Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Σκούρα τα πράγματα...

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά ο ΆΡΗΣ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς μετράει 2 ήττες στα 2 πρώτα του ματς, από νεοφώτιστες ομάδες μάλιστα, και είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει ούτε βαθμό.

Η χθεσινή βραδιά έκρυβε άλλη μία πικρία για τους οπαδούς του ΆΡΗ και η καρέκλα του Χατζηνικολάου τρίζει επικίνδυνα. Παρακάτω παραθέτω απόψεις σε διάφορα θέματα, σε ό,τι αφορά το χθεσινό ματς και όχι μόνο. Περιμένω τις δικές σας.






Ο ΆΡΗΣ

Μέχρι το 15' η ομάδα ήταν φωτιά. Έλεγα στον ξάδερφό μου δίπλα ''μέχρι το 60' τουλάχιστον να παίξουμε έτσι, 3 γκολ θα βάλουμε''. Αλλά χάσαμε ευκαιρίες, ήταν και ο υπερπροστατευτικός θάνος, με τα ''ανθρώπινα λάθη'', αλλά ήρθε (ως συνήθως) γκολ από το αιώνιο πρόβλημα του ΆΡΗ, τις στημένες φάσεις.

Ο ΆΡΗΣ πλήρωσε την ανυπαρξία του Έλσνερ στο κέντρο, αλλά και την αστάθεια των στόπερ του. Επίσης, το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ νωθρός μεσοεπιθετικά, ο Τάτος εξαφανίστηκε, ο Μανιάς ήταν ο χασογκόλης της ομάδας, ο Ουντότζι έδωσε λιγότερες πάσες από τον Ρόμπεν, ενώ ο Σταυρόπουλος πάλευε μόνος του στη μεσοεπιθετική γραμμή. Επίσης, για άλλη μια φορά, μηδενική επιθετική βοήθεια από τα ακραία μπακ.


Η Καλλονή

Άλλη μία μικρή ομάδα, που είναι μικρή σε φανέλα, αλλά κυρίως σε νοοτροπία. Κάθε 2 λεπτά έπεφταν κάτω και έκαναν τους πεθαμένους, όλη την ώρα πουλούσαν βλαχομαγκιές αφού είχαν την προστασία των διαιτητών. Άλλη μία μικρή ομάδα στη Σούπερλιγκ. Και 'γω τους είχα για κάπως διαφορετικούς..


Οι παίκτες

Διούδης - 7: Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και δε φέρει ευθύνη στα γκολ.
Πουλίδο - 5: Άλλη μία μέτρια εμφάνιση από έναν παίκτη που περιμένουμε πολλά.
Κύργιας - 4: Πολλά παιδαριώδη λάθη. Φανερά τρακαρισμένος. Εγώ ούρλιαζα για στόπερ, αλλά ''όχι, ο Κύργιας είναι έτοιμος για βασικός''. Οκ... Νομίζω πως πρέπει να φάει λίγο πάγκο για να ξετρακαριστεί.
Καραγκούνης - 6: Μέτριος προς το κακός. Πρέπει να βελτιωθεί.
Τσουμάνης - 6: Ήταν εμφανώς βελτιωμένος από την πρεμιέρα, αλλά πολλές φορές είχε προβλήματα από τον Μανούσο. Μπορεί και το πιστεύω να βελτιωθεί περισσότερο.
Έλσνερ - 4: Ο χειρότερος του γηπέδου. Τον Ίμπε τον δικαιολογούσες επειδή ήταν μια βδομα΄δα στην ομάδα, αλλά αυτόν όχι. Μου θύμισε ημέρες Τόχα.
Γ. Παπ. - 7: Εξαιρετικός, αλλά απελπιστικά μόνος του στο κέντρο. Κατάπιε πάρα πολλά χιλιόμετρα, έκοψε μπάλες και μοίρασε πολύ ωραία το παιχνίδι.
Σταυρόπουλος - 8: O MVP. Tρομερή εμφάνιση! Συγχαρητήρια!
Ουντότζι - 6: Ήθελε μία μπάλα μόνος του. Επιβάλλεται να γίνει πολύ πιο ουσιαστικός.
Τάτος - 6: Αν και ξεκίνησε καλά, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαφανισμένος. Και κόψε τα μπινελίκια στους συμπαίκτες σου μη σε πάρει και σε σηκώσει! Δεν είσαι το αφεντικό στην ομάδα, το κατάλαβες Αντρίκο;
Μανιάς - 5: Τραγικός. Είχε τουλάχιστον 3 κλασικές χαμένες ευκαιρίες. Και τις 3 βρήκε αέρα. Απορώ γιατί έπαιξε αφού ήταν όλη τη βδομάδα τραυματίας.
Αγγελούδης - 6: Ο κόουτς τον έβαλε κάτι σαν 8αρο10αροδευτεροεπιθετικό. Ούτε αυτός κατάλαβε τι ακριβώς ρόλο είχε, και λογικά δεν βοήθησε τα αναμενόμενα.
Κοτσαρίδης - 5: Πολύ κακός. Έχει και μεγάλη ευθύνη στο 2ο γκολ.
Ηρακλής - 7: Μπήκε στόπερ στη θέση του Πουλίδο αναγκαστικά και έπαιξε πολύ καλά ομολογουμένως. Τα λέμε εμείς ότι δεν είναι δεξί μπακ.


Ο διατητής

Γελοίο ανθρωπάκι. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε με τη νοημοσύνη. Αντί να δώσει καμιά κάρτα στους βλαχόμαγκες της Καλλονής, έδινε στους δικούς μας για διαμραρτυρία. Αρνήθηκε πολλά πεντακάθαρα φάουλ και έδινε ακουμπήματα υπέρ της Καλλονής. 

''Κερασάκι στην τούρτα'' το 1ο γκολ που πρώτα αντί να δώσει οφσάιντ δίνει φάουλ υπέρ της Καλλονής, ενώ στη φάση του γκολ είναι πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ στο Διούδη από τον βλαχόμαγκα των αντιπάλων που πολούσε και μαγκιές μετά.


Χατζηνικολάου

Τραγικό κοουτσάρισμα και γελοίες δηλώσεις. Με την αλλαγή Έλσνερ-Αγγελούδη έπαιξε ένα σύστημα που ούτε ο ίδιος ήξερε τι, κράτησε το Μανιά σε όλο το ματς ενώ σερνόταν, και σε μια φάση ενώ είχε Μανιά και Αγγελούδη μέσα, έβαλε φορ τον... Ουντότζι!

Και σα να μην έφταναν αυτά, πάει μετά και κάνει όχι φάουλ, αλλά... πέναλτι στις δηλώσεις. Μας φέρνει την ήττα του... πάοκ ως δικαιολογία, μας λέει να μην αγχωνόμαστε, να κάνουμε υπομονή και ΘΑ βελτιωθούμε και δεν θα κινδυνεύσουμε. 

Φτάνει με τα λόγια κ. Χατζηνικολάου. Εγώ ήμουν από αυτούς που σας στήριζαν απεριόριστα. Τώρα όμως το ξανασκέφτηκα. Με το κλίμα της γενικής αμφισβήτησης να μην σας σηκώνει άλλο, με το 90% των οπαδών εναντίον σας, αν δεν νικήσετε τον Ατρόμητο πρέπει να παραιτηθείτε μόνος σας.


''Ο προπονητής και οι αρμόδιοι ξέρουν καλύτερα''

Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή τη μαλακία. Κάποτε την ασπαζόμουν, αλλά τέρμα. Είναι δυνατόν να βλέπει τα λάθη του προπονητή όλο το γήπεδο και να συνεχίζει το ίδιο μοτίβο αυτός επειδή ''ξέρει καλύτερα'';; Μια ζωή γίνεται αυτό. Μην ξανακούσω αυτή τη γαμωφράση από κανέναν.


Ψυχογιός και Νταμαρλής

Ως οπαδός του ΆΡΗ έχω την απαίτηση να μάθω τι στο διάολο γίνεται και δεν μπαίνουν εδώ και πολλούς μήνες ούτε καν στην αποστολή. Βγείτε και μιλήστε! Το κλείνω εδώ..


Το μέλλον

Ο Χατζηνικολάου λόγω αποτελεσμάτων και κόσμου είναι με το 1,5 πόδι εκτός Χαριλάου. Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να τον κρατήσουμε μέχρι τον Ατρόμητο ως μια τελευταία ευκαιρία. Έτσι κι αλλιώς μετά υπάρχει η διακοπή λόγω εθνικών.

Η ομάδα παρουσιάζεται προβληματική. Και πολύ μάλιστα. Πρέπει να αλλάξουν πολλά και οι σημαντικοί παίκτες της ομάδας να βελτιώσουν την εικόνα τους. Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι τα περσινά δεν θα τα έχουμε. Μακάρι να δικαιωθώ.

Αυτά από μένα. Να 'στε καλά.


Υ.Γ. Οποιοδήποτε κομπλεξικό σχόλιο οπαδού άλλης ομάδας, στα δικά μου άρθρα τουλάχιστον, θα σβήνεται..


13 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 2:55 μ.μ.

σωστος στην κριτικη των παικτων ,ανυπαρκτος ο ελσνερ που εκανε και ολοκληρη προετοιμασια. Βαρυ κορμι ,υπερβολικα αργος για το κεντρο...

πιστευω οτι πρεπει να τον δοκιμασουμε ως κεντρικο αμυντικο , εκει τουλαχιστον δεν θα χρειαζεται να τρεχει ,μονο να κοβει...

ο τσουμανης ηταν το μαυρο χαλι, ο μανουσος τον εκανε οτι ηθελε απο εκεινη την πλευρα. το ξερω οτι τον ψιλοσυμπαθεις αλλα πρεπει να αναγνωρισεις οτι και στα 2 αυτα παιχνιδια μπαλα δεν επαιξε...

για το διαιτητη μην λεμε καθε φορα τα ιδια ,τα εχω βαρεθει. καλος ελληνας διαιτητης δεν υπαρχει. ουτε καν μετριος...

για τον χατζηνικολαου δεν καταλαβαινω γιατι τετοια συμπεριφορα. ο ανθρωπος κρατα χαμηλους τονους γιατι ξερει οτι δεν πρεπει να αγχωσει την ομαδα που αποτελειται απο μικρους.
αυτη η νοοτροπια του ''εχασες 3 παιχνιδια πρεπει να φυγεις'' δεν θα μας βγαλει πουθενα.

υπομονη και στηριξη!

KANTHAR0S είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 3:02 μ.μ.

1)Ας μην γελιόμαστε: δεν τίθεται θέμα διαιτησίας.

2)Μην μου λες ότι σου θυμίζει τον Τόχα. Με τον Τόχα έβλεπα εφιάλτες!

3)Η ομάδα πρέπει να περιμένει τον αντίπαλο κι όχι ο αντίπαλος να περιμένει τον Άρη. Μόλις το καταλάβουμε αυτό, θα γίνουν όλα πιο εύκολα.

4)Νταξ, κάναμε δυο σερί ήττες. Και μάλιστα στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Δεν χάλασε ο κόσμος. Εχουμε ακόμα δρόμο. Μην ξεχνάς ότι αρκετές ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Αλλά μόνο εμείς κρατάμε το μαχαίρο και το καρπούζι. Η τύχη μας εξαρτάται αυστηρώς από εμάς και μόνον εμάς.

5)Ο Χατζηνικολάου δεν με έπεισε από την πρώτη στιγμή που άκουσα τη φήμη ότι έρχεται στον Άρη. Δεν πιστεύω ότι θα βγάλει τη σεζόν, για την ακρίβεια δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να βγάλει το τρέχον έτος! Το θέμα είναι να κατανοήσουμε τι είδους προπονητή θέλουμε για την τακτική/αγωνιστικό στυλ που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, κακώς διώξαμε τον Σούλη. Φάνηκε να γνωρίζει τι έπρεπε να κάνει. Και η γνώση ορισμένες φορές αποδεικύνεται πιο χρήσιμη και δυνατή από την ικανότητα.

Αυτά.

Unknown είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 3:12 μ.μ.

Γιωργο, δεν λεω μονο εγω να φυγει ο Χατζηνικολαου. Το λεει το 90% του κοσμου απο την πρωτη στιγμη που ηρθε υπηρχε τεραστια αμφισβητηση. Δεν μπορουμε να συνεχισουμε ετσι.

Ο Τσουμανης δεν εκανε μεγαλη εμφανιση χθες, αλλα ηταν εμφανως βελτιωμενος απο το κακο 1ο ματς. Τον πιστευω παρα πολυ και πιστευω πως παιχνιδι με παιχνιδι θα παρουσιαζεται καλυτερος.

Ο Ελσνερ δεν μπορει ουτε στοπερ. Σου εδωσε εσενα την εντυπωση οτι ξερει να κοβει η ειναι καλος στον αερα;; Γιογιο τον εκαναν Λεοζινιο και Γιοναν, οποτε ηθελαν τον περνουσαν!!



Κανθαρε,

1)

2) Ισως να μην ειδες το ματς, και λογικο αφου δν υπαρχουν λινκ. Ισως εκφραστηκα και λαθος. Οχι μονο μου θυμισε τον Τοχα, αλλα ηταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του Τοχα. Και ο Τοχα στο λεω, οτι ηξερε μπαλα, αλλα βαριοταν, ενω αυτος απλα δεν μπορει. Ετσι ειδα εγω.

3) Σου εγραψα και στο δικο σου μπλογκ οτι ειμαι κι εγω αυτης ακριβως της αποψης. Αλλα μας τρωει η ψευτοϋπερηφανεια και το ''ΑΡΗΣ εισαι''...

4) Καναμε ηττες ομως απο νεοφωτιστες ομαδες. Και οχι καλυτερες απο εμας. Μου θυμιζει λιγο τα περσινα..

5) Ο Χατζηνικολαου ουτε Σεπτεμβριο δεν θα βγαλει. Στο λεω εγω. Απο τις αποψεις του λαου στα ραδια, στο fb και στο γηπεδο χθες που ημουν, σχεδον ολοι ζητουν ηδη να φυγει. Στον ΑΡΗ ποτε δεν θελαμε καποιον συγκεκριμενο προπονητη με συγκεκριμενο στυλ. Προς το παρον θελω εναν που θα συμμαζεψει την αμυνα και θα εχει καλη επιθετικη τακτικη. Ποιος καταλληλοτερος απο τον Αναστο;; Και να γυρνουσε ο Σουλης που λες δεν θα με χαλουσε.

Vamos_G1 είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 4:44 μ.μ.

Δυστυχώς για την ακρίβεια όσο πάνε κ πιο σκούρα γίνονται τα πράγματα κ σε λίγο δε θα βλέπουμε τπτ. Nick το post σου με βρίσκει σύμφωνο σε όλα.

Καταρχήν διαφωνώ με Kantharo 100%. Τι θα πει δεν τίθεται θέμα διαιτησίας??? Τίθεται κ παρατίθεται καλέ μου φίλε! Εδώ άκουγα προχτές συμπολίτες να ουρλιάζουν ότι τους έσφαξαν λέει στο Αγρίνιο! Το έλεγαν κ το πίστευαν κιόλας!!! Κ μεις με τους απίθανους κομίνηδες κ τους θάνους λέμε ότι δεν τίθεται θέμα διαιτησίας??? ΈΛΕΟΣ!!! Πως μας κατάντησαν κάποιοι έτσι? Τόσο ηττοπαθείς έχουμε γίνει πια? Το σταματάω εδώ αυτό.

Ερωτήσεις κρίσεως για το αγωνιστικό: α) οι ξένοι μπορούν να αλλαχθούν?, β) ο Παπαστεριανός μπορεί να επιστρέψει με κάποιο τρόπο στην ομάδα? Γνωρίζει κανείς?

(Σημείωση για Kantharo: Η ομάδα δεν έχασε απλά 2 ματς, τα έχασε από τους 2 ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ...)

Για προπονητή τώρα: Προσωπικά σιχαίνομαι αυτό που γίνεται στον Άρη. Κ μιλώ για το ότι αλλάζουμε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Αν είναι να διώξουμε τον Χατζηνικολάου, για να φέρουμε μια άλλη μετριότητα την οποία θα ξαναδιώξουμε στο πρώτο τρομπόνι για να φέρουμε μια τρίτη μετριότητα κοκ, τότε ας τον κρατήσουμε, ας κάνουμε τον κώλο μας παξιμάδι από το άγχος όπως πέρσυ κ ας ελπίσουμε να σωθούμε στο τέλος. Τι επιλέγω εγώ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ προπονητή, αυτό που θέλω εγώ είναι να έρθει κάποιος που να τον κοιτάω στον πάγκο κ να νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ! Να τον βλέπω κ να πιστεύω ότι κ στο 95', ακόμα κ αν χάνω με 0-2 θα το γυρίσω το ματς! Τέτοιο feeling θέλω μάγκες! Κ επειδή δεν είμαι από αυτούς που μιλάνε γενικά κ αόριστα, αυτό το πράγμα μόνο με τον Cuper το ένιωσα! Κ ας μου πει κάποιος συναρειανός ότι έχει ξεχάσει τον αγώνα με την Ξάνθη για το κύπελλο με τον Cuper να κάθεται μπροστά από τον πάγκο, συνέχεια όρθιος μέσα στην καταρακτώδη βροχή μέχρι το τέλος επειδή το πίστευε κ αυτός ότι θα τα καταφέρναμε στο τέλος!

Για την ομάδα: Κύργιας πάγκο να ξε-αγχωθεί. Μανιάς το ίδιο. Η' αλλιώς προσλάβετε έναν ψυχολόγο ρε παιδιά. Έλσνερ στην άμυνα??? Για δίδυμο με Πουλίδο??? Μάλιστα. Κ αν οι άλλοι βάλουν μπροστά έναν γρήγορο πως θα τον πιάσουν οι δικοί μας? Με λάσσο??????? Ψυχογιός-Οικονομό-Νταμαρλής. Που βρίσκονται αυτές οι ψυχές θα μας πει κανείς? Ρίξτε επιτέλους στην μάχη τους πιτσιρικάδες! Πορώστε τους κ εκμεταλλευτείτε την κάβλα τους για τον Άρη κ την δίψα τους για το ποδόσφαιρο! Σουνάς, Σταυρόπουλος, Λεμονής, Καραγιάννης (ναι ο υπό-διωγμό μικρός επειδή πήραμε τον Ίμπε!!!), Οικονομόπουλος, Νταμαρλής, Γκόλιας (επιμένω για τον ψηλό, αν κ καινούργιος, έδειξε πολύ πάθος στα φιλικά κ δεν φάνηκε άμπαλος). Θα πάμε χειρότερα δλδ με αυτούς μέσα? Επίσης, με τις μονάδες που έχουμε νομίζω το σύστημα που παίζουμε δεν βοηθάει καθόλου. Το μάθανε όλοι το παραμύθι. Πίεση από 2 στον Τάτο κ καπούτ ο Άρης. Κοκομπλόκο. Κ δώστου γιόμες μετά... Αλλαγή προσώπων/σχηματισμού λοιπόν. Τώρα θα παίξουμε με ρόμβο, με τρίγωνο, με πυραμίδα, με εικοσάγωνο, ας τα ψάξει ο προπονητής αυτά. Εγώ λέω απλά τι βλέπω.

Σούμα:

1) Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι ομάδα. Με τεράστιο ρόστερ 36 παικτών με πολύ μέτριες όμως δυνατότητες (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), δε νομίζω κανείς να περίμενε κάτι διαφορετικό. Απλά πράγματα. Δεν είμαι μέντιουμ για να προβλέψω το μέλλον, αλλά μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές νομίζω όλοι (ακόμα κ αυτοί που δεν το λένε) πιστεύουμε ότι μπορεί να είμαστε κ η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. ΠΑΛΙ...
2) Η προετοιμασία κ ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν αποδίδουν το παραμικρό μέχρι στιγμής. ΠΑΛΙ...
3) Άνοιξε η κουβέντα για τον προπονητή (καλώς ή κακώς). ΠΑΛΙ...
4) Η διοίκηση λοιπόν πρέπει να τα βάλει κάτω τα πράγματα, να βγει να μιλήσει στον κόσμο του Άρη, να μας πει τι σκέφτεται για την συνέχεια κ μετά ας πάρει τις αποφάσεις της, όποιες κ αν είναι αυτές. Κάτι πρέπει να γίνει πάντως άμεσα, γιατί αλλιώς, για να χρησιμοποιήσω κ τον τίτλο του post από τον Nick, ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΠΑΛΙ)...

Καλή εβδομάδα σε όλους σας!

Unknown είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 5:05 μ.μ.

Πολυ σωστα τα λες Vamos. Συμφωνουμε σε ολα. Ειδικα στο θεμα προπονητη, αλλα οταν υπαρχει τοση γενικη αμφισβητηση δν μπορει να μεινει καποιος. Επισης, ο Κουπερ μακαρι να μπορουσε να ερθει αλλα θελει και κατι που δεν εχουμε: ΛΕΦΤΑ.

Μαθαινουμε οτι θα γινει μεσα στην ημερα γραπτη δηλωση απο Ηλιαδη. Αντε να δουμε.. Αρκει να μην αρχισει κι αυτος να κλισαρει. Ας πει κατι ουσιαστικο.

ΝΑVAS είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 5:15 μ.μ.


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΧΑΦ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 6-7 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ.

ΤΡΙΤΟΝ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 2 ΣΤΟΠΕΡ ΑΝΤΕ 3 ΜΕ ΚΑΡΑΣΑΛΙΔΗ.Ο ΠΟΥΛΙΔΟ ΕΙΝΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΓΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΟΚ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΣΝΕΡ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ?ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ 2 ΑΝΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.

ΠΕΜΠΤΟΝ.Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΚΑΝΘΟ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ.........

ΕΚΤΟΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Unknown είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 5:29 μ.μ.

Γεια σου Ναβας. Εχει μια βδομαδα που επεστρεψα. Καλως σας βρηκα.

Στο χθεσινο παιχνιδι ο Γ. Παπ. ηταν καλος Ναβας. Μην ξεχνας οτι επρεπε να τρεχει για 2 αφου ο αλλος ο ανυπαρκτος σερνοταν. Και μοιρασε ωραια το παιχνιδι. Μειονεκτημα οι τραγικα εκτελεσμενες στημενες φασεις για αυτον.

Αμυντικα χαφ δεν ειμαστε καλα διοτι απλα εγινε τραγικη επιλογη ξενου, οπως ειδαμε. Επισης, δν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εμπιστευονται Νταμαρλη.

Στοπερ εχουμε Πουλιδο και απο εκει και περα μονο παιδια κατω των 23 χρονων ολοι. Κυργιας, Καρασαλιδης, Ηρακλης, Γιαννιτσης, Γκολιας, ενω παιζει και ο Νταμαρλης. Εγω ουρλιαζα για στοπερ αλλα οι αλλοι επεμεναν στον Κυργια. Δεν τους εκανε ο Σαρρης.

Συμφωνω για Αγκανθο. Βλεπουμε φετος ποσο σημαντικος ειναι για τον ΑΡΗ.

Συμφωνω και στο 6ο σου κομματι. Βαρεθηκαμε την υπομονη. Τι θα πει 2η αγωνιστικη και ποτε θα ρολαρει η ομαδα στην 7η-8η ενω θα ειναι τελευταια με διαφορα μεχρι τοτε; Μαλακιες συμφωνω και επαυξανω.

Sotos είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 11:16 μ.μ.

Θα συμφωνήσω σε ένα μεγάλο μέρος αλλά έχω ενστάσεις όσον αφορά τον Μανιά ο οποίος σε μεγάλο μέρος του παιχνίδιου δέχοταν μακρινές μπαλιές σε σημεία αρκετά μακριά από την περιοχή και τις κέρδισε σχεδόν όλες.Για τον Διούδη πιστεύω ότι φέρει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ.Για τον Χατζηνικολάου πιστεύω ότι πρέπει να μείνει γιατί πρώτον πιστεύω ότι για αυτόν τον Άρη κάνει, αλλά και γιατί τόσα χρόνια οι διοικήσεις έκαναν τα "χατίρια" του κόσμου και αλλάζαμε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα με καταστροφικά αποτελέσματα.Ας τον δοκιμάσουμε δυο-τρεις αγωνιστικές ακόμα και μετά αποφασίζουμε.Όσον αφορά το κόσμο άλλη μια χρονιά θα πηγαίνουμε γήπεδο με πιεσόμετρο και υπογλώσσια αλλά τι να κάνεις...Αφού χωρίς Άρη δεν μπορούμε

Unknown είπε... 26 Αυγούστου 2013 στις 11:42 μ.μ.

Ο Μανιας κερδισε μπαλιες αλλα αυτο που θελω απο αυτον ειναι να βαλει ΓΚΟΛ. Που χθες εχασε πολλες ευκαιριες και κερδιζει τον τιτλο του χασογκολη. Ο Διουδης δε φερει ευθυνη διοτι του εγινε επιθετικο φαουλ. Οσον αφορα το θεμα προπονητη, απο τοτε που εφυγε ο Κουπερ ειμαστε ανεκδοτο σε αυτο το θεμα και εχει πραγματικα ξεσκιστει ο θεσμος του προπονητη. Και το κλεινω εδω.

Υ.Γ. Κυριε Ηλιαδη θα μας πειτε τι γινεται με Ψυχογιο και Νταμαρλη;;;

Sotos είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 12:04 π.μ.

Νταμαρλής-Ψυχογιός για κάποιο λόγο έχουν εξαφανιστεί από τα μέσα της περσινής περιόδου και πραγματικά δεν γνωρίζω το παρασκήνιο(αν γνωρίζει κανένας ας με βάλει στο κλίμα αν μπορεί).Αν ο Ηλιάδης θέλει να είναι σωστός πρέπει να βγει και να πει για ποιο λόγο είναι οι δύο τους σε σιωπηρή τιμωρία(έτσι φαντάζομαι γιατί για αγωνιστικούς λόγους σε αυτόν τον Άρη δύσκολα να κόπηκαν) ή αλλιώς να τους επανεντάξει στην ομάδα.

Vamos_G1 είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 12:05 π.μ.

Όχι μόνο με Ψυχογιό-Νταμαρλή-Οικονομό τι γίνεται, αλλά κ με Παπαστεριανό τι παίχτηκε να μας πουν Nick. Με ποιο σκεπτικό κ ποιανού εισήγηση ήταν η απομάκρυνση του από την ομάδα.

Για Παπασούγκαρ επίτηδες δεν αναφέρω κάτι, γιατί αν κ το κλάμα του στο Περιστέρι θα μείνει χαραγμένο για πάντα στο μυαλό μου, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ακόμα κ στον τωρινό Άρη δε νομίζω να μπορούσε να προσφέρει κάτι περισσότερο.

KANTHAR0S είπε... 27 Αυγούστου 2013 στις 12:13 π.μ.

Φίλε Vamos, αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με διατησίες από τη δεύτερη αγωνιστική, πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Και αδιαφορώ πλήρως για το αν και το πως ουρλιάζανε οι συμπολίτες.

Όσον αφορά το γεγονός ότι χάσαμε από δυο νεοφώτιστες ομάδες, προσωπικά δεν μου λέει τίποτα ουσιαστικό. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να χάσουμε από ομάδες που βρίσκονται χρόνια στην Α' Εθνική.

Το θέμα είναι να καταλάβουμε εμείς και το προπονητικό τιμ πως πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα, ώστε να μην μπλοκάρει μόνη της. Δεν ξέρω ακόμα αν ο Χατζηνικολάου μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο, ασχέτως αν τον πήρα με στραβό μάτι από την αρχή της προετοιμασίας.

Vamos_G1 είπε... 28 Αυγούστου 2013 στις 2:31 π.μ.

Φίλε Kanthare καλησπέρα κ πάλι! Με την τελευταία σου παράγραφο συμφωνώ απόλυτα.

'Οσον αφορά τη δεύτερη, το σκεπτικό μου είναι το εξής: δε θα είχα κ γω ιδιαίτερο πρόβλημα αν πχ χάναμε από 2 πέναλτυ, ή είχαμε από 4 δοκάρια, ή αν είχαμε 90-10 κατοχή μπάλας, ή τέλος πάντων κάτι αντίστοιχα πολύ πειστικό. Όταν όμως βλέπω αυτά τα χάλια κ τελικά χάνουμε ήδη από δυο νεοφώτιστες ομάδες, με την μια ήττα να είναι στο Χαριλάου, τότε αλήθεια σκέφτομαι ποιον ακριβώς μπορούμε τελικά να κερδίσουμε φέτος???

Κ τέλος για την πρώτη σου παράγραφο: εδώ νομίζω διαφωνούμε ριζικά!!! Καταρχήν δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ, εγώ όμως προσωπικά λέω ότι ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ αδικηθήκαμε εμφανώς. Είναι επίσης εμφανές ότι πλέον σαν μέγεθος όχι μόνο φόβο δεν προκαλούμε σε αντιπάλους κ διαιτητές, αλλά ούτε καν σεβασμό. Αυτό για μένα πρέπει να αλλάξει. Κ παράλληλα πρέπει να αλλάξει κ η ηττοπαθής νοοτροπία του κόσμου. Τι θα πει δλδ "ε να μωρέ δεν παίξαμε καλά, οπότε να μην μιλάμε καλύτερα για διαιτησία". Αυτό ρε φίλε με βγάζει από τα ρούχα μου κάθε φορά! Ε όχι λοιπόν να μιλήσουμε κ να παραμιλήσουμε! Κανείς ποτέ μας δε νομίζω να ζήτησε να ευνοηθεί η ομάδα μας. Αν παίξουμε χάλια κ ο αντίπαλος είναι καλύτερος να χάσουμε. Αλλά απαιτούμε διαιτησία πενηνταρίσια. ΤΕΛΟΣ. Ούτε κουκούτσι παραπάνω στους άλλους, είτε ο γαύρος είναι, είτε η καλλονή. Δεν κατάλαβα δλδ, υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι αν δεν παίξω καλά, το κοράκι έχει κάποιο Θεϊκό δικαίωμα να με σφάξει??? Ήμαρτον! Το παράδειγμα των δίπλα που ανέφερα είναι χαρακτηριστικό ως προς την νοοτροπία του κόσμου! Αυτοί φωνάζουν ακόμα κ όταν ευνοούνται! Κ φυσικά όταν ο παοκτσής φωνάξει, η διοίκηση του κάθεται σούζα! Τεμενάδες του κάνει! Δε λέω ότι είναι το σωστό αυτό, αλλά με αυτά κ με κείνα κατάφεραν να ανταγωνίζονται σε σφυρίγματα μόνο τον γαύρο!!!

Κανείς λοιπόν δε θα μας δώσει τπτ έτοιμο. Ότι πάρουμε πρέπει να το διεκδικήσουμε εμείς οι ίδιοι κ σαν λαός κ φυσικά σαν διοίκηση. Θέλει λοιπόν δυναμισμό, τσαμπουκά κ χτύπημα του χεριού στο τραπέζι, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τώρα που είναι ακόμα αρχή κ τα πρώτα κακά μηνύματα ήδη υπάρχουν. Μετά? Μετά πέταξε το πουλάκι. Κ φυσικά, αν συνεχίσουμε αυτή την πολιτική των "ηπίων τόνων" που τόσο πολύ μας αρέσει, τότε όταν έρθει πάλι το παοκάκι στο Χαριλάου κ δούμε κάποιο από τα γνωστά πλέον έργα, μην βγει μετά κανείς κ πει "ουουου κοράκια μας σφάξατε, ντροπή, το κατεστημένο μας κυνηγάει" κ άλλα τέτοια, γιατί τότε ο χαρακτηρισμός γραφικός θα είναι το πιο light που θα μπορέσω να σκεφτώ.

Κ κλείνω με μια φράση κλεμμένη από τον Ζάχο τον Drooling: " Ο βλαξ Αρειανός πάει, πέθανε".