Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Διαγωνισμός Basket Ημιτελικός Κυπέλλου: ΆΡΗΣ - Πανιώνιος

Αυτή την εβδομάδα ο διαγωνισμός θα έχει και έπαθλο! Δίνουμε ένα εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα μπάσκετ με τον Ίκαρο στο Αλεξάνδρειο. Το εισιτήριο το προσφέρει ο φίλος Vamos_G1 και τον ευχαριστούμε πολύ!

Την Κυριακή στις 19.30 αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο στον ημιτελικό του Κυπέλλου και μας δίνεται μας η δυνατότητα να παίξουμε σε έναν τελικό μετά από πολλά χρόνια.

Τον Πανιώνιο τον αντιμετωπίσαμε πριν 1.5 μήνα περίπου και θυμόμαστε όλοι ότι το παιχνίδι εκείνο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ίδιος αντίπαλος λοιπόν αλλά διαφορετικό παιχνίδι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση;

ΆΡΗΣ

Η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Προέρχεται από μία έυκολη ήττα από την Ελευσίνα αλλά κυρίως έχει πολλούς τραυματίες την πιο κρίσιμη στιγμή.

Ο Γκίκας θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά, ο Αθηναίου θα σφίξει τα δόντια κ θα παίξει ενώ ο Βεζένκοφ που θα αγωνιστεί κανονικά δε ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι.

Ευτυχώς φαίνεται να ξαναβρίσκει το ρυθμό του ο Πελεκάνος μιας κ θα χρειαστεί πολύ σε αυτό το ματς.

Για να κερδίσουμε πρέπει να πάμε το σκορ χαμηλά. Έχουν πιο πλήρες ρόστερ κ δε μας συμφέρει να ανέβει ο ρυθμός. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε το φαβορί για τη νίκη...

Και ο Αγγέλου μάλλον προσπαθεί να μας προετοιμάσει για το μοιραίο:
Δεν θεωρώ ότι ο αγώνας με τον Πανιώνιο έχει καταλυτικό χαρακτήρα. Αντιλαμβάνομαι ότι με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στη κοινωνία, χρειάζονται πάντα οι μικρές χαρές. Για μένα όμως, πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τον Ίκαρο.

Πανιώνιος

Δυστυχώς ο Πανιώνιος παρουσιάζεται βελτιωμένος από την μεταξύ μας αναμέτρηση.
Στα 5 παιχνίδια που ακολούθησαν έχει χάσει μόνο 1 φορά και αυτή από τον Παναθηναϊκό.
Στο μεταξύ μας παιχνίδι τους είχαμε κρατήσει χαμηλά στο σκορ στο 1ο ημίχρονο (σε αυτό βοήθησε κ η μεγάλη αστοχία τους) αλλά στο 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε πάρα πολλούς πόντους.

Όλως παραδόξως είχαμε περιορίσει κατά πολύ  τον Μακ Κόλουμ (βασικός τους σκόρερ) αλλά την πατήσαμε από τον κακό μας δαίμονα τον Ντούβνιακ ο οποίος όταν μας αντιμετωπίζει εκστασιάζεται!

Θα έχει σίγουρα καλύτερο ρυθμό από μας λόγω των μεσοβδόμαδων Ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Ο μπουκ μας δίνει 1.5 πόντο αβάντζο θεωρεί δηλαδή τον Πανιώνιο φαβορί για τη νίκη.

Έπαθλο

Όπως είπαμε δίνουμε δώρο ένα εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ίκαρο, το Σάββατο στις 28 Δεκεμβρίου στις 16:00. Το εισιτήριο το προσφέρει ο Vamos_G1 και τον ευχαριστούμε πολύ.
Θα το κερδίσει αυτός που θα μαζέψει περισσότερους πόντους στο συγκεκριμένο ματς.
Αν έχουμε ισοβαθμία θα κάνουμε κλήρωση.
Αν το κερδίσει κάποιος κ δεν το θέλει ή δεν μπορέσει να το παραλάβει (γιατί μένει εξωτερικό ή γιατί τρώει παντόφλα από τη γυναίκα) θα το πάρει ο αμέσως επόμενος σε πόντους.
Το εισιτήριο θα παραδοθεί στο νικητή πριν από τον αγώνα με τον Ίκαρο έξω από το Αλεξάνδρειο (από μένα).
Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να συμμετείχε τις προηγούμενες αγωνιστικές στο διαγωνισμό. Μπορεί να παίξει μόνο αυτή την αγωνιστική για να πάρει το έπαθλο (γι'αυτό πείτε το στους φίλους σας :) )
Αν κ αγώνας κυπέλλου οι πόντοι θα μετρήσουν κανονικά στον εβδομαδιαίο Διαγωνισμό μας.

Πρόβλεψη

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο αλλά δεν παίζει ο κόσμος basket. Με φοβίζει πολύ ο Πανιώνιος. Την προηγούμενη βδομάδα έριξε 100αρα μέσα στον Τούρκο. Αλλά ρε πούστη μου ΆΡΗΣ ΕΊΣΑΙ. Και ΠΡΕΠΕΙ στα 100 χρόνια της ιστορίας σου να συμμετάσχεις σε έναν τελικό. Μας το χρωστάει η πουτάνα η τύχη που όλα στραβά μας τα φέρνει τον τελευταίο καιρό.
Επομένως:
Νίκη Άρη με 1-5 πόντους
Ακριβές σκορ: 75-72
Πρώτος σκόρερ: Πελεκάνος

Οι κανόνες και η κατάταξη βρίσκονται στην σελίδα του διαγωνισμού
(Προσοχή στα γκρουπ των παιχτών. Ο Πελεκάνος πήγε στο γκρουπ 1.)

16 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:11 μ.μ.

76-74 Αθηναιου !

Το κύπελλο το κύπελλο κίτρινε θεέ!

Ανώνυμος είπε... 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:25 μ.μ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΝΙΚΗ ΑΡΗ ΜΕ 1-5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ : 76-72
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ : ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

necon

VardARIS είπε... 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:56 μ.μ.

Μπράβο Vamos_G1!!!

Νίκη Άρη με 71-68!

1ος σκόρερ: Πελεκάνος!

Sotos είπε... 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:34 μ.μ.

Απορώ γιατί κάνετε διαγωνισμούς και δε με ρωτάτε ευθέως.Λοιπόν για να μη το κουράζουμε, το ματσάκι θα λήξει 78-67 με τον Πελεκάνο να βάζει 21 πόντους με 3/5τρίποντα, 4/7 δίποντα, 4/5 βολές 9ριμπάουντ 4ασσίστ 2λάθη 2τάπες και 34βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ

VardARIS είπε... 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:23 μ.μ.

Sotos, φαντάζεσαι να βγουν τα στατιστικά του Πελεκάνου? Παίξε και ένα Τζόκερ για καλό και για κακό!

jim είπε... 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:52 μ.μ.

Πολύ ζόρικο παιχνίδι για πρόβλεψη και αυτό γιατί τα νούμερα των ομάδων είναι περίεργα.Ειδικά του Πανιωνίου.

Λοιπόοοοον . . .

Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος από εμάς. Μας ρίχνει ένα επίπεδο τουλάχιστον.

Εμείς δεν έχουμε καλή έδρα. Και συν τοις άλλοις δεν είμαστε σταθεροί.

Είμαστε το Άλφα και το Ωμέγα του Ελληνικού μπάσκετ, είμαστε η πιο ιστορική ομαδα, θέλουμε να δούμε ξανά τον ΆΡΗ μεγάλο αλλά τα δεδομένα τώρα είναι άλλα..

Οι παίκτες μας, μου έχουν δείξει ότι στα κρίσιμα ματς και στις κρίσιμες στιγμές κολλάνε . . . Το φαντασματάκι του Παλέ έχει πεθάνει εδώ και χρόνια (κάπου στα 2007)...

Ο προπονητής μας, πούλησε τρέλα αποδυκνύοντας ότι δεν νιώθει τον παλμό του κόσμου, λέγοντας ότι δεν έχει καταλυτικό χαρακτήρα το ματς.

Εντάξει ρε Αγγέλου... Αν πάμε τελικό θα φάμε 25-30 πόντους στο κεφάλι αλλά ας πάμε... Ας πάμε και βλέπουμε βρε δενιώθογλου....

Υπάρχουν και φήμες που τον φέρνουν να αποχωρεί (δε θα με χαλάσει καθόλου εμένα προσωπικά)...

Ο αντίπαλος θα έχει πολύ δύσκολο έως κολασμένο βράδυ. Και αυτό εξαιτίας του τεράστιου (σε όλα τα επίπεδα) ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΆΡΗ...

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΆΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 20 ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ...Αλλά δεν παίζει μπάσκετ ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΆΡΗ...

Εν τέλη προβλέπω:

Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη Πανιωνίου

Όριο διαφοράς: Από 6 ως 10 πόντους

Ακριβές σκορ: 6 6 - 7 2

Πρώτος σκόρερ ΆΡΗ: Πελεκάνος (μεγάλος παίκτης για τα δεδομένα της ομάδας μας)...

Υ.Γ. Με την ευχή να είμαι μέσα στο ματς με τον Ίκαρο για να δακρύσω βλέποντας τον Red Dragon να φορά την φανέλα του Ασημακόπουλου και να του πηγαίνει μπουγάτσες για να κάνει επιτέλους το καλό ματς (ο ασημακοπουλος ο παίκτης) που πιστεύει (ο red draon) ότι θα κάνει (κάποτε)...

psomod είπε... 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:18 μ.μ.

πάρα πολύ δύσκολο ματς θα παιχτεί στην άμυνα και στη δύναμη,εάν ο νιονιος εκτελέσει πάνω από 20 βολές θα κερδίσει (θα του δοθούν οι βολές για να παραμένει στο ματς-βλέπε Γκοντας)δεν κάνω πρόβλεψη γιατί το θεωρώ γρουσουζιά
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΡΟΜΟΣ!!!!(απαγορεύεται το κάπνισμα στο αεροπλάνο)

Skolix είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:40 μ.μ.

Ηττα 65-71, πρωτος μας σκορερ ο Πελεκανος

Vamos_G1 είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:40 μ.μ.

Πάρα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το σημερινό, αλλά πλέον έχουμε συνηθίσει τις δυσκολίες κ σε μπάσκετ κ σε ποδόσφαιρο!

Στα του αγώνα, ο νιόνιος είναι μια ποιοτική κ στιβαρή ομάδα, έχει έναν πάρα πολύ καλό ξένο (ΜακΚόλουμ) κ γενικά γεμάτο ρόστερ, προέρχεται από 4/4 στο πρωτάθλημα κ φυσικά μας έχει κερδίσει στο Παλέ φέτος, σε ένα ματς όμως που ουσιαστικά το δωρίσαμε εμείς σε αυτούς.

Από την άλλη η ομάδα μας έχει τους γνωστούς περιορισμούς κ τις αδυναμίες που όλοι γνωρίζουμε, αλλά τα παιδιά προσπαθούν κ παλεύουν για το καλύτερο. Δυστυχώς με στεναχώρησε η είδηση-βόμβα που έσκασε με την πρόταση στον Αγγέλου. Θεωρώ ότι ήταν πλήγμα, όχι τόσο για το αν θα μείνει ή θα φύγει ο κόουτς, αλλά για το πάρα πολύ κακό τάιμινγκ. Ελπίζω τελικά να μην μας επηρεάσει το γεγονός.

Σούμα λοιπόν. Η λογική λέει ήττα. Αλλά από την άλλη, τα μονά ματς κυπέλλου είναι πάντα διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Από την μια λοιπόν έχουμε την καλύτερη ομάδα κ από την άλλη την δίψα των πιτσιρικάδων μας για διάκριση κ τον παλμό του κόσμου. Ε για μια φορά ας κάτσει η μπίλια στην μεριά του κόσμου ρε γαμώτο!

Προτείνω λοιπόν νίκη Άρη με σκορ 70-68 (διαφορά 2 πόντων) κ πρώτο σκόρερ Πελεκάνο.

Unknown είπε... 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:45 μ.μ.

πολύ κακή χρονικά η δημοσίευση του ενδιαφέροντος των τούρκων για τον αγγέλου, ελπίζω να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα στα αποδυτήρια (είτε φύγει είτε όχι), και η ομάδα να κατέβει σίγουρη για αυτό που θέλει.

θέλω να πιστεύω πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κερδίσουμε

74-72
πελεκάνος