Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Επιστροφή Λάμπρου Σκόρδα

Ο Λάμπρος Σκόρδας θα είναι στο τιμόνι της ομάδας μας πλέον . . . Η Γ.Σ. της ΚΜΑ εκεί κατέληξε εν τέλη . . . Το τι, το πως και το γιατί μπορείτε να τα διαβάσετε από τα διάφορα σάϊτ . .

Η ουσία είναι ότι από απόψε , στο τιμόνι της ομάδας είναι ο Λάμπρος Σκόρδας. Και τα περιθώρια είναι πολύ στενά και τα πράγματα πολύ δύσκολα όπως είπε και ο ίδιος . . .

Βασικά, ήθελα σήμερα να υπάρχει συμμετοχή από όλους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. Η σημερινή Γ.Σ. ήταν πάρα πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδας.

Παρόλα αυτά δεν υπήρξε και κάτι συγκλονιστικό ως πρόταση. Λίγο πολύ αυτά που περιμέναμε... Ο Κύριος Στεφανίδης ζήτησε 10 μέρες προθεσμία, ενώ η πλευρά του Κυρίου Σκόρδα ήθελε διοίκηση από απόψε το βράδυ . . .

Και έτσι υπάρχει νέα διοίκηση . . .

Προσωπικά έχω τοποθετηθεί για τις καταστάσεις της ομάδας μας εδώ και καιρό και μάλιστα πολλές φορές . . .

Θέλω:

- Υπαγωγή στο άρθρο 99 (άρα άμεση έφεση για να κερδίσουμε χρόνο)

- Παραμονή στην Άλφα Εθνική

- Και όταν στρωθούν τα δεδομένα να επιδιώξουμε να βρούμε (και όχι να μας βρει) έναν επενδυτή σοβαρό που θέλει να ασχοληθεί και θα πάρει όλες τις εγγυήσεις από παντού. . . .


Μέχρι τότε όμως πρέπει να στρωθούν τα δεδομένα....

Και μέχρι τώρα αγαπητοί μου συνοπαδοί, δεν ήταν καθόλου στρωμένα... Και για να στρωθούν πλέον χρειάζεται αίμα, δάκρυα κι' ιδρώτας . . .

Ο Σκόρδας επιθυμεί την παραμονή μας στην Άλφα Εθνική για τους δικούς του λόγους... Ας κάνει ότι περνάει από το χέρι του, τώρα και για να σωθούμε και για να κάνουμε έφεση και εν τέλη να μπούμε στο άρθρο 99...

Δουλειά χρειάζεται...Σοβαρότητα . . . Και ουσία πλέον εδώ που φτάσαμε... Ο καιρός πέρασε και ήταν εις βάρος μας... Χάσαμε πολύτιμο χρόνο...

Τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχουν να ανακοινωθούν επιτέλους.... Κουραστήκαμε να περιμένουμε...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:28 μ.μ.

Re seis....valte kamia pio nea photo sthn anarthsh...gerase o an8rwpos

Vamos_G1 είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:30 μ.μ.

Συμφωνώ jim κ θα επιμείνω σε 2 πράγματα που ανέφερες: 1ον ότι ο Σκόρδας για δικούς του λόγους θέλει κολασμένα την παραμονή μας στην Α' (έχει υποθηκευμένη περιουσία κ έτσι κ πέσουμε θα είναι από τους λίγους που θα την πατήσουν χοντρά) κ 2ον κ εξίσου κύριο ότι το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου ή αλλιώς το περίφημο πλέον πόρισμα της ΝΕΧΙΑ θα πρέπει επιτέλους να ανακοινωθεί. Νέοι ήμασταν κ γεράσαμε ακούγοντας για αυτό. Έλεος πια...

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:33 μ.μ.

Βαμος για το δευτερο που λες.....Αμα ο ελεγχος δειχνει οτι ο Σκορδας εχει κανει κακοδιαχειρηση σιγα μην βγει ο ελεγχος...

Κωστας

Vamos_G1 είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:38 μ.μ.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Σκόρδας έχει φάει λεφτά από τον Άρη. Ότι έχει κάνει πολλά στραβά ναι, αλλά όχι ότι έφαγε χρήματα. Θα δούμε. Πάντως είναι ένα θέμα μεγάλο αυτό που λες.

jim είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:44 μ.μ.

Εγώ πρώτα απ' όλα θέλω τα αποτελέσματα του ελέγχου... Είμαι ΆΡΗΣ και θέλω να γνωρίζω τι έγινε ρε παιδιά ; ; ; Όπως όλοι μας....

Στηρίζουμε, τρέχουμε, είμαστε εκεί τόσα χρόνια και απαιτούμε να μάθουμε με ακρίβεια κιόλας τι και πως...

Ανώνυμος είπε... 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:15 μ.μ.

Δεν εφαγε λεφτα ο Σκορδας . Σημερα ημουν στην συνελευση κι ελεγε γιατι δε βγαλατε στο πορισμα . Και κατι ειπε οτι ετοιμαζει και μηνυση για μια υποθεση με τον Ολαιταν .