Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ψάχνεται για ακόμα 2 μεταγραφές

Ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος , ο Άρης βρίσκεται ακόμα στην αγορά για την απόκτηση δεξιού μπακ και κεντρικού αμυντικού.

Σε περίπτωση που γίνει αυτό, θα αποτελούν λογικά εναλλακτικές λύσεις , αφού μετά τους Τάτο , Τσουμάνη και Ιμπέχ καλύφθηκαν τα βασικά κενά της 11αδας...





Μέχρι στιγμής ως δεξί μπακ υπάρχει ο Ψυχογιός , ενώ αρκετές φορές έπαιξε εκεί και ο Ηρακλής πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Ο Χατζηνικολάου όμως δήλωσε πως η ομάδα αναζητεί δεξί μπακ , οπότε όποιος αποκτηθεί (ακούγεται το όνομα του Τριανταφύλλου του Πανσερραικού) θα πλαισιώσει τον Ψυχογιό ενώ ο Ηρακλής μπορεί να προσφέρει σε άλλη θέση.

Στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού τώρα , μετά την ανανέωση του Σαρρή με τον Εργοτέλη , οι λύσεις είναι περιορισμένες. Ο Άρης διαθέτει σ αυτή τη θέση τους Πουλίδο , Κύργια , Γιαννίτση ενώ έχουν δοκιμαστεί εκεί και οι Νταμαρλής και Γκόλιας δείχνοντας καλά στοιχεία. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται υπάρχει σκέψη να καλυφθεί το κενό εκ των έσω , είτε με τον Νταμαρλή να λογίζεται ως κεντρικός αμυντικός (που μπορεί να παίξει άνετα) είτε με την μετακίνηση εκεί του Ηρακλή αν αποκτηθεί τελικά δεξί μπακ.

*Στασιμότητα παρατηρείται και στο θέμα του Σικαλιά , που εδώ και μέρες έχει συμφωνήσει με την ομάδα , αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτησή του...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 3 Αυγούστου 2013 στις 12:01 μ.μ.

Ο Νταμαρλής στην Κ20 έπαιζε και center back με τον Γιαννίτση πλάι του.
Πολύ πιθανό να αναβιώσει σε κάποια ματς φέτος το δίδυμο!
Αλλά στα περισσότερα ματς θα παλεύουν για την θέση στον πάγκο.

Περου

ΝΑVAS είπε... 3 Αυγούστου 2013 στις 1:38 μ.μ.

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΣΝΕΡ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΦ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ 6-7 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ.ΕΚΕΙ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε... 3 Αυγούστου 2013 στις 1:46 μ.μ.

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως η ομάδα πάσχει στα χαφ?
Εγώ είμαι της άποψης πως ο άξονάς μας θα είναι ατσάλι φέτος.

Περου

Giorgos T. είπε... 3 Αυγούστου 2013 στις 2:16 μ.μ.

ε οχι και πασχουμε στα χαφ... το αντιθετο μαλιστα ,εχουμε αρκετους ισαξιους που διεκδικουν θεση στην 11αδα και για καποιους υπαρχει σκεψη να γινουν κεντρικοι αμυντικοι (νταμαρλης - ελσνερ)

jim είπε... 3 Αυγούστου 2013 στις 2:26 μ.μ.

Αν θέλετε και την δική μου γνώμη μετά από αρκετό καιρό...

Χτίζουμε μία νέα ομάδα με καινούριο προπονητή. Φυσικά αυτό γίνεται κάθε χρόνο, δεν είναι νέο (το ότι χτίζουμε νέα ομάδα δηλαδή).

Τώρα... Πρώτα απ' όλα εξακολουθώ να πιστεύω πως πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας. Σχετικά καλά τα πάμε μέχρι τώρα εδώ. Συμφώνησαν αρκετοί παίκτες - προπονητές που είχαν να παίρνουν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό.. Τα πράγματα είναι απλά. Η ομάδα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Μπορεί να παλέψουμε για την παραμονή μέχρι την 32η αγωνιστική, μπορεί και να είμαστε 4-5 πόντους μακρυά από την 5άδα την 32η αγωνιστική.

Ότι κι αν πούμε είναι ρίσκο. Λάβετε υπόψην σας και τις άλλες ομάδες. Δεν μπορούμε να έχουμε πλέον παίκτες όπως ο Γκιάρο στην άμυνα ή ο Ναφτί στα χαφ.

Η προσθήκη του Τάτου είναι πολύ σημαντική. Και το ερωτηματικό μου έχει να κάνει με τον Αγκάνθο. Δεν με πολυπείθει. Την μία τραυματίας, την άλλη ξανα τραυματίας. Θέλω υγιή επιθετικό. Φοβαμαι μην αρχισει τις απουσιες παλι μεσουσης της περιοδου.

Τωρα ο άξονας που λεει ο ναβας αυτος ειναι. Χρονο θελει. Δεν ειναι και από ατσαλι οπως λεει ο περου βεβαια. Αυτους εχουμε.

Κάποιυ την 12η αγωνιστική θα εχουμε σαφη δειγματα της ομάδας. Μεχρι τοτε υπομονή. Όπως πάντα φυσικά και όπως πάντα δεν θα υπάρχει...

Ανώνυμος είπε... 3 Αυγούστου 2013 στις 2:42 μ.μ.

τα φιλικά σε σχέση με πέρυσι αυτό δείχνουν για τον άξονα.
Πως είναι από ατσάλι.
Σύγκρινε παίχτες:
6: Elsner-Coelho
8: Παπαδόπουλος-Παπαστεριανός
10: Τάτος-Καπετάνος
οι αλλαγές είναι οι ίδιοι - αλλά πολύ πιο έμπειροι πλέον

Περου