Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ Άρης 2013/2014

Εδώ και έναν μήνα είχαμε προσθέσει στο blog μας μια δημοσκόπηση προκειμένου να δούμε αν ο κόσμος του Άρη σκέφτεται να αγοράσει διαρκείας ή όχι. Είχαμε συμμετοχή, συνολικά 114 άτομα ψήφισαν και αν μη τι άλλο τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Η ερώτηση λοιπόν και τα αποτελέσματα ήταν: 

Σκοπεύετε να στηρίξετε τη διοίκηση φέτος, αγοράζοντας διαρκείας;
Ναι, θα αγοράσω γνωρίζοντας ότι θα πονέσουν τα μάτια μου... 47% (54 ψήφοι)
Όχι, για οικονομικούς λόγους. 20% (23 ψήφοι)
Ναι, θέλω να χορτάσω μπάλα! 19% (22 ψήφοι)
Όχι, γιατί οι κινήσεις της διοίκησης δε με έχουν πείσει. 13% (15 ψήφοι).

Καταρχήν να τονίσουμε ότι τα διαρκείας της νέας χρονιάς θα είναι συλλεκτικής αξίας ενόψει και του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας.

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε την αναγκαιότητα οικονομικής βοήθειας από όλους μας. Η διοίκηση αν μη τι άλλο, απέδειξε ότι παρουσιάζει μια σοβαρότητα και προσπαθεί να κλείσει τις ανοιχτές πληγές. Μπορεί να μην έχει τα χρήματα, αλλά είναι σημαντικό ότι έκλεισε υποθέσεις που κρατούσαν χρόνια (βλ. Sportvision), έκανε συμβιβασμούς με την πλειοψηφία των παικτών που έχουν λαμβάνειν (και ειδικά δύσκολων περιπτώσεων όπως Σηφάκης, Κουλοχέρης και πολλοί άλλοι), ενώ η πιθανότητα εισαγωγής της ΠΑΕ στον πτωχευτικό κώδικα του 99 είναι πλέον πολύ μεγάλη (κόντρα στις προβλέψεις των πρώην)...


  1. Αυτό που μένει είναι η διοίκηση να φανεί συνεπής στις υποσχέσεις που έκανε στους παίκτες (με τους οποίους υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες). 
  2. Επίσης πολύ σημαντικό και το υπάρχον ρόστερ να είναι πληρωμένο όσο το δυνατόν στην ώρα του, ώστε να μην δημιουργούμε νέες οφειλές. 
  3. Τέλος, αν με το καλό η ΠΑΕ υπαχθεί στο 99, θα πρέπει να βρεθούν και οι πόροι ώστε να εξοφλούμε τις δόσεις κάθε μήνα. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνον από τα έσοδα των διαρκείας. Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσαμε να κάναμε μια υπέρβαση φέτος και να βγαίναμε Ευρώπη. Μόνο τότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα φανεί θετικό πρόσημο στον ισολογισμό, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τρύπες. 

Προσωπικά ανήκω στην πλειοψηφία της ψηφοφορίας, έκανα ήδη το καθήκον μου και αγόρασα το διαρκείας για τη Θύρα 1 (αφού δε θα έχω τη δυνατότητα να παρακολουθήσω τα παιχνίδια από κοντά).

Για όσους λοιπόν δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη το καρτελάκι για τη νέα χρονιά να υπενθυμίσουμε τις τιμές...
  • Οι άνεργοι με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας τους θα έχουν έκπτωση 25%!
  • Στα ομαδικά εισιτήρια διαρκείας (στην ίδια θύρα) 10 ατόμων θα παρέχεται ένα εισιτήριο διαρκείας δωρεάν!
  • Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων Πρωταθλήματος και των εντός έδρας αγώνων Κυπέλλου. 
  • Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50% για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά ηλικίας εώς 14 ετών, (γεννηθέντες από 01/01/1999 και έπειτα, με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού).
  • Στους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών του Άρη παρέχεται έκπτωση 50% για τη Θύρα 7.
  • Για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους υπάρχουν ειδικές θέσεις στη Θύρα 7. Το εισιτήριο θα παρέχεται δωρεάν, μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. 
  • Σουίτες: 4 ατόμων 12.000 €, 6 ατόμων 18.000 €, 8 ατόμων 24.000 €. 
  • Τρόποι πληρωμής με μετρητά από το Aris Mobile (2310 308 890). 

4 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 12 Αυγούστου 2013 στις 9:33 μ.μ.

εγω προς το παρον εχω μονο το αποδεικτικο κινησης , μου ειπαν οτι οταν βγουν τα καρτελακια θα υπαρξει ανακοινωση ,αλλα ακομη τιποτα

VardARIS είπε... 13 Αυγούστου 2013 στις 5:30 μ.μ.

Το καρτελάκι μικρή σημασία έχει, το σημαντικό είναι ότι έκανες το καθήκον σου!

Ανώνυμος είπε... 15 Αυγούστου 2013 στις 1:00 π.μ.

Τις τιμές των εισιτηρίων δεν μας τις είπες τελικά.
Χαβιτο

VardARIS είπε... 17 Αυγούστου 2013 στις 4:02 μ.μ.

Σωστά Χαβίτο...

Θύρες 1-3: 100€
Θύρα 2: 150€
Θύρα 9: 200€
Θύρα 7: 400€
VIP: 1000€

Δυστυχώς όλοι έχουμε από έναν φίλο άνεργο, (ή είμαστε οι ίδιοι), οπότε με 75€ μπορεί κανείς να δει 17 παιχνίδια εντός έδρας, δηλαδή 4€ το παιχνίδι!!!