Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Έλληνες Superleague Κάτω των 24

Καλησπέρα σε όλους. Μιας και φέτος σίγουρα θα γίνουν για άλλη μια φορά μεταγραφές Ελλήνων κάτω των 24, έκανα μία ''έρευνα'' στο εγκυρότατο transfermarkt για να βρω Έλληνες κάτω των 24 σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και σας τους παραθέτω.

Να σημειώσω ότι αφαίρεσα αυτούς που είτε δεν πρόκειται να έρθουν διότι παίζουν σε ομάδα που παίζει Ευρώπη, είτε δεν πρόκειται να έρθουν λόγω κασέ (τα γράφει όλα στο transfermarkt).




Τερματοφύλακες: Αθανασιάδης, Σαχσανίδης, Ανέστης

Κεντρικοί αμυντικοί: Γούτας, Αυλωνίτης, Κουτρουμπής, Παντίδος

Πλάγιοι μπακ: Νικολακάκης (Δ), Αργυρόπουλος (Δ-Α), Τσαμουρλίδης (Α), Κούρος (Α), Ζαχαράκης (Δ)

Αμυντικά χαφ: Μαχαίρας, Μοσχάκης

Μεσοεπιθετικοί: Γωνιάδης, Τσοντάκης, Καλτσάς, Μαρτσάκης, Ντούνης, Βιτώρος

Φορ: Ράνος, Σίμωσης, Καπουράνης


Έίδα λοιπόν στιγμιότυπα, διάβασα άρθρα, εμπιστεύτηκα τα ματς που οι συγκεκριμένοι είχαν αντίπαλο τον ΆΡΗ, ρώτησα γνωστούς που παρακολουθούν Σούπερλιγκ, και κατέληξα, ότι αυτοί που θα ήθελα, με βάση και τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση, αλλά και με βάση το κασέ τους, είναι οι Σαχσανίδης, Γούτας, Αργυρόπουλος, Γωνιάδης, Καλτσάς, Σίμωσης. Ποιοτικοί και φυσικά φτηνοί.


Υ.Γ. Προς φελλούς: ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΑΠΟΨΗ ΕΚΦΕΡΩ ! ! !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 14 Ιουνίου 2013 στις 5:55 μ.μ.

Παντίδος, Καλτσάς (που είναι και Αρειανάκι), Σίμωσης...Τους άλλους δεν τους γνωρίζω

Unknown είπε... 14 Ιουνίου 2013 στις 6:11 μ.μ.

Ναι αυτοι οι 3 που λες θα ηταν πολυ καλες προσθηκες. Ο Παντιδος τον θυμομαστε ολοι οτι ειναι ενα πολυ καλο δυναμικο στοπερ που ξερει πολυ καλα τη θεση. Ο Καλτσας ειναι εργαλειο μεσοεπιθετικα και απο οτι μαθαινω και ειδα στα μεταξυ μας ματς ειναι ταχυτατος, αλλα εχει και τεχνικη. Ο Σιμωσης θα ηταν καλος ωστε να υπαρχει βαθος στη γραμμη κρουσης.