Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ακόμα 2 προσφυγές...

Δύο ακόμα προσφυγές προστέθηκαν στις ήδη υπάρχουσες για τον Άρη. Ο λόγος για τους Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία , που με δικηγόρο τον Παναγόπουλο αξιώνουν τα δεδουλευμένα τους.

Ήταν κάτι το οποίο περιμέναμε από τη στιγμή που δεν συμφώνησαν να παραμείνουν στον Άρη και για την νέα αγωνιστική σεζόν...
Η περίπτωσή τους διαφέρει από τις άλλες τις οποίες έχουμε συνηθίσει. Η συνήθης μέθοδος ήταν η εξής :

-Υπογραφή μεγάλων συμβολαίων 3 η 4 χρόνων στους εκλεκτούς των μάνατζερ , τους οποίους και παρουσίαζαν ως παικταράδες(τα ονόματα μας είναι γνωστά). Συνήθως υπήρχε και μια τεράστια ρήτρα...

- Μετά από ένα χρόνο στην ομάδα , την νέα σεζόν κρίνονταν ''λίγος'' για την ομάδα και αποδεσμεύονταν. 

- Μερικές εβδομάδες αργότερα , έρχονταν και η προσφυγή  στην οποία αξίωναν δεδουλευμένα  + υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου + ρήτρα (+δικαστικά έξοδα +αμοιβή μάνατζερ).

- Αποτέλεσμα? Ένα μεγάλο μέρος του χρέους που μας βαραίνει σήμερα!

Η όλη προσπάθεια για το άρθρο 99  αποτελεί , μεταξύ άλλων , προσπάθεια επαναπροσέγγισης παικτών που κατέθεσαν τέτοιες προσφυγές.

Ωστόσο , για να έρθω στο θέμα μας , η περίπτωση των 2 εικονιζόμενων είναι διαφορετική. Σε αντίθεση με άλλους , ζητάνε μόνο τα δεδουλευμένα τους. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο και έχουν κάθε δίκαιο να ανησυχούν. Γι αυτό και προχώρησαν στον μόνο βέβαιο τρόπο για να μην τα χάσουν , την προσφυγή. Ποιος να τους κατηγορήσει που ζητάνε αυτά τα χρήματα?  Αχαριστία δεν το λες. Ούτε τρελές ρήτρες ζήτησαν , ούτε αφαίρεση βαθμών ούτε μηδενισμούς, όπως πολλοί άλλοι πριν από αυτούς.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι φαίνεται να υπάρχει διάθεση από διοίκηση και παίκτες για συμφωνία στον τρόπο αποπληρωμής. Και είναι καλύτερο για όλους να υπάρξει γρήγορα συμφωνία , ώστε να μην καταλήξει η υπόθεση όπως πχ του Σηφάκη και του Κουλουχέρη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 14 Αυγούστου 2013 - 12:18 μ.μ.

Από τον Μανώλη το περίμενα,από τον Γρηγόρη όχι.
Αν πάνε σε ομάδες με συμβόλαια της τάξεως των 60-80 χιλ.
θα τους το κρατάω...

Περου

Giorgos T. είπε... 14 Αυγούστου 2013 - 12:23 μ.μ.

το περιμενα και απο τους 2 και δεν εχουν και αδικο που το εκαναν...

Ανώνυμος είπε... 14 Αυγούστου 2013 - 12:32 μ.μ.

και έφυγαν γιατί δεν δέχτηκαν μείωση και μείναν άνεργοι...

Ανώνυμος είπε... 15 Αυγούστου 2013 - 2:12 π.μ.

akomh dyo podosfairistes pou feygoun me ton kalhtero tropo apo ton arh

VardARIS είπε... 16 Αυγούστου 2013 - 7:04 μ.μ.

Εσύ ανώνυμε δε μας λες μήπως είσαι ο εκπρόσωπός τους?