Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Στενεύουν τα περιθώρια

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Ο ΆΡΗΣ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Πανθρακικό, μένοντας στην ισοπαλία με 2-2, και έτσι έμεινε και πάλι χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και είναι τελευταίος στη βαθμολογία.

Με όση όρεξη έχουμε και στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων που αναμένονται και αυτή τη βδομάδα (έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον) ας δούμε τα του χθεσινού ματς.

Ο ΆΡΗΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έλειψαν τα τραγικά έως γελοία ατομικά λάθη, ωστόσο ήταν άτολμος (πλην 3-4 φάσεων) και έτσι δεν νίκησε ούτε τον Πάνθραξ.

Οι στημένες φάσεις λόγω έλλειψης εκτελεστή (ο Τάτος δεν έχει ιδέα από στημένα, μη λέμε ότι θέλουμε) έμειναν και πάλι ανεκμετάλλευτες, ενώ πολλές σέντρες που πραγματοποιήθηκαν από τα συχνά ανεβάσματα των μπακ δεν είχαν αποδέκτη. Επίσης, ήταν φανερός ο δισταγμός των παικτών μας, όπως πολύ σωστά έγραψε ο Γιώργος χθες, να σουτάρουν από μακριά, ειδικά του Τάτου σε μια φάση που είναι φάτσα με το τέρμα και προτιμάει να δώσει πάσα στον μαρκαριζόμενο Αγγελούδη.

Το κέντρο μας ήταν σε μετριότατη μέρα, μη συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ όπως προείπα υπήρξαν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πολλά παιδιαριώδη ατομικά λάθη. Φυσικά, το κύριο πράγμα που πλήρωσε ο ΆΡΗΣ χθες και δεν πήρε την υπερπολύτιμη νίκη (ΑΝ ερχόταν), ήταν η τραγική αμυντική του λειτουργία στα 2 -ίδια- γκολ που δέχτηκε από τον Λιονέλ Κριστιάνο Κάσες.


Οι παίκτες

Διούδης - 5: 2 φορές χρειάστηκε να επέμβει και στις 2 δεν ήταν στη στοιχειώδη ετοιμότητα..
Έλσνερ - 5: Φταίει και στα 2 γκολ (όχι μόνο αυτός βέβαια), είχε και κάποιες καλές στιγμές.
Πουλίδο - 1: ΔΡΟΜΟ
Ψυχογιός - 6: Με πολύ καλές και πολύ κακές στιγμές. Έχει κάνει και καλύτερα ματς.
Τσουμάνης - 6: Το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του ΆΡΗ, επιθετικά. Ανεβοκατέβαινε την πλευρά, έβγαλε πολλές σέντρες, σκόραρε, ωστόσο και τα 2 γκολ ήρθαν από την πλευρά του.
Ηρακλής - 5: Μέτριος.
Οικονομόπουλος - 3: Τραγικός.. Απίστευτα λάθη...
Ουνότζι - 6: Μπορεί πολλά παραπάνω και το έχει αποδείξει.
Τάτος - 7: Το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Έτσι τον θέλουμε.
Μανιάς - 7: Συνέχισε την καλή εμφάνιση στην Τούμπα με άλλη μία αρκετά καλή και ένα γκολ στο Βικελίδης. Ας ελπίσουμε να έχει ανάλογη συνέχεια και να μετατραπεί σε μία σημαντική μονάδα για την ομάδα.
Αγγελούδης - 6: Μέτριος προς καλός. Έχει δυνατότητες, πρέπει να τις δείξει.
Κύργιας - 7: Δικαίως αντικατέστησε τον -για μπουνιές- Πουλίδο, πολύ καλός σε όσο διάστημα αγωνίστηκε, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Σταυρόπουλος - 5: Κάτω του μετρίου για άλλη μια φορά..
Μαργαρίτης -: Δεν κρίνεται.


Συμπέρασμα

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο και ο ΆΡΗΣ είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Η ανάγκη για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές είναι οφθαλμοφανέστατη. Ας ελπίσουμε ότι ο Μιλίνκοβιτς θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά τις αδυναμίες των παικτών. Η χθεσινή εμφάνιση ήταν αρκετά καλή, αλλά θες πολλά παραπάνω αν θες να σωθείς. Ας ελπίσουμε η ιστορία με τον επενδυτή που θα έρθει να μην είναι -άλλος ένας- παπάς.. Καλή συνέχεια.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:01 μ.μ.

Συμφωνω στην βαθμολογια εκτος απο Ελσνερ - Ψυχογιο. Ο Ψυχογιος για μενα χθες εκανε το χειροτερο του ματς φέτος (γενικώς δεν είναικαθόλου καλά τελευταία).

Επίσης διαφωνώ στον Έλσνερ και στο ότι έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ...Τι να κάνει? Όλοι οι αμυντικοί έτσι κάνουν σε παρόμοιες φάσεις φάσεις...

Ακόμα ο Σταυρό πρέπει να μείνει εκτός αποστολής για κάποια ματς..αλλά εντάξει μικρό παιδί είναι..δεν μπορείς να του πεις κάτι νικ..εκτός απο δουλειά, δουλειά και δουλειά

Μαραουντερ3

Giorgos T. είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:04 μ.μ.

Θα διαφωνίσω για τον Πουλίδο : Πάγκο ναι ,δρόμο όχι !

Για τον Σταυρόπουλο τι να πω ,δεν έχω πολλές απαιτήσεις από 18χρονο. Πρέπει να δωθούν ευκαιρίες και σε άλλα παιδια...

Σε όλα τα υπόλοιπα σωστός!

Ανώνυμος είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:08 μ.μ.

Πουλιδο δρομο γιατι ειναι αδιαφορος και τα λαθη του εμενα μου φανηκαν με προθεση.


marauder3

Giorgos T. είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:09 μ.μ.

Και πολύ πετυχημένο το Λιονελ Κριστιάνο Κάσες !

Ανώνυμος είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:16 μ.μ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΙΚ..Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ?

Unknown είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:19 μ.μ.

Φιλε Ανωνυμε αν δεν παρουμε εστω 4 βαθμους απο τα επομενα 4 παιχνιδια και δεν παρουμε τουλαχιστον 3 ποιοτικους παικτες τον Γεναρη (αυτο φυσικα θα εξαρτηθει απο τις διοικητικες εξελιξεις) ασφαλως και εχουμε πεσει...

Και να σου πω κατι; Αξιζουμε να πεσουμε με την εικονα που δειχνουμε. Και αυτο ειναι το χειροτερο..

Ανώνυμος είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:33 μ.μ.

Πολλα αν εβαλες..αρα το ματς με τον πανθρακικο δεν ηταν τελικος τελικα?

Vamos_G1 είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:57 μ.μ.

Ανώνυμε, βάζε κ ένα νικ-νέιμ για να ξέρουμε ποιος είσαι. Ο Nick στον τίτλο του άρθρου του έλεγε "Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ". Δεν είπε ο ένας κ μοναδικός τελικός κ μετά το χάος. Μάθε λοιπόν πρώτα να καταλαβαίνεις τα ελληνικά που διαβάζεις κ μετά τα ξαναλέμε...

Ανώνυμος είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:14 μ.μ.

Μια χαρα κτλ εγω...Και αυτο εχω κτλ....!!!!!!!!!! Και εδω ειναι το σημειο πουδιαφωνουσα και συνεχιζω να διαφωνω! Ο Τελικκος ειναι ενας , οχι πολλοι!

Unknown είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:26 μ.μ.

Αυτο ακριβως εννοουσα βαμος.. Χαιρομαι που με καταλαβαινεις...

Ανωνυμε δυστυχως με την ομαδα που εχουμε και παλι φετος θα εχουμε 4-5 τελικους. Ο ενας χαθηκε..

Vamos_G1 είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:50 μ.μ.

Ανώνυμε, δεν ξέρω αν πίνεις πολύ ή αν "καπνίζεις" πολύ, αλλά ότι κ αν κάνεις σε χαλάει. Κόλλησες στην λέξη τελικός (γράφεται με ένα -κ-) δηλαδή??? Αν έγραφε ως τίτλο "το πρώτο από τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν το βαθμολογικό μέλλον της ομάδας" θα ήσουν ευχαριστημένος??? Ήμαρτον...

Ανώνυμος είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:50 μ.μ.

Ρε φιλε βαμος τωρα ηρεμησε...Δλδ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΛ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Κ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ?..
ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ..

ΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥΝ..ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ...

ΑΡΗΣ-ΛΑΜΙΑ-3

psomod είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:53 μ.μ.

είσαι εκνευρισμενος και μηδενίζεις τα πάντα. Μη ξεχνάς ότι όλοι οι αντίπαλοι μας ενώ είναι ''ανώτεροι'' από εμάς έρχονται στο Χαρίλαου στήνουν διπλό λεωφορείο και παίζουν κατενατσο, Αν όντως είναι ανώτεροι αναρωτήθηκες ποτέ γιατί το κάνουν???
Δεν μας φτάνουν όλα τα κακά που έχουμε με το ροστερ, τις αδειοδοτησεις τα λάθη της διοίκησης και των προπονητών ε χουμε και την τατανα τη τύχη εναντίον μας.
Θα σου θυμίσω ότι είχαμε 14 τελικές έναντι 4αρων, αλλά κατά τα άλλα αυτοί έπαιξαν μπάλα και εμείς ΌΧΙ.

Unknown είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:29 μ.μ.

Δεν τα μηδενιζω φιλε. Αναγνωριζω οτι η ομαδα προσπαθησε να παιξει καλη μπαλα και ανα διαστηματα το καταφερε. Απλα υπηρχαν και παλι πολλα λαθη που δε κανουμε ουτε εμεις στις ακαδημιες που παιζουμε. Ποσες φορες εφυγε η μπαλα κατω απο τα ποδια ενω πηγαινε με 1 χλμ/ωρα, ποσες φορες καναμε κοντρολ στα 7 μετρα μακρια και γενικα πολλα παιδαριωδη λαθη που δεν επιτρεπονται, ακομα και οπως λες με εναν θεωρητικα ανωτερο ποιοτικα αντιπαλο.

Τελικες ειχαμε, αλλα πολυ μεγαλη αστοχια. Και ελλειψη καθαρου μυαλου. Π.χ. ο Τατος εκει που πηρε τη μπαλα απο το λαθος του αντιπαλου τερματα, επρεπε να το μπουμαρει με τη μια, και αντι να κανει αυτο προτιμα να την κρατησει κανα μισαωρο και να τη δωσει στον μαρκαρισμενο Αγγελουδη.

Σιγουρα μπορουμε και καλυτερα, αρκει να δουλεψουμε, και φυσικα να ενισχυθουμε.

Skolix είπε... 3 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:17 π.μ.

Συμφωνω στη βαθμολογια σου, εκτος απο Τατο, νομιζω εισαι πολυ επιεικης. Περαν του φαουλ στις αρχες του β' και μια πολυ καλη καθετη απο μακρυα επισης στο β', δε θυμαμαι να εκανε τπτ καλο/ξεχωριστο. Τσουμανης πολυ καλος, ο Διουδης πεφτει πολυ αργα στο πρωτο γκολ, στο δευτερο δε φταιει. Τα χαφ ειναι μεγαλη πληγη. Τι αλλο να γραψω για Οικονο, δεν ξερω... Παρολα αυτα, οπως εχω ξαναπαραδεχθει, ειναι ο μονος που παει για γκολ, για την ουσια δηλαδη.

Η ομαδα μεχρι στιγμης δειχνει να ειναι η χειροτερη της κατηγοριας, κυριως γιατι αδικει τον εαυτο της. Φαινεται οτι εχει περιθωρια να παιξει καλυτερα, τουλαχιστον να καθαρισει 3-4 ματς εντος εδρας ρε γαμωτο. Προσπαθει να παιξει μπαλιτσα, εχει καλουτσικα μπακ και αξιολογη γραμμη κρουσης. Δυστυχως πληρωνει ατομικα λαθη, την απαθεια του ανεκδιηγητου Πουλιδο και την ελειψη ποιοτητας στα χαφ (τα λεγαμε και καλοκαιρι, πολλοι παικτες εκει, ολοι κατω του μετριου).