Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η κριτική έχει και όρια...

Μετά την πρώτη ήττα του Άρη , πολλά ακούγονται και γράφονται στο διαδίκτυο για τον Χατζηνικολάου , τον Άρη , την διοίκηση κλπ.

Ξεκινάνε από γκρίνια (δικαιολογημένη) για την εμφάνιση της ομάδας και φτάνουν μέχρι σχόλια του τύπου ''δεν είναι καλός προπονητής αυτός, διώξτε τον''.









Κανείς δεν αρνείται ότι η εμφάνισή μας στην Ριζούπολη ήταν τραγική , σε όλους τους τομείς. Λάθη στην άμυνα , αδυναμία ανάπτυξης και λανθασμένες επιλογές ενδεκάδας. Μέχρι εκεί όμως...

Δεν μπορεί κανένας να πει ότι όλοι οι παίκτες δεν βλέπονται , ότι ο προπονητής είναι άχρηστος , ότι η διοίκηση δεν έκανε σωστές μεταγραφές , ότι είμαστε χειρότεροι από πέρσι. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

Ένα κακό παιχνίδι είδαμε ,δεν ήταν και το τέλος του κόσμου. Δεν γίνεται να τα μηδενίζουμε όλα. Πως συμπεραίνει κανείς βλέποντας ένα μόνο παιχνίδι ότι ''παλτό είναι ο Παπαδόπουλος'' ?  Για τον Ιμπέχ πως να τον κρίνεις , από τι στιγμή που ο παίκτης δεν είναι έτοιμος?  Ας παίξει πρώτα μερικά παιχνίδια και τότε θα μπορέσουμε , εκ του ασφαλούς , να τον κρίνουμε. Ο Χατζηνικολάου ρίσκαρε με κάποιες επιλογές η οποίες δεν του βγήκαν. Αυτό σημαίνει ότι είναι άχρηστος?

Αν ξεκινήσουμε από τώρα τις γκρίνιες και τις ''θεωρίες συνομωσίας''  δεν θα πάμε πουθενά. Γιατί άλλο να λές δεν έπαιξε καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κύργιας και άλλο να συμπεραίνεις , από μια εμφάνιση , ότι ''άχρηστος είναι και δεν έπρεπε να τον πάρουμε''.

Γι αυτό keep calm και όλοι γήπεδο με την Κυριακή!

4 σχόλια:

Unknown είπε... 21 Αυγούστου 2013 στις 10:29 μ.μ.

Θα εγραφα κι εγω ενα παρομοιο αρθρο Γιωργο, αλλα σκεφτηκα οτι ειναι ματαιος κοπος. Τον Ελληνα οπαδο δεν του αλλαζει η κωλονοοτροπια. Με την πρωτη στραβη να φυγουν ολοι.. Τι να πουμε αλλο...

Sotos είπε... 23 Αυγούστου 2013 στις 2:45 μ.μ.

Η γκρίνια αυτή που παρατηρείται είναι προϊόν της γενικότερης μιζέριας μας όχι μόνο σαν Άρης αλλά σαν Έλληνες γενικώς.Όλοι γνωρίζουμε καλύτερα από τον προπονητή, όλοι παίζουμε καλύτερα από τους παίκτες στο γήπεδο και όχι απλά το πιστεύουμε αλλά το εκφράζουμε και δυνατά μέσα στο γήπεδο.Πόσες φορές σε ένα ματς γίνεται μια λάθος πάσα και ακούγεται από τις κερκίδες αυτό το εεεεεεεεεε βρε μ@$$κα...Όσες φορές πήγαμε σε αγώνες χωρίς γκρίνια έστω και στο 90' τα πήραμε τα ματς, γι'αυτό όλοι με Καλλονή ψυχραιμία και υπομονή

Ανώνυμος είπε... 23 Αυγούστου 2013 στις 5:49 μ.μ.

Δε θελω να γινομαι γκρινιαρα αλλα ασχημα ξεκινησε ο ΑΡΗΣ μας :-( Ελπιζω σε νικες απο δω και περα και το ευχομαι ολοψυχα

VardARIS είπε... 23 Αυγούστου 2013 στις 8:29 μ.μ.

@Σώτος: αν αυτοί οι οπαδοί-πτυχιούχοι προπονητές έμεναν μόνο στο ε βρε μλκ, τότε θα ήταν μια χαρά... Αλλά δυστυχώς δεν σταματούν εκεί, απαιτούν, βρίζουν, τα βάζουν με όποιον κάνει έστω και μια λάθος πάσα... Αν την φωνή που βγάζουν για να κράξουν, την έβγαζαν για να στηρίξουν την ομάδα, και εγώ πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα ήταν καλύτερα.

@Σχόλιο 3: Δε γίνεσαι γκρινιάρα αν πεις ότι ο Άρης ξεκίνησε άσχημα. Το αποτέλεσμα και η περισσότερο η εμφάνιση σε επιβεβαιώνουν πλήρως. Το αντίθετο μάλιστα, αν λέγαμε ότι ξεκινήσαμε καλά, προφανώς δε θα είχαμε ιδέα από μπάλα.
Αν μπορείς χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο για να συστηθείς στην παρέα!