Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Φημολογούμενο Ενδιαφέρον από Επενδυτές...

Στη ΓΣ της ΚΜΑ πριν από λίγες ημέρες όλοι περιμέναμε εναγωνίως να μάθουμε την εταιρεία - υποψήφιο με την οποία μιλούσε ο κος Αβάνογλου. Τελικά δε μάθαμε το όνομα της εταιρείας, οπότε φυσικό επακόλουθο ήταν ο καθένας από εμάς να σκέφτηκε ότι το όλο θέμα ήταν ένα μύθευμα, μια αφορμή ώστε να ακουστεί το όνομα του κ. Αβάνογλου. 

Τελικά σήμερα από δημοσίευμα του Novasports (και όχι από κάποιο blog κάποιου ανώνυμου) μάθαμε ότι το όνομα της εταιρείας είναι Doyen Group. Παρακάτω αναδημοσιεύουμε το επίμαχο άρθρο από την ιστοσελίδα της Nova: 

"Η εταιρεία Doyen Group τουρκικών συμφερόντων με έδρα το Λονδίνο, είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr, ο όμιλος με τον οποίο συζητούν οι άνθρωποι του Άρη, ως την επενδυτική πρόταση της επόμενης μέρας για την ΠΑΕ. 

Συνδετικός κρίκος φέρεται να είναι το πρώην μέλος της διοίκησης Ψηφίδη, κ. Αναστάσιος Αβάνογλου, ο οποίος διατηρεί ανοιχτή γραμμή με την εν λόγω εταιρεία, περιμένοντας, ίσως, την επικείμενη αύξηση μετοχικου κεφαλαίου της 5ης Ιουλίου, ώστε να δει αν οι συνομιλίες που πραγματοποιεί, πάρουν σάρκα και οστά. Δηλαδή, να διαπιστώσει εάν οι υπόψηφιοι επενδυτές εμφανιστούν, καταθέτοντας το απαιτούμενο ποσό (περίπου 7 εκ. ευρώ), προκειμένου να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. 

Ποια είναι η Doyen Group
Ο Όμιλος Doyen είναι μια διεθνής εταιρεία ιδιωτικών επενδύσεων που υποστηρίζεται από τα ιδιωτικά κεφάλαια των ιδρυτών της. Ο Όμιλος έχει συμμετοχές στους ακόλουθους τομείς: Metals & Mining, Πετρέλαιο & Αέριο, Ενέργεια & Υποδομές, Real Estate & Τουρισμός (μεγάλη εμπορική κλίμακα), Sports & Entertainment. 

Έχει επίσης συμμετοχή σε εξορυκτικές δραστηριότητες χρυσού, χρωμίου, άνθρακα και ουρανίου". 

Όπως βλέπουμε πρόκειται για μια τεράστια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς, μπορείτε να τσεκάρετε παρακάτω και την ιστοσελίδα τους: http://www.doyen-group.com/.

Και έρχεται το κρίσιμο ερώτημα: τι θέλουμε εμείς για τον Άρη μας; Προκρίνουμε μια τέτοια λύση;

Παραθέτω παρακάτω κάποια σχόλια συνοπαδών μας που αναρτήθηκαν στο fb με το άκουσμα της είδησης:
  • ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!!!!!!!!!!
  • mpeite diavaste prwta..ti etairia einai..k ti sxesi exei me tourkia.. k meta krakste re paidia!
  • ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ Β ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ....ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ....ΑΡΗΣ ΤΟΥΡΚΟΤΗΜΩΡΟς ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ
  • Καποιοι ξεχνατε κριμα.. ο αρης ειναι η μονη ομαδα π κερδισε ευρωπαικο απο μογγολους οπως το πηρε κι ολας π τ γραφω και ανατριχιαζω που εξωφυλλο του σουπερ 3 ειπε αν δν το παρετε μην γυρισετε.. και εσεις με λετε για μογγολους ρε? ξυπνατε .. μακρυα απο τον αρη μας... προτιμω σκατα ν μαι παρα μ τουρκους.. μετα να δω τι συνθηματα θα τραγουδατε.. ντροπη σε ορισμενους που ξεχνανε .. την λεξη ''ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ'' ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
  • Τι λες ρε σοβαρά??Ε κάτσε τότε με τον σκόρδα και τον ηλιαδη εσύ...ρε άντε ξεκολλατε,αν έχουν φράγκα καλώς να έρθουν
  • προτιμω να μην εχω λεφτα για μεταγραφες και να υπογραψω τα μεγαλα ονοματα παρα να εχω τουρκους στη διοικηση ή ως επενδυτες!!!
  • τι λες ρε φίλε?? εσύ δηλαδή αν πεινάσεις θα βγάλεις την γυναίκα σου κλαρί με τον εχθρό σου για να ξεχρεώσεις?? (σχηματικά το λέω, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα)
  • Προτιμώ να είμαι Περήφανος... Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.. κανενας τουρκος δεν θα ρθει στην ομαδα .. η ιστορια το απαγορευει!! και οσο για τον ηλιαδη μην το κρινεις.. ακομα δν τον ξερεις... κατσε.....
  • αφου δε θελετε την "τουρκικη" εταιρια θα καθεστε κ θα ντροπιαζεστε απο τον παοκ κ δε κοιταμε απο ποια χώρα ειναι οι αλλοι αλλα πως θα φερθουν ΑΡΗΣ ΡΕ
  • ελπίζω να μην πας πάρουν .. πραγματικά.. Τούρκοι στην ομάδα μας? Μακρυά η ιδεολογία της ύπαρξης μας δεν το επιτρέπει
  • Δεν προκειται να ερθουν... δεν προκειται να επιτρεψει κανεις να υπογραψουν συμφωνια με τουρκους.. το γηπεδο θα εινια αδιο αν συμβει αυτο.. κ δεν ειναι απειλη!!
  • re paidia hremhste.... ama mpoun lefta pou einai to provlima? mia etaireia einai... den tha sou valei na matheis to korani...oute na se kanei mousoulmano...lefta tha valei gia provoli kai ependuseis...kaluteros einai o Savvidis tou paok pou kseplenei averta xrhma... gia na mhn ksexname kai ta dika mas fintania...gt kollate?
  • den einai tourkoi mpes te kai diavaste sto wikipedia...portogalos idryths kai exoun edra londino kai kwn/polh...asxetws apo ayta o ARIS xreiazetai metrhtaaaaaaaa....
  • MAKRUA POLU MAKRUA OI TOURKOI APO TON ARH!!!! oust
  • δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ειναι τουρκικη η εταιρεια... ηρεμηστε..
  • ΑΒΑΝΟΓΛΟΥ ΒΡΕΣ ΣΠΗΛΙΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ
Δεν το συνεχίζω, πιστεύω πήρατε μια γεύση για το τι επικρατεί...

Επίλογος
Προσωπικά λίγο με νοιάζει πού έχει έδρα η συγκεκριμένη εταιρεία. Δε με ενδιαφέρει αν ο Managing Director της εταιρείας είναι Ινδός, Πακιστανός, Τούρκος, Χριστιανός Ορθόδοξος, Καθολικός ή Μουσουλμάνος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έχει σκοπό να επενδύσει σοβαρά στον Άρη. Αν μπορεί να επενδύσει έστω και 100 €, προκειμένου μακροπρόθεσμα να τα πάρει πίσω, αυτό το θέλουμε; Προσωπικά το επιθυμώ διακαώς. Ναι εννοείται ότι θα ήταν προτιμότερο να βρισκόταν ένας Αρειανός παράγοντας που να μπορούσε να βάλει χρήματα. Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει, πρέπει να βρούμε τυχόν άλλες πιθανές λύσεις. Τουλάχιστον από ότι ακούγεται η συγκεκριμένη εταιρεία φαίνεται να είναι σοβαρή, και δεν είναι Αραβο-Ισπανοί εφοπλιστές με λαδομένα πουκάμισα...

Μακάρι να προχωρήσει το deal και όποιοι θέλουν ας έρθουν στο γήπεδο, όποιοι δε θέλουν στο καλό και να μας γράφουν...

5 σχόλια:

Unknown είπε... 14 Ιουνίου 2013 στις 10:40 μ.μ.

Συμμεριζομαι απολυτα την αποψη σου ΒαρδΑρη. Ας ερθουν τα μετρητα και ας εχουν οποια προελευση θελουν. Οφειλουμε να δουμε τα πραγματα ρεαλιστικα και να αφησουμε τις ψευτουπερηφανιες κατα μερος.

Τα ειπε ολα και ο φιλος που εγραψε αυτο το σχολιο:

re paidia hremhste.... ama mpoun lefta pou einai to provlima? mia etaireia einai... den tha sou valei na matheis to korani...oute na se kanei mousoulmano...lefta tha valei gia provoli kai ependuseis...kaluteros einai o Savvidis tou paok pou kseplenei averta xrhma... gia na mhn ksexname kai ta dika mas fintania...gt kollate?

VardARIS είπε... 14 Ιουνίου 2013 στις 11:00 μ.μ.

Σωστά Nick, είδαμε και από τους Ορθόδοξους-Έλληνες-Αρειανούς τι προκοπή είχαμε...

Από ότι φαίνεται πάθαμε, αλλά δυστυχώς δε μάθαμε...

Giorgos T. είπε... 15 Ιουνίου 2013 στις 12:23 μ.μ.

νομιζω οτι τζαμπα τσακωνομαστε γι αυτο, αφου δεν υπαρχει περιπτωση να γινει τιποτα...
παραμυθια μας πουλανε (γι αλλη μια φορα)

εγω προσωπικα δεν πιστευω πλεον τιποτα για επενδυτες και πρασινα αλογα. δεν βλεπω φως στο τουνελ αυτο.

VardARIS είπε... 15 Ιουνίου 2013 στις 4:34 μ.μ.

Διέψευσε το σενάριο επένδυσης εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το Arena έβγαλε δημοσίευμα που αναφέρει ότι έχει την πραγματική εταιρεία και όχι τη συγκεκριμένη. Μέχρι Δευτέρα-Τρίτη θα αποκαλύψουν(!) το όνομα της εταιρείας...

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 15 Ιουνίου 2013 στις 4:41 μ.μ.

ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ;ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ; ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.