Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Άρης - Καισέρισπορ 0-0

Στο τρίτο του φιλικό επί ιταλικού εδάφους, ο Άρης αντιμετώπισε την τουρκική Καισέρισπορ, με την οποία έφερε λευκή ισοπαλία. Πραγματοποίησε μία διπρόσωπη εμφάνιση, αφού στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή παρουσία επιθετικά, ωστόσο στο δεύτερο υπήρξε ένταση.



Πάντως, ήταν αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με τα άλλα ματς, ειδικά στο κομμάτι της δημιουργίας. Και πάλι αγωνίστκαν νεαροί παίκτες, ενώ τα συμπεράσματα πλέον γίνονται πιο ξεκάθαρα, αφού οδεύουμε προς το τέλος της προετοιμασίας.

Α' Ημίχρονο

Παρόλο που το ματς ξεκίνησε με παιχνίδι κέντρου, στη συνέχεια απέκτησε ρυθμό με τον Άρη να έχει το έλεγχο. Στο 21' έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τριανταφυλλάκο, έπειτα από φοβερή ενέργεια του Σουνά, με τον αμυντικό των Τούρκων να το σώζει πάνω στη γραμμή. Ακολούθησε σκληρό παιχνίδι από τους Τούρκους, με τον Γιαννιώτα να νευριάζει από τα συνεχή μαρκαρίσματα εναντίον του.

Β' Ημίχρονο

Η Καισέρισπορ είχε σχετικό έλεγχο και κατοχή της μπάλας, δημιοργώντας αρκετές φάσεις στα καρέ του Σωκράτη, ο οποίος ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετικός. Υπήρξαν πολλά νεύρα και εντάσεις, με τα σκληρά μαρκαρίσματα (ε, ρε κολοτουρκοι) να συνεχίζονται, όπως και το ξύλο και οι κάρτες.

Σύστημα και πρόσωπα

Ο Κατσαβάκης δεν προτίμησε το 3-4-3 που έπαιξε στα προηγούμενα φιλικά, αφού παρέταξε την ομάδα με σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Διούδης, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπαζαχαρία και Παντίδο, δεξιά τον Ηρακλή και αριστερά τον Γιαννίτση. Αμυντικά χαφ ήταν ο Παπαστεριανός, που θα είναι από τους παίκτες που θα πάρουν τη φανέλα βασικού σπίτι τους φέτος, και ο Ασλανίδης, με δεξί χαφ τον Γιαννιώτα και αριστερό τον νεαρό Καραγιάννη. Επιθετικό χαφ ήταν ο Τριανταφυλλάκος, και στην κορυφή ο Σουνάς.

Στο δεύτερο μέρος ο κόουτς έκανε πολύ λίγες αλλαγές, 5 νομίζω ή 6, αφού μάλλον ήθελε να μην πέσει ο ρυθμός και να συνεχίσει στην ίδια ένταση η ομάδα του.

Θετική παρουσία


  • Σουνάς: Έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία σε όσα λεπτά έχει παίξει, όντας προικισμένος τεχνικά και με μυαλόΣυνεργάστηκε πολύ καλά με τους συμπαίκτες του, αποτέλεσε απειλή για την αντίπαλη εστία, και σίγουρα πλέον θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
  • Παντίδος: Σταθερός αμυντικός, με πολύ καλές τοποθετήσεις, που κρατούσε τη θέση του και ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι. Έσωσε τον Άρη πολλές φορές και καθάρισε πολλές φάσεις.
  • Διούδης: Έδειξε και πάλι ότι είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας και σίγουρα μπορεί να φέρει λεφτά. Ήταν σταθερός, αντέδρασε πολύ σωστά όποτε χρειάστηκε, σώζοντας 3 φορές την ομάδα.
  • Γιαννιώτας: Άλλον αέρα έφερε ο Γιαννιώτας στην επίθεση του Άρη. Ταλαιπώρησε όσο δε γίνεται άλλο τους Τούρκους, δέχτηκε πολλά φάουλ, ειδικά από το 16 των αντιπάλων, με αποτέλεσμα να νευριάσει. Ήταν από τους κινητήριους μοχλούς του Άρη μπροστά. 

6 σχόλια:

VardARIS είπε... 2 Αυγούστου 2012 στις 11:52 μ.μ.

Δυστυχώς δεν είχα εικόνα του ματς...

Πάντως για αυτό το παλικαράκι τον Σουνά ακούγονται πολύ καλά λόγια.

Όπως και για τον Παντίδο.

Γενικότερα μακάρι όλα τα παιδιά να τραβήξουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία που τους δίνεται να παίξουν και γιατί όχι να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα του Άρη. Ας ρίξουν το κεφάλι κάτω και ας δουλέψουν...

Ο Οικονομόπουλος από ότι βλέπω έπαιξε, ο Κατίδης όχι... Που να ζητήσει συγγνώμη. Θα τους πέσει η υπόληψη της βεντέτας.

Επειδή μάλιστα του έκανα και σχόλιο στο λογαριασμό του στο fb, με διέγραψε από φίλο. Πού θα πάει: σε αυτή τη σουλτάνα τη ζωή όλα εδώ πληρώνονται!

VardARIS είπε... 2 Αυγούστου 2012 στις 11:56 μ.μ.

Στο σχόλιο που του έκανα δεν έβρισα.

Έγραψα κάτι του στυλ:
Εγώ σου εύχομαι ειλικρινά να πάρεις τη μεταγραφή που τόσο θέλεις στην Έβερτον. Όμως με αυτά τα μυαλά, θα είναι θέμα χρόνου και εκεί να έχεις προβλήματα... Και να ξέρεις ότι οι Άγγλοι σε αυτά δεν αστειεύονται"...

Unknown είπε... 3 Αυγούστου 2012 στις 12:26 π.μ.

Ας φύγει το γρηγορότερο δυνατόν και θα φέρει και λεφτά. Από κει και πέρα, πραγματικά, μπορεί να είμαι και ηλίθιος, αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι θα καταφέρει. Ας τον καταστρέψουν οι Άγγλοι, καλά να πάθει.

jim είπε... 3 Αυγούστου 2012 στις 1:04 π.μ.

Και που ασχολείστε μαζί με τον τύπο αυτό, χάρη του κάνετε... 1-2-3 μας ζάλισε.

Τώρα ξαφνικά, έμαθαν όλη τη καραμέλα της ευρωπης.. Βρε ποια ευρώπη βρε ; ; ; ; ; Μ΄αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε όλοι σας στα κάτεργα της ελληνικης σούπερ λίγκ θα παιζετε βρεεεεε...

Εδώ δίπλα θα καταλήξετε εσεις οι 2-3 που εχετε φαγωθει... στην θεσσαλονικούλα πάλι θα ειστε...άλλο που δεν θέλουν κι αλλοι...ότι φεύγει από τον ΑΡΗ, γραααππππ, σαν τα κοράκια, να το αρπάξουν....

Μου θέλετε και ευρώπη...

VardARIS είπε... 3 Αυγούστου 2012 στις 1:32 π.μ.

Διάβασε το σχόλιό του μετά την παρεξήγηση:

"Kai meta ftaiw egw.o 3os se 10 meres.tha ta mathete! Mathete na eiste sklhroi Kai dikaioi!"

Και συνεχίζει:

"Thn sugxoresh thn zhtas mono otan exeis adiko. Toso polemos pia?"

Κοιτάξτε και συγκρίνετε τη διαφορά δύο χαρακτήρων. Δύο παιδιά, (Κατίδης - Γιαννιώτας), που ξεπήδησαν εντελώς ξαφνικά μέσα από την Κ20 του Άρη. Και οι δύο πήρανε κάποια παιχνίδια στα πόδια τους πέρυσι. Ο ένας δυστυχώς την είδε Μαραντόνα, ο άλλος παραμένει συνετός... Ο ένας έχει καταφέρει να μαλώσει με προπονητές, κόσμο, διοίκηση, ο άλλος είναι αγαπητός από όλους. Καθόλου απίθανο ο Γιαννιώτας σε 2-3 χρόνια να είναι η σημαία του Άρη μας, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει.

Εγώ ειλικρινά του εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα του, να πάρει την μεταγραφή στο εξωτερικό που τόσο πολύ τη θέλει, να φέρει χρήματα και στην ομάδα που τον ανέδειξε, και στην ευχή της Παναγίας... Από μακριά και αγαπημένοι!