Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ανανέωσε ο Οικονομόπουλος (vid)

Ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα από την ΠΑΕ η ανανέωση της συνεργασίας με τον Οικονομόπουλο για άλλα 2 χρόνια.

Παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες αλλά και μερικές του εξωτερικού, ο νεαρός μέσος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.






Ο ίδιος δήλωσε :

«Όπως είπα και μετά την πρώτη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο, επιθυμία του ήταν να παραμείνω στον ΑΡΗ. Ευχαριστώ τον κ. Ηλιάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και συμφωνήσαμε στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Ο Οικονομόπουλος αγωνίστηκε πέρσι σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και σε 2 αγώνες στο κύπελλο, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 1119  λεπτά . 3 κίτρινες κάρτες και μία ασίστ συμπληρώνουν τα στατιστικά του.

Η ασίστ στο τέρμα του Αγκάνθο για το Άρης-Πανιώνιος 2 - 1 :
https://www.youtube.com/watch?v=pM2W7oiPS90


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 27 Ιουνίου 2013 στις 11:00 π.μ.

Χρησιμος, φθηνος και εχει πια εμπειρια, αν εφευγε θα παιρναμε κανεναν ελληνα απο β εθνικη με τα ιδια χρηματα που μπορει και ηταν χειροτερος, εγω προτιμω εναν παικτη απο τις ακαδημιες μας, ποιος θα ηθελε καποιον αλλο?

Αρης 33

Unknown είπε... 27 Ιουνίου 2013 στις 12:15 μ.μ.

Ειναι μια πολυ καλη λυση απο τον παγκο ο Οικονομοπουλος, και πιστευω οτι ξερει μπαλα, απλα να βελτιωσει λιγο τη σταθεροτητα του και την τακτικη του πειθαρχια. Καλη κινηση το οτι εμεινε.

Skolix είπε... 27 Ιουνίου 2013 στις 12:34 μ.μ.

Δε θα μπορουσα να μη σχολιασω! :P

Μπορεί να χαρακτηριστώ και εμπαθής με το παιδί (ίσως κάποιοι να έχετε δει το κράξιμο που του έχω ρίξει όλη τη χρονιά), αλλά το παιδί δε μπορεί καθόλου, δεν ξέρει καθόλου μπάλα. Και δε μιλάμε για κανά παικτάκι 18 χρονών. Θεωρώ ότι είναι επιπέδου Γ εθνικής, οπότε και παίκτη από τη Β να παίρναμε βελτίωση θα ήταν κατά την άποψή μου.

Καλύτερα να έφευγε κατ εμέ, λύσεις υπάρχουν στο κέντρο, ειδικά αν έρθει ο Γ. Παπα και μείνει και ο Κοέλιο.

Unknown είπε... 27 Ιουνίου 2013 στις 12:41 μ.μ.

Χαχαχαχαχαχα, ημουν σιγουρος οτι θα κραξει ο Skolix :P

Δεν πειραζει ρε συ ολοι εχουμε τα κολληματα μας κι εγω καπως ετσι ειμαι με τον Τριανταφυλλακο, απλα προσπαθω στο μπλογκ να ειμαι επιεικης με ολα τα παιδια, τους παικτες μας.

VardARIS είπε... 27 Ιουνίου 2013 στις 3:23 μ.μ.

Μια χαρά λύση πάγκου. Όποτε αγωνίστηκε βασικός δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Αντίθετα όποτε περνούσε ως αλλαγή τα έδινε όλα.

Διαφωνώ με Skolix, καλύτερα που κρατήσαμε τον Οικονομόπουλο που γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει, παρά έναν από Β΄ εθνική που δεν τον έχουμε ξαναδεί και μπορεί να αποδειχθεί ο νέος Fab5...