτες εμπειρίες για το μέλλον..Γι αυτό θέλω να περάσουμε τελικό... Για να πάρουν εμπειρίες οι μικροί...

Αν και όπως έχω ήδη πει δεν πιστεύω ότι μερικοί από αυτούς θα μείνουν για πολύ ακόμη.. Εδώ έκανες επέκταση συμβολαίου στον προπονητή και πιθανόν να φύγει μεσούσης της περιόδου... Οι παίκτες δεν θα φύγουν αργά ή γρήγορα ; ; ;

Giorgos T. είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:32 μ.μ.

Καθε τελικος ειναι κομματι τις ιστοριας δημητρη.

Ακομα και για τον Αρη που εχει δει και καλυτερες μερες και μεγαλυτερες διοργανωσεις!

jim είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:21 μ.μ.

Εγώ το βλέπω ως το σποαυδαιότερο παιχνίδι των τελευταίων δύο ετών..Όχι όμως τοσο σημαντικό όπως λες...

Giorgos T. είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:44 μ.μ.

Σπουδαιοτερο απο αλλα δεν ειναι σιγουρο. Και εγω το ''σπουδαιο'' το εννοω λογο της καταστασης που ειναι η ομαδα τα τελευταια χρονια..

Σ αυτο συμφωνουμε τουλαχιστον :P

KANTHAR0S είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:05 μ.μ.

Το Αλεξάνδρειο δεν ονομάζεται Nick Galis Hall. Θα έπρεπε, αλλά, επαναλαμβάνω, δεν ονομάζεται.

Όσο για το ματς, εννοείται ότι δεν πρόκειται για ραντεβού με την ιστορία. Ραντεβού με την ιστορία μπορεί να είναι για τον Πανιώνιο, δεν το ξέρω, αλλά για τον Άρη δεν είναι σίγουρα.

Vamos_G1 είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:30 μ.μ.

Κάτι πάτε να κάνετε γατάκια, αλλά θέλετε ακόμα πολύ προσπάθεια για να φτάσετε το επικό δίδυμο Κώστας/Βάμος!

jim είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:00 μ.μ.

εννοεί το γεγονός ότι εμείς οι δύο κάνθαρε δεν το βλέπουμε το ματς ως καθοριστικό και ραντεβού με την ιστορία και ο γιώργος με τον μαράουντερ τον βλέπουν ως ένα πολύ σημαντικό ματς

Ανώνυμος είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:02 μ.μ.

Ραντεβού με την ιστορία δεν είναι αλλα τα έσοδα που θα μας φερει η πρόκριση θα είναι σιγουρα ιστορικά. Δεν μας περισσεύει ούτε ευρώ παίδες.