Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ενδιαφέρον για Ουντόζι

Τις τελευταίες μέρες, μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια του Άρη να φέρει πίσω τον Ουμπίντες, ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Ουντόζι ως πιθανή μεταγραφή.

Ο Χατζηνικολάου μάλιστα είχε συνεργαστεί μαζί του στον Πλατανιά πέρσι.Ο Ουντόζι είχε σκοράρει και εναντίον μας στο περσινό 0-2 του Πλατανιά αλλά και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας παλαιότερα.




Ο 26 χρονος εξτρέμ, έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται κυρίως στα πλάγια της επίθεσης. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η καλή τεχνική του (με τα δικά μας δεδομένα πάντα).Το καλό του πόδι είναι το αριστερό αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει και το δεξί με ευκολία.

Αγωνίστηκε σε 33 αγώνες(οι 5 ήταν στα πλέιοφ) με την φανέλα του Πλατανιά και του Ατρόμητου, σκοράροντας 6 γκολ.

Η γνώμη μου είναι πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τον Άρη, σε μια θέση μάλιστα που...πονάμε , μετά την πώληση του Γιαννιώτα και την αποχώρηση του Καζναφέρη.Ο Ουντόζι μπορεί να βοηθήσει στις αντεπιθέσεις (γιατί πάλι με αμυντικό προσανατολισμό θα παίζουμε) και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.






4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 24 Ιουνίου 2013 στις 12:20 μ.μ.

Να έρθει χτες! Σε αυτόν τον Άρη θα είναι υπερπολύτιμος. Αρκεί να τα δίνει όλα.

VardARIS είπε... 24 Ιουνίου 2013 στις 4:14 μ.μ.

Καλή περίπτωση οικονομικού και σχετικά καλού παίκτη.

Μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το κενό που άφησε ο Γιαννιώτας, καθώς έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Γιαννιώτα (κοντός-γρήγορος, με καλύτερη ντρίπλα, αλλά το ίδιο χασογκόλης - κατάχρηση μπάλας).

Giorgos T. είπε... 24 Ιουνίου 2013 στις 4:39 μ.μ.

ξεχασα να αναφερω στα θετικα του :

1)τα φοβερα κουρεματα που κανει

2)τους πανηγυρισμους του στα γκολ :P