Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Η μοναδική ΑΡΕΙΑΝΗ φωνή στον αέρα της πόλης θέλει ΣΤΗΡΙΞΗ!

Καλησπέρα σε όλους. Για σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα άρθρο που αφορά τη μοναδική ΑΡΕΙΑΝΗ φωνή στον αέρα της πόλης, η οποία δεν είναι άλλη από τα Αθλητικά Νέα 98.7.

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε κόψει το ραδιόφωνο, ενώ άλλοι σαν εμένα ακούτε από απλό ενδιαφέρον και για να ακούσετε απόψεις.

Θα δούμε κάποια πράγματα για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του σταθμού, το πρόγραμμα, κλπ.




Ο σταθμός

Καταρχήν να πω σε όσους δεν το ξέρουν ότι ο Σκόρδας έχει απομακρυνθεί πλήρως από τα Αθλητικά Νέα. Πλέον ιδιοκτήτης δεν υπάρχει, ή μάλλον υπάρχει, και είναι οι ακροατές του! Μέσω του Συνδέσμου Φίλων Αθλητικών Νέων 98.7, τροφοδοτούνται τα απαραίτητα, ενώ τις δράσεις συντονίζει μία ομάδα δράσης περίπου 10 ατόμων αν δεν κάνω λάθος

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, δηλαδή για 16 ώρες, παίζει ΆΡΗ. Προασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου και μόνο και όχι τα πρόσωπα. Λέει μόνο αλήθειες και οι δημοσιογράφοι του έχουν κάνει πολλές αποκαλύψεις.


Πρόγραμμα

Στις 8:00 ο ξεκαρδιστικός Μιχάλης Σαρόπουλος και η Ελένη Γερούση σας προσφέρουν ένα υπέροχο ξύπνημα, με εύθυμη και περιπαικτική διάθεση. Στις 10:00 ακολουθεί ο Τέο Λαχαναγορίτης, ένας αγνός ΑΡΕΙΑΝΟΣ που εκφράζει μεγάλη μάζα, και δίνει το δικαίωμα σε όλους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ να πουν τη γνώμη τους.

Στις 12:00 και για μία ώρα ο εκπληκτικός Μάκης Τσιρανίδης σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα. Ακολουθεί στις 13:00 ο Πάνος Δοξόγλου, ο οποίος λέει μόνο αλήθειες και ξέρει πολλά πράγματα από μέσα. Στις 15:00 ο νεαρός και ικανότατος ρεπόρτερ Παναγιώτης Τσιάτσος σας παρέχει την πληρέστερη ενημέρωση για τον ΆΡΗ επί ένα δίωρο, με συνεντεύξεις κλπ.

Στς 17:00 οι Παναγιώτης Κυμπριχτσής και Σταύρος Καραβάρης σας ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Στις 18:00 ακολουθούν οι στοιχηματικοί Μιχάλης Μουταφίδης και Αλέξανδρος Κλιγγόπουλος οι οποίοι παρέχουν πληρέστατες αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα παιχνίδια ένα προς ένα, αλά και σχολιάζουν τη διεθνή επικαιρότητα.

Στις 20:00 δεν υπάρχει σταθερή εκπομπή. Τη Δευτέρα ο Ζάχος Ντρούλινγκ (έφυγε προς το παρόν, θα ξαναγυρίσει σε κάνα μήνα) σχολιάζει την ΑΡΕΙΑΝΗ επικαιρότητα, την Τρίτη και την Παρασκευή οι Άκης Μουντζουρίδης και Άκης Ιγνατιάδης το ίδιο, το ίδιο κάνει και ο Γιάννης Πόστμαν Τετάρτη και Πέμπτη. Στις 22:00, τέλος, ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου συνομιλεί με εσάς και αναλύει τα θέματα της επικαιρότητας.

Κρίμα που έφυγε ο απολαυστικός Άγγελος Μισιρλής που κάνει πλέον μόνο έκτακτες εκπομπές, λόγω του θεσμικού του ρόλου (μέλος της διοίκησης της ΚΜΑ). Έκτακτες εκπομπές κάνουν και οι ευχάριστοι και ''τρελαμένοι'' Κιτρινόμαυροι Χάροι.


Γενικά

Ο σταθμός χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Είτε υλικά, είτε ηθικά. Είναι ο μόνος σταθμός στην πόλη που θέλει το καλό του ΆΡΗ. Δεν είναι η φωνή του ΆΡΗ, αλλά των ΑΡΕΙΑΝΩΝ. Και έχει μεγάλη σημασία αυτό. Να έχεις μία άποψη και να ξες που να την πεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 17 Ιουλίου 2014 στις 2:00 μ.μ.

Τα χρήματα που χρωστούσε ο κ.Σκόρδας στους εργαζόμενους του ραδιοσταθμού 98.7 τα έδωσε;

η, οι εργαζόμενοι παραμένουνε απλήρωτοι;