Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα !

Ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία θέση , τα οικονομικά προβλήματα μοιάζουν άλυτα , το βουνό αποδείχθηκε... λάκκος και η διοίκηση παίζει με τα νεύρα μας καθημερινά.

Και μέσα σε όλα αυτά σκάνε σήμερα και οι προσφυγές του Ουντόζι και του Ιμπέχ ! Πράγμα που δείχνει πολλά. ,τόσο για την διοίκηση όσο και για τους παίκτες !





Για τη διοίκηση

-Πως είναι δυνατόν να μπεις στο 99 από τη στιγμή που δεν πληρώνεις τους ίδιους σου τους παίκτες ? Πόσο μάλλον από τι στιγμή που ο ένας από αυτούς είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας!

-Ας μας πει κάποιος από την ΠΑΕ πόσο χρόνο έχουμε ακόμα μέχρι να σκάσουν οι προσφυγές και οι τιμωρίες από όλα τα εγκληματικά συμβόλαια των τελευταίων χρόνων ? Εδώ δεν μπορείς να πληρώσεις 20.000 , πως θα πληρώσεις τον Κουλοπόδη και τον Καραμπίνα που ζητάνε και αφαίρεση βαθμών ?

-Αφήνεις τον καλύτερο παίκτη σου να φύγει από την χώρα και στην ΠΑΕ...χιονίζει !

Και βγαίνει τώρα ο Ηλιάδης και λέει ότι είναι κλειστός ο λογαριασμός του παίκτη. Μπορεί και να είναι αλήθεια. Ποιον να πιστέψεις όμως ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ , ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ !


Για να δούμε όμως τα πράγματα και από την άλλη πλευρά...

Δεν θα αναφερθώ φυσικά στην ντροπή του ποδοσφαίρου , τον Ιμπέχ, αλλά στον Ουντόζι.

Ωραίος παίκτης. Βρίσκει την ευκαιρία όταν η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση και εγκαταλείπει πρώτος-πρώτος το καράβι. Και όλα αυτά μέσα σε 24 ώρες ! Μάζεψε σαν κύριος τα πράγματά του και έφυγε ήδη από τη χώρα.

Και θα πω : ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΟΥΝΤΟΖΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ! ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΤΖΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ !

Ναί η ΠΑΕ δεν ήταν (κατά τα φαινόμενα) συνεπής απέναντι σου, ναι δεν πληρώθηκες 20.000 ευρώ στην ώρα τους.  Ε ΜΑΝΤΕΨΕ ΛΟΙΠΟΝ  ! Ο κόσμος πεινάει ρε ξεφτίλα! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ! ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ? ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ?

Πρόδωσες την ομάδα σου , τους συμπαίκτες σου , τον προπονητή σου και όλο τον κόσμο του Άρη που σε είχε σαν θεό ! Για 30 αργύρια και εσύ...

Εγώ θέλω όσοι μένουν , να μείνουν γιατί πιστεύουν στην ομάδα , γιατί θέλουν να πετύχουν κάτι. Γιατί πιστεύουν στον εαυτό τους.  Γιατί έχουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ για να παραμείνουν παρά τις δυσκολίες !

Όπου και να καταλήξει , να τον χαίρεστε τέτοιο λαμπρό επαγγελματία και σπουδαίο χαρακτήρα. !




Συμπέρασμα :


Αδικαιολόγητη η διοίκηση που έχει αφήσει τον Άρη ακυβέρνητο στην καταιγίδα. Αδικαιολόγητος ο Ηλιάδης που έταξε πολλά και δεν πέτυχε τίποτα ! 

-Κάνε πράξη της προεκλογικές υποσχέσεις και πλήρωσε τα ελλείμματα που ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ  αλλιώς βάλε πλώρη για Αμερική και μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ πέρα... Η μήπως φταίνε οι Κόντιδες που δεν έχεις 50.000 να δώσεις στους παίκτες που ΕΣΥ έφερες στην ομάδα? 

-Γιατί μπορεί να μην ξέρω ποιοι δημιούργησαν το τεράστιο αυτό χρέος που βαραίνει τον Άρη , αλλά ξέρω ότι  για αυτά τα 50.000  φταις εσύ και μόνο εσύ !


Αδικαιολόγητος και ο Ουντόζι με την συμπεριφορά του , που περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να φύγει από την ομάδα δρώντας ως...χρυσοθήρας.

Και θα το ξαναπώ : Όποιος παίκτης δεν μπορεί και δεν θέλει ας κουνήσει μαντίλι !Η πόρτα είναι ανοιχτή ''μαγκάκια'' !  Το ερώτημα είναι : έχετε τα αρχίδια να παραμείνετε και να δώσετε απαντήσεις στο γήπεδο ? Γιατί μαγκιά δεν είναι να πηδάς πρώτος απο το καράβι αλλά να το βγάζεις από την τρικυμία και να το οδηγείς σε ασφαλές λιμάνι...

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !




8 σχόλια:

Unknown είπε... 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:49 μ.μ.

Συμφωνω 1000000% σε οτι εγραψες στο αρθρο σου, και κυριως για τον Ουντοτζι. Μολις ειδε τα δυσκολα την εκανε. Λες και ειναι ο μονος απληρωτος στην ομαδα η στην κοινωνια... Εδειξε οτι δεν εχει τα cojones να παραμεινει και να προσπαθησει να σωσει την ομαδα.

Giorgos T. είπε... 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:50 μ.μ.

αυτο ακριβως, για να μην βλεπουμε μονοδιαστατα τα πραγματα !

geokampour είπε... 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:39 μ.μ.

Καλά τα λές Γιώργο απλά για μένα έχουμε πέσει ακόμα κι αν γίνει ένα πολυυυυυυυυυυυ μεγααααααααααααλο θααααααααααααααυμα και σωθούμε. Είναι τόσο αρρωστημένη η κατάσταση στην ομάδα (οικονομικά, διοικητικά) που ειλικρινά ακόμα και η παραμονή δεν ξέρω πόσο θα με χαροποιούσε, 3μπούρδελο είμαστε.....

VardARIS είπε... 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:57 μ.μ.

Α ρε Ηλιάδη, πώς τα κατάφερες μέσα σε έναν μήνα να γκρεμίσεις ό,τι έχτιζες το καλοκαίρι, πραγματικά είναι απορίας άξιον.

Αλλά έτσι είναι, τα ΘΑ εκστομίζονται εύκολα, το δύσκολο είναι όταν βάζεις το χέρι στην τσέπη, αλλά αυτή είναι άδεια ή ακόμη χειρότερα τρύπια!

Ο Ουντόζι κάνει προσφυγή για 20.000, ο Ίμπε για λιγότερα, θα μας αφαιρεθούν βαθμοί για τα 9.000 που οφείλονται στον Κουλοχέρη και κατά τα άλλα θέλαμε και άρθρο 99, τρομάρα μας.

Αν δεν μπορούμε να ξεπληρώσουμε τέτοια αστεία νούμερα, πώς είναι δυνατόν να ξεπληρώσουμε τα σημαντικά ποσά όπως αυτά του Γκαρσία ή του Γκιάρο κλπ αδρά αμοιβόμενων ποδοσφαιριστών?

Εσύ ο ίδιος δήλωσες ότι ο Πρόεδρος του Άρη χρειάζεται αρχ..., κάτι που μάλλον εσύ δεν έχεις, οπότε καλύτερα άδειασέ μας τη γωνιά.

Ανώνυμος είπε... 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:59 μ.μ.

Αντι δικου μου σχολιασμου παραθέτω σχόλιο οπαδου σε αλλο blog που μ εκφραζει 100%
"ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΧΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΥΝΣΚΟΥΝ
ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΚΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"

Gymless

Vamos_G1 είπε... 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:02 π.μ.

Giorgo δεν νομίζω να μπορούσα να τα πω καλύτερα. Με κάλυψες κ με το παραπάνω σε όλα.

Giorgos T. είπε... 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:52 π.μ.

Χαιρομαι που συμφωνουμε... τωρα περιμενουμε την συνελευση της Τεταρτης , για να δουμε τι θα γινει στην συνεχεια !