Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Νέος προπονητής ο Γιάννης Χατζηνικολάου

Καλησπέρα σε όλους. Ένα κοινό μυστικό έλαβε τέλος, καθώς ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι πλέον και επίσημα ο νέος προπονητής της αγαπημένης μας ομάδας, του ΆΡΗ. 

Οι απόψεις για το νέο προπονητή του ΆΡΗ διίστανται, καθώς υπάρχει μεγάλη μερίδα του ΆΡΗ που δεν τον θέλει, ενώ άλλοι τον θέλουν λόγω του ότι είναι οπαδός της ομάδας.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αναλυτικά το βιογραφικό του και θα μαζέψουμε απόψεις.






Βιογραφικό

Ο Χατζηνικολάου για όσους δεν ξέρουν είναι Αρειανάκι άρρωστο, αφού υπήρξε παίκτης της ομάδας για πολλά χρόνια και δέθηκε με αυτήν, και το δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι είναι οπαδός του ΆΡΗ.

Όσον αφορά την προπονητική του καριέρα που μας ενδιαφέρει, ξεκίνησε από τον Άγιο Νικόλαο, που κρέμασε τα παπούτσια του, και κατάφερε να τον ανεβάσει 2 κατηγορίες και μετά από λίγα χρόνια να τον ρίξει άλλη μία.

Όλη τη σεζόν 2004/05 την πέρασε στον Όφη, τον οποίο έσωσε κατηγορία, αφού θυμάστε ποιος έπεσε και γιατί. Για δύο ολόκληρες σεζόν (2007-2009) έκατσε στον Ιωνικό, έχοντας σχετικά καλή πορεία, αφού τον έβγαλε 4ο και 5ο, στην Β εθνική όμως, κι έτσι δεν κατάφερε να τον ανεβάσει.

Έπειτα, για 3 μήνες ήταν στον Αιγάλεω, χωρίς να καταφέρει κάτι, και μετά από λίγο καιρό πέρασε και δεν ακούμπησε για άλλους 3 μήνες από τον Όφη. Η αναγνώριση ήρθε με τον Πλατανιά, χωρίς ωστόσο να είναι από την αρχή της σεζόν στον πάγκο, αλλά τους τελευταίους 2 μήνες, αλλά ήταν αυτός που σφράγισε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας! Έφυγε στα μέσα της φετινής σεζόν διότι παρά το φανταστικό ξεκίνημα, σταδιακά βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις.

Στις 21 Ιανουαρίου του φετινού έτους ανέλαβε τον Ηρακλή, όταν αυτός ήταν 8ος-9ος και η άνοδος φάνταζε κάτι παραπάνω από όνειρο. Κατάφερε με μία σειρά αήττητου σερί να τον οδηγήσει 2ο (!), αλλά με 2 ήττες στα 2 τελευταία καθοριστικά παιχνίδια έφυγε ως αποτυχημένος, που μόνο αποτυχημένος δεν ήταν σ' αυτούς.

Γνώμη μου

Κοιτάξτε, το βιογραφικό του δεν λέει και πολλά. Εγώ πιστεύω πως δεν θα πετύχει στον ΆΡΗ, τέλος πάντων δεν θα πετύχει περισσότερα από ότι θα πετύχαινε ο Σούλης. Βέβαια, και πριν έρθει ο Σούλης λέγαμε καλύτερα Χατζηνικολάου παρά Σούλης (διότι πάλι έπαιξε το όνομά του), και είδαμε τα αποτελέσματα. Οπότε, κάνουμε τα παρακάτω: ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!!!


Καλή επιτυχία!

10 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 8 Ιουνίου 2013 στις 5:49 μ.μ.

στηριξη και σ αυτον και στην ομαδα!!
αν αρχισουμε απο τωρα να γκρινιαζουμε για το αν θα εμενε ο σουλης , καηκαμε!

θα τον δουμε τον κυριο και θα τον κρινουμε οταν θα ερθει η ωρα.... προς το παρον ΣΤΗΡΙΞΗ!!

μηπως ξερει κανεις ποτε βγαινουν και τα διαρκειας?

Unknown είπε... 8 Ιουνίου 2013 στις 5:54 μ.μ.

Συμφωνα με λογια μελων της διοικησης μεσα στην επομενη βδομαδα Γιωργο.

VardARIS είπε... 8 Ιουνίου 2013 στις 6:34 μ.μ.

Θα επαναλάβω το ίδιο που είχα πει και όταν προσλήφθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος: "Μπορεί να μην μας βρίσκει σύμφωνους η πρόσληψή του, παρόλα αυτά θα τον στηρίξουμε όσο μπορούμε και στο χέρι του είναι να μας διαψεύσει".

Ο Σούλης αυτό το κατάφερε και βγήκαμε και του το αναγνωρίσαμε.

Ο Χατζηνικολάου φημίζεται για το αμυντικό στυλ παιχνιδιού του, αλλά φημίζεται επίσης και για το ότι οι ομάδες του δεν παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, κοινώς μισό μηδέν και 3 βαθμοί. Σαν σκεπτικό ταιριάζει με τις υπάρχουσες συνθήκες που θα συναντήσει στον Άρη.

Unknown είπε... 8 Ιουνίου 2013 στις 7:58 μ.μ.

Ετσι Γιαννη. Μακαρι να γινουμε ρομπες οσοι δεν τον πιστευουμε. Στηριξη και παλι στηριξη.

Ανώνυμος είπε... 9 Ιουνίου 2013 στις 10:27 π.μ.

kalh kinhsh,exei kai polles empiries apo b ethnikh.

a xaxaxaxaxa

Unknown είπε... 9 Ιουνίου 2013 στις 12:32 μ.μ.

Εσυ προμηθευσου με κολλυρια και καρπουζια γτ ερχεται...

jim είπε... 9 Ιουνίου 2013 στις 3:51 μ.μ.

Καρπούζια από που ρε ; ; ;

Από Εστορίλ μεριά ; ; ;

KANTHAR0S είπε... 10 Ιουνίου 2013 στις 1:54 μ.μ.

Κι εγώ οπαδός του Άρη είμαι. Γιατί δεν πήραν εμένα;

Unknown είπε... 10 Ιουνίου 2013 στις 2:47 μ.μ.

Συμφωνω απολυτα Κωστη. Τα συναισθηματα δεν εχουν θεση οταν εισαι επαγγελματιας.