Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Σε καλά βήματα

Καλησπέρα σε όλους. Βρισκόμαστε πλέον σε φουλ ρυθμούς... καλοκαιριού, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να βρίσκεται σε εξέλιξη και τα υποψήφια ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.

Από πλευράς της αγαπημένης μας ομάδας, του ΆΡΗ, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κινητικότητα και ελπίζουμε να συνεχιστεί.


Έχουν ήδη ανακοινωθεί 3 παίκτες. Ο στόπερ Μιχάλης Κύργιας, ο αμυντικός μέσος Ροκ Έλσνερ, και ο κεντρικός μέσος Γιάννης Παπαδόπουλος. Έχει ήδη γίνει δηλαδή σχεδόν πλήρη στελέχωση του άξονα της ομάδας, που αποτελεί και τη ραχοκοκκαλιά της κάθε ομάδας.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες ακούμε κάποια ονόματα παικτών να είναι πολύ κοντά στον ΆΡΗ, όπως ο τερματοφύλακας Ντιν Μπουζάνης ή ο επιθετκός Μιχάλης Μανιάς, και για κάποιους άλλους να έχει υπάρξει έντονο ενδιαφέρον, όπως οι μεσοεπιθετικοί Σαλόζε Ουντόζι και Σουμπίνιο.

Αυτό που βλέπω με τα μάτια τα δικά μου, χωρίς να λέω ότι είναι σωστό, βλέπω ότι πλέον η διοίκηση και το τεχνικό τιμ βαδίζει σε καλό δρόμο. Πιστεύω, δηλαδή, πως οι κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα είναι πολύ αποτελεσματικές.

Ο Κύργιας ήρθε ως μπακ απ ενός βασικού που πιστεύω θα έρθει, όπως δηλαδή θα ήταν ο Παπαζαχαρίας αν έμενε, κάτι που φαινόταν δύσκολο εξ αρχής με τα λεφτά που ζητούσε. Το ίδιο συμβαίνει με τους Έλσνερ και Παπαδόπουλο, που θα αποτελέσουν τους αντικαταστάτες των Κοέλιο και Παπαστεριανού αντίστοιχα.

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα ήθελαν οι 3 που έφυγαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους. Μαζί σας. Ειδικά στην περίπτωση του Παπαστεριανού. Αλλά δε νοείται με τα τωρινά δεδομένα να υπάρχουν παίκτες που να παίρνουν 150 και 200 χιλιάρικα! Πόσο μάλλον όταν μπορούν να βρεθούν ισάξιοι, ή ακόμα και καλύτεροί τους, με λιγότερα λεφτά!

Επίσης, ο καλός αγωνιστικός σχεδιασμός φαίνεται και από τα ονόματα που ακούγονται. Τερματοφύλακα και σέντερ φορ χρειαζόμασταν ούτως ή άλλως για στελέχωση πάγκου και το είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό, και οι Μπουζάνης και Μανιάς αν έρθουν θα είναι αν μη τι άλλο εξαιρετικές επιλογές! 

Το ίδιο θα συμβεί και με τους Ουντόζι-Σουμπίνιο, καθώς μεσοεπιθετικά υπάρχουν μόνο κάποιοι ελπιδοφόροι και ταλαντούχοι πλην αρκετά άπειροι και ''ατελείς'' ως ποδοσφαιριστές νεαροί, όπως ο Σουνάς, ο Καραγιάννης ή ο Ρένια. Άρα χρειαζόμαστε βασικούς και οι δύο πρώην -πλέον - παίκτες του Ατρομήτου θα ήταν πάρα πολύ καλές επιλογές και προσωπικά εύχομαι να υπογράψουν το γρηγορότερο!

Πολλοί έκραζαν τον Χατζηνικολάου όταν ανακοινώθηκε, εγώ όμως έγραφα ''υπομονή, εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι''. Αυτό ισχύει ακόμα φυσικά. Αλλά από ένα πρώιμο συμπέρασμα είναι ότι η νέα διοίκηση και το νέο τεχνικό τιμ απλά ξέρουν μπάλα, και φαίνεται από τις επιλογές τους.

Επίσης, ο κ. Ηλιάδης κάνει πολύ καλή δουλειά και σε ό,τι αφορά τη δρομολόγηση για το άρθρο 99, που αν μη τι άλλο και αδιαμφησβήτητα αποτελεί το ''ιερό καθήκον'', όπως λέει και ο Δημήτρης ο Χατζηαθανασίου από τα Αθλητικά Νέα, της νέας διοίκησης. Το Α και το Ω είναι να υπαχθεί η ομάδα στο συγκεκριμένο άρθρο του πτωχευτικού κώδικα ώστε να καταστεί βιώσιμη.

Ο κ. Ηλιάδης έχει ήδη συμφωνήσει με πολλούς πιστωτές, πρώην παίκτες και προπονητές, με τη μεγαλύτερη επιτυχία του να αποτελεί αναμφίβολα η εύρεση της χρυσής τομής στα οφειλόμενα του κρητικού πρώην τερματοφύλακα (όχι του ΆΡΗ, γενικά πρώην τερματοφύλακα, τελειωμένος είναι), που μέχρι στιγμής έδειχνε αδιάλλακτος. Γενικά κάνει πολύ καλή δουλειά ο κ. Ηλιάδης και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι.

Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι καθυστερημένοι που θα πουν ότι τον αβαντάρω, αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Αν θέλουν να πιστεύουν αυτό, ας το πιστεύουν. Εγώ θέλω το καλό του ΆΡΗ και μόνο, και βλέπω ότι η νέα διοίκηση και το νέο τεχνικό τιμ βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο μέχρι στιγμής. 

Βέβαια, είμαστε ακόμα στην αρχή, απαιτείται σκληρή και ακατάπαυστη δουλειά!

3 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 30 Ιουνίου 2013 στις 7:08 μ.μ.

οντως η διοικηση εκανε σωστα και ουσιαστικα βηματα μεχρι στιγμης.

βεβαια θα προτιμουσα να ειχαν μεινει παπαστεριανος και παπαζαχαριας, αλλα αφου ζητουσαν πιο πολλα απο οσα μπορουμε να δωσουμε τοτε δεν τιθεται θεμα...

στα θετικα οτι συμφωνησαν με τον κρητικο που ζητουσε ''τρελα'' λεφτα ως αποζημειωση

VardARIS είπε... 30 Ιουνίου 2013 στις 7:58 μ.μ.

Nick ο Ηλιάδης έκανε πραγματικότητα την επιθυμία σου. Έδωσαν τα χέρια με Μανιά και για τα επόμενα 3 χρόνια θα φοράει τη φανέλα με τον Θεό!

Προσωπικά και εγώ από τις μέχρι τώρα κινήσεις είμαι ευχαριστημένος. Φαίνονται να γίνονται βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και ίσως ο βασικός κορμός της ομάδας στο 90-95% να ξεκινήσει όλη μαζί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας (κάτι που είναι πολύ βασικό).

Να δώσουμε στον Χατζηνικολάου μια ευκαιρία να δείξει αν αξίζει και αν ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείξαμε (με το σίριαλ που είχαμε με την γριά).

Πλέον και μπροστά είμαστε ΟΚ με την προσθήκη του Μανιά, οπότε η επόμενη κρίσιμη κίνηση θα είναι αυτή των μεσοεπιθετικών (επ. χαφ - άκρα)... Ο Σουμπίνιο όντως θα ήταν η ιδανική προσθήκη.

Ανώνυμος είπε... 30 Ιουνίου 2013 στις 9:58 μ.μ.

Ο Σουμπινιο θα ηταν ιδανικη επιλογη αν ερθει καποιος εκ των Βλαχοδημο/Φετφατζιδη/Ουντοζι..αν δεν ερθει χρειαζομαστε ταχυτητα οποτε Ουντοζι

ΜΑΡΑΟΥΝΤΕΡ3