Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ο Κοέλιο, ο Ψυχογιός και οι νεαροί‏


Γεια σας. Ο Άρης, λοιπόν, βρήκε τον εκλεκτό του για τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για τον Πορτογάλο Νούνο Κοέλιο, ο οποίος έχει περάσει ήδη και από τις 2 μεγάλες της Πορτογαλίας. Ανακοινώθηκε και μία πολύ ποιοτική κατά τη γνώμη μου κίνηση στη θέση του δεξιού μπακ, αυτή του Νίκου Ψυχογιού. Ακόμα, 5 νεαροί υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο: Σουνάς, Αντωνιάδης, Καραγιάννης, Γιώρης, Καράδαης.



Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε από τη Μπενφικά με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.


Το who is who του Κοέλιο

Ο Νούνο Μιγκέλ Πράτα Κοέλιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1987 στην Πορτογαλία και είναι αμυντικό χαφ.

Η σεζόν 2004-2005 ήταν η πρώτη επαγγελματική για τον Κοέλιο, που έπαιξε για εκείνη τη χρονιά στην Κοβιλιά (21 συμμ.). Ακολούθησε μία σεζόν στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο (30 συμμ., 1 γκολ). Αμέσως προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου άνηκε για 3 χρόνια, χωρίς να αγωνιστεί, όμως. Το πρώτο εξάμηνο το πέρασε ως δανεικός στην Λειρία (1 συμμ.), ακολούθησε μισός χρόνος στην Πόρτο που ήταν μεταξύ πάγκου-κερκίδας, και την επόμενη διετία με τη μορφή του δανεισμού στην Πορτιμονένσε (67 συμμ.). Τα επόμενα δύο χρόνια ήταν παίκτης της Ακαδέμικα (45 συμμ.). Απο 'κει τον αγόρασε η Μπενφίκα το 2011, με την περσινή σεζόν να την περνάει και πάλι ως δανεικός στη Μπέιρα Μαρ (23 συμμ.). Έχει παίξει με την Κ20 (4 συμμ.) και την Κ21 (4 συμμ.) της Πορτογαλίας.



Ο Νίκος Ψυχογιός στον Άρη



Who is who

Ο Νίκος Ψυχογιός γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 1989 και είναι δεξιός μπακ.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Ηρακλή τη σεζόν 2008-2009χωρίς να παίξει σε κάποιο ματς. Την επόμενη διετία την πέρασε ως δανεικός από τους συμπολίτες στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου για ένα διάστημα είχε προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη. Με τον Βόλο πραγματοποίησε 37 εμφανίσεις και σκόραρε 2 τέρματα. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα της Δόξας Δράμας, έχοντας και πάλι προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη, με 16 συμμετοχές.



Οι νεαροί





Αλέξανδρος Γιώρης: Αμυντικό χαφ. Γεννημένος το 1992 και αρχηγός της Κ20 πέρσι.

Αλέξανδρος Καραγιάννης: Δεξί και αριστερό χαφ. Γεννημένος το 1993, πρώτος σκόρερ της Κ20 πέρσι.

Τάσος Καράδαης: Τερματοφύλακας. Γεννημένος το 1993. Θα περάσει τη χρονιά με τη μορφή δανεισμού στον Παναιγιάλειο για να πάρει παιχνίδια.

Δημήτρης Σουνάς: Μεσοεπιθετικός. Γεννημένος το 1994, η αποκάλυυψη της φετινής προετοιμασίας. 

Παντελής Αντωνιάδης: Αμυντικό χαφ. Γεννημένος το 1994, ο αρχηγός και ο MVP της Κ17 στο περσινό φάιναλ φορ.

0 σχόλια: