Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Θέμα Αγκάνθο

Καλησπέρα σε όλους. Ακούω και διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στο ραδιόφωνο αλλά και στο ίντερνετ, ότι έχει προκύψει ένα θεματάκι με το συμβόλαιο του Αγκάνθο.

Θέλησα να κάνω μία αναφορά στο θέμα που έχει προκύψει, αλλά και στην παρουσία του παίκτη και το μέλλον του στην ομάδα.







Ας ξεκινήσω αναφέροντας το τι ακριβώς συμβαίνει. Ακούω και διαβάζω, λοιπόν, ότι παρόλο που ο Αγκάνθο είχε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και είχε ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ η επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του ΆΡΗ, θα του γίνει νέα πρόταση με μειωμένες απολαβές αλλιώς θα φύγει.

Επίσης, από ότι διάβασα στο σάιτ PRESSARIS, το οποίο είχε τη ευγένεια να δημοσιεύσει την πλήρη έκθεση που παρέδωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος στη νέα διοίκηση της ομάδας, για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, η οποία στο κομμάτι απόκτησης παικτών γράφει ότι ό,τι κι αν συμβεί με τον Αγκάνθο, θα αποκτηθεί φορ πρώτης γραμμής!

Για να τα παίρνουμε ένα ενα:

  • Ο Αγκάνθο αποτελεί έναν από τους ηγέτες του ΆΡΗ. Ό,τι κι αν λέτε εσείς περί καρτών και τραυματισμών (ναι είναι επιρρεπής και ναι χάνει ματς και να χάνει τα πατήματά του), ήταν φέτος σε όλον τον πρώτο γύρο ο μόνιμος σκόρερ σου και ουκ ολίγες φορές σε έσωσε φέτος. Γι' αυτό του οφείλεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πρέπει να μείνει οπωσδήποτε.
  • Τα πράγματα για τη θέση του φορ του χρόνου είναι ξεκάθαρα: κρατάς βασικό τον Αγκάνθο, έχεις για 2ο τον εξαιρετικό παικταρά Αγγελούδη και από ότι λέει και η έκθεση ανεβάζεις και τον Παλιάτσιο που είναι ταλεντάρα. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 24!) ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ;; ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;;
  • Όσον αφορά το θέμα που σας έλεγα, ναι ΟΚ 200.000 είναι απαγορευτικό ποσό αλλά μην τα λέτε σε μας η διοίκηση Ψηφίδη τα 'κανε. Είμαι σίγουρος πως ο Αγκάνθο θα δεχτεί ένα 160άρι-170άρι που δεν είναι τόσο απαγορευτικό (τόσα έπαιρνε ο Κοέλιο και περισσότερα ο Παπαστεριανός). Ο ΑΓΚΑΝΘΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

Να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί ξέρω ότι πολλοί που διαβάζουν και έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και θα με αποκαλέσουν χωρίς δεύτερη σκέψη προσωπολάτρη. Προσωπολάτρης δεν υπήρξα ποτέ μου και ούτε πρόκειται να υπάρξω, σαν κάτι πρόβατα που έλεγαν ''ΝΑΙ'' σε ότι τους έταζαν οι παλαιότεροι. Αν θεωρείται προσωπολατρεία να θεωρώ έναν παίκτη της ομάδας μου εκ των καλύτερων, πάω πάσο..



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 3 Ιουνίου 2013 στις 11:35 μ.μ.

OLOI KSEROUME POU EXEI KLEISEI O PAIXTHS KAI PSAXNOUNE TROPO GIA NA MAS TO PAROUSIASOUNE OPOS TOSOUS KAI TOSOUS PAIXTES POU FYGANEXORIS NA PAREI O ARHS OUTE EYRO.NA DOUME POS THA TON YPODEXTOUME STO XARILAOU ME TA ASPROMAYRA

Ανώνυμος είπε... 4 Ιουνίου 2013 στις 12:19 π.μ.

Που το σκεφτηκες/διαβασες αυτο ρε φιλε...

Μαράουντερ-3

jim είπε... 4 Ιουνίου 2013 στις 1:06 π.μ.

Σιγά θα κλάσω....

Θα πάει ο Αγκάνθο στα μεμέτια και θα βγάλω τρίτο όρχυ....

Unknown είπε... 4 Ιουνίου 2013 στις 9:36 π.μ.

Ναι ρε το ξερει ο Ανωνυμος που ειναι μεσα στα πραγματα...

Ανώνυμος είπε... 5 Ιουνίου 2013 στις 7:51 μ.μ.

ti na to kanoume to palto? metaksoskolikes mhn blepete oramata

Ανώνυμος είπε... 6 Ιουνίου 2013 στις 7:30 μ.μ.

Παντως ειναι απιστευτο το ζορι που τραβατε...Συνεχεια σε κιτρινομαυρα μπλογκ μπαινετε..Μαλλον ειναι απωθημενο σας ο Αρης τοσες φορες που ακουτε την λεξη απο τον μπαμπά σας...

Οσο για τον Αγκανθο εχεις δικιο..Αφού εχεις Καμαρα..Αστεια λεμε τωρα

Μαραουντερ-3

jim είπε... 6 Ιουνίου 2013 στις 10:17 μ.μ.

Κ-Α-Μ-Π-Ο-Ρ-Α . . .

Αυτη είναι η μαγική λέξη....

Κ-Α-Μ-Π-Ο-Ρ-Α . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Και άπειρες τελίτσες από πίσω....

Το ματς στις 14-3-2010 θα τους μείνει για πάντα....

Κ-Α-Μ-Π-Ο-Ρ-Α . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .