Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αυτό να ήταν μόνο η αρχή

Η αρχή έγινε. Επιτέλους βρέθηκε και ελάχιστη τσίπα. Επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ δήλωσαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες έγιναν αποδεκτές. Επιτέλουςςςςς ! ! ! Ο θυμός και η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη. Βέβαια, ελπίζουμε αυτό να είναι η αρχή και να ακολουθήσουν και πιο υψηλά στην ιεραρχική βαθμίδα πρόσωπα. Φυσικά, αυτοί είναι που πρώτοι απ' όλους έπρεπε να μας κουνήσουν μαντήλι, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.


Δεν γινόταν αλλιώς. Αν σεβόσασταν έστω και στο ελάχιστο, αυτόν τον χιλιοταλαιπωρημένο κόσμο, τον χιλιοπικραμένο κόσμο που βλέπετε στην φωτο πάνω, έπρεπε να κάνετε αυτό που κάνατε. Να δηλώσετε παραίτηση. Και βέβαια όχι μόνο εσείς. Να ακολουθήσουν και άλλοι μαζί σας. Εκτελεστικός, Πρόεδρος, Διοικητικά Συμβούλια Κοινωνίας Μελών . . . Τουλάχιστον, μία αρχή έγινε . . . Απαιτείται και συνέχεια, όμως ! ! !


Και σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα προς την Κοινωνία Μελών. . .

Σε περίπτωση που δεν αποφάσιζαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ να δηλώσουν παραίτηση, πότε θα φιλοτιμιόσασταν εσείς, Κύριοι να παρέμβετε για να κινήσετε διαδικασίες αλλάγής - απομάκρυνσης ή πείτε το όπως εσείς θέλετε ; ; ;

Έτσι πως λειτουργείτε, η απάντηση που συμπεραίνουμε είναι μάλλον Π Ο Τ Ε . . .

Γιατί, όμως ; ; ; Είχατε πει πριν καιρό ότι ρόλος σας δεν είναι η παρέμβαση όσων αφορά το αγωνιστικό . . . Όπως επίσης, ο ρόλος σας δεν είναι να είστε εντελώς αδρανής μπροστά στην πιο δύσκολη κατασταση των τελευταίων χρόνων . . .

Μήπως, ο κόσμος απομακρύνθηκε από την Κοινωνία γιατί τον πείραξε η αδράνεια της ; ; ; Η παθητική της στάση ; ; ;

Η Κοινωνία μελών έδωσε, αρχικά όραμα και καθήκον της, ήταν να συνεχίσει να δίνει. Όταν ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν υπάρχει πλέον όραμα, μοιραία απομακρύνθηκε.

Και στην Κοινωνία μελών, λοιπόν, απαιτούνται αλλαγές σε καταστάσεις, πρόσωπα, ρόλους . . . Γιατί όπως πολλοί ΑΡΕΙΑΝΟΙ έχουν εκφραστεί - έτσι και μείς - η πρώην ΛΕΣΧΗ και νυν Κοινωνία μελών, αποτελεί την ελπίδα του κάθε ΑΡΕΙΑΝΟΥ.

Οι σημερινές παραιτήσεις άνοιξαν τον δρόμο μιας νέας αρχής. Αναμένουμε κι αλλες παραιτήσεις όμως. Δεν πάει άλλο. Όλοι σας εκεί ισοπεδώσατε την αξιοπρέπεια, την ελπίδα, την ψυχολογία του οπαδού.

Πρέπει να αλλάξουν όλα στην ομάδα. Τέρμα πια.

Μέχρι σήμερα το πρωί που ξύπνησα είχα πάρει την απόφαση να μην στηρίξω τίποτα απ' όλα αυτά που θέλατε να κάνετε. Να συνεχίσετε να κάνετε μάλλον.

Από την στιγμή που φιλοτιμηθήκατε έστω και στην ύστατη στιγμη - και φυσικά όπως προείπα αναμένουμε κι αλλες παραιτήσεις - και πλέον όλοι εσείς (σε ΠΑΕ και Κοινωνια Μελών) που φτάσατε σ' αυτό το σημείο τον ΆΡΗ δεν θα υπάρχετε στον ΆΡΗ, μετά απο τις απαιτούμενες και αναπόφευκτες εκλογές που πρέεπει να γίνουν, τότε θα στηρίξω και θα συμμετέχω Π Ι Ο  Π Ο Λ Υ  Α Π Ο  Κ Α Θ Ε  Ά Λ Λ Η  Φ Ο Ρ Α . . .

Και διαρκείας θα αγοράσω ξανά και ας μην έχω σταθερή δουλειά και ενεργό μέλος στην Κοινωνία θα γίνω και την φωνή μου στο γήπεδο θα ξανααφήνω και εκδρομές θα ξαναπάω και πάλι θα γουστάρω με την ομαδάρα μας . . .

Και δεν θα με νοιάζει αν του χρόνου θα παλέψω για να μείνω στην κατηγορία. Έμαθα να είμαι Μ Α Χ Η Τ Η Σ, οπαδός του ΆΡΗ. Γιατί ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ οπαδός ειναι πάνω απ' όλα ΜΑΧΗΤΗΣ. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι η κοροϊδία και η έλλειψη σεβασμού σε μένα και στους άλλους συνοπαδούς μου. Τους άλλους συνΜΑΧΗΤΕΣ ΜΟΥ, δηλαδή.

Χ Α Ρ Η Κ Α  Α Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Α, που την "κάνατε". Και θα Χ Α Ρ Ω ακόμα παραπάνω όταν την κάνουν και αυτοί που πρώτοι απ' όλους έπρεπε να την κάνουν . . .


6 σχόλια:

Dotore είπε... 1 Ιουνίου 2012 στις 10:24 μ.μ.

JIM ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!ΧΕΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΠΡΩΤΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΛΕΦΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΥΣΤΕΡΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΤΑΙΕΙ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ...
Υ.Γ.ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!

jim είπε... 1 Ιουνίου 2012 στις 10:41 μ.μ.

Κατάλαβα τι εννοείς dotore..

Και τώρα ακόμα, μπορεί να γίνει έλεγχος και να κατατεθούν μυνησεις. Αλλα δεν δινουν το οκ..

Και ο ελεγχος επρεπε να γινει μια φορα τότε που εφυγε ο Σκορδας και μια ακομη πέρυσι τετοια εποχη, κατα την γνωμη μου..

Για μενα και που αρχισαν να ξεκουμπιζονται ειναι θετικο.

Ανώνυμος είπε... 1 Ιουνίου 2012 στις 11:05 μ.μ.

Να ξεκουμπιστούν ΟΛΟΙ.Δεν τους έχουμε ανάγκη,ακόμα και αν πολλοί προπαγανδίζουν πως είναι η μοναδική λύση!

Θέλουμε μια "νέα",ανανεωμένη Λέσχ,που να εμπνέει εμπιστοσύνη σε κάθε Αρειανό.Να πείθει εμένα και εσένα να γίνουμε μέλη και να τακτοποιούμαστε οικονομικά.Επίσης,αν θέλετε μπορείτε να δείτε και μερικές μικρές προτάσεις μου στο chat του blog!

Επίσης,θέλουμε ΠΟΛΛΑ διαρκείας.Είναι η μόνη αξιόπιστη εισροή χρημάτων στην ΠΑΕ,χωρίς Πλα και...μπλα μπλα.Πρέπει να κάνουμε κάτι οργανωμένο για αυτά.Να πείσουμε όλους επίσης πως ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν εισιτήριο διαρκείας.Πρώτα από όλα,να το κάνουν αυτό οι συνδέσμοι μας του(Super 3,Ιερολοχίτες,ανεξάρτητοι κλπ).Επίσης διαφημιστικά σποτάκια για τα ΜΜΕ ενημέρωσης δεν θα ήταν κακή ιδέα.Ακόμα και αν δεν πατήσετε στο γήπεδο,πάρτε διαρκείας.

Πρόεδρος της ομάδας,εκτελεστικός διευθυντής κλπ να είναι κάποιος που να πονάει την ομάδα όσο εμείς.Χρήματα ας μην μπαίνουν από αυτόν.Εγώ,προτείνω Μιχαλήτσιο-Σεμερτζίδη κλπ

Αν γίνει εισροή χρημάτων με την "πρόταση" μου,τότε θα μπορούμε να κάνουμε μια μεταγραφή "αεροδρομίου" κάθε χρόνο και 2-3 φερέλπις ξένους.Πρέπει,όμως,να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά.Φέτος θα το κάνουμε,επειδή θα αναγκαστούμε.Να το συνεχίσουμε όμως...Έχουμε τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και φροντίζουν οι Σεμερτζίδης-Μιχαλήτσιος για αυτό!

Αυτή η πρόταση δεν είναι άσχετη με το άρθρο.Απλά γράφω την άποψη μου για το τι θα ήθελα να γίνει άμα τους αναγκάσουμε να παραιτηθούν και να ξεκουμπιστούν!

Eparxeia 3

jim είπε... 1 Ιουνίου 2012 στις 11:24 μ.μ.

Φίλε eparxeia3, καλά κάνεις και προτείνεις ιδεες. Το χει αναγκη η ομαδα. Μακάρι, ο καθένας να το κάνει καθημερινα. Και ο φίλος ο VardARIS, Που γραφει εδω προτεινει πραγματα και ιδεες που εφαρμόζονται από τις ομάδες της Αγγλιας, μιας που ζει εκι και ξερει απο πρωτο χερι τι γινεται...

Και να συνεχισεις να γραφεις και να προτεινεις. Ειναι οτι πιο υγιεινο.

Και ο φίλος ο dotore, δίκιο έχει 100%. Πρεπει να γινει ελεγχος και να αποδωθουν οι ευθυνες. Γιατί,αν δεν γινει αναληψη ευθυνων απο αυτους που πρεπει ποιος θα "τρεξει" την ομαδα μετα ; ; ;

Ειχα γραψει στο παρελθον και γω για αναληψη ευθυνων απο αυτους που πρεπει.

Και φυσικά πρεπει να φυγουν όλοι και να αλαβουν τις ευθυνες τους, αφου γινει ελεγχος.

Απλα, ο κόσμος βλέποντας ότι άρχισαν να φευγουν σιγα-σιγα βλέπει μια ηλιαχτίδα. Κατι τελος παντων.

Συμφωνω οτι τα διαρκειας αποτελουν εσοδο.

Πάντως, να είσαι σίγουρος ότι αν τα χρηματα επενδυονται καταλληληα και υπαρχει συνεργασια με γνωστες του αντικειμενου δεν χρειαζονται μεταγραφες αεροδρομιου...

Υπαρχουν πολυ πιο εξυπνοι τροποι να επενδυσεις τα χρηματα σου και να βγεις στο μελλον πολλαπλασια κερδοσμενος, απο οτι αν εφερνες παιχτη αεροδρομιου...

Βλέπε τις Ισπανικες ομάδες και τα μοντελα των περισσοτερων...(πχ Μπιλμπαο, Βιγιαρεαλ, Εσπανιόλ, ακομα και στην Μπαρτσα που συνδυαζει ηχηρα ονοματα με παιχτες ακαδημιας)...

Ανώνυμος είπε... 2 Ιουνίου 2012 στις 1:55 μ.μ.

Εγώ μάγκες εξακολουθώ να μην μπορώ να χωνέψω και να συγχωρέσω το ψέμα και την κοροϊδία από την μεριά της διοίκησης (του Κοντη κυρίως) ο οποίος συνεχώς κραύγαζε πως η αδειοδότηση ήταν μια απλή διαδικασία και ένα καθαρά τυπικό θέμα μιας και ο φάκελος μας ήταν πλήρης (ενώ ταυτόχρονα έκανε τα πλάνα του για την νέα σεζόν), αλλά και την ένοχη σιωπή του Αθανασιάδη ο οποίος τελικά φάνηκε πολύ λίγος απέναντι στις ευθύνες και το φορτίο που ανέλαβε να διαχειριστεί.

Δεν μπορώ να συγχωρέσω το γεγονός ότι ενώ οι προσφυγές (ακόμα και για 25,000 ευρώ) έσκαγαν σε καθημερινή βάση οι συγκεκριμένοι κύριοι εξακολουθούσαν να έχουν μια καθησυχαστική προσέγγιση για όλα τα προβλήματα.

Δεν μπορώ να συγχωρέσω πως δυο φορές κάλεσαν σε έκτακτη συνεδρία την Κ.Μ.Α και έδωσαν ψεύτικα στοιχειά και υποσχέσεις για λεφτά που έρχονται η ήρθαν από άγνωστα funds (Που είναι τα λεφτά ρε??) η για δανεικά λεφτά από κολλητούς φίλους του δισεκατομμυριούχου Κοντη.

Δεν μπορώ να συγχωρέσω ότι άφηναν την ομάδα να κατρακυλάει και να καταστρέφεται και δεν έκαναν ποτέ μια γενική ενημέρωση στον βασικό χρηματοδότη της ομάδας που είναι ο απλός κόσμος, και ο οποίος στην τελική όφειλε να γνωρίζει τι στο διάβολο συμβαίνει.

Πριν λοιπόν αρχίσω να σκέφτομαι για την επομένη μέρα, εγώ θέλω να λήξω την τωρινή.

Στην παρούσα φάση είμαι υπέρ των άκρων.

Θέλω ελέγχο στα βιβλία (οπως πολυ σωστα λεει και ο Dotore) και εαν αποδειχτει οτι εχουν γινει ατασθαλιες και εχουν φαγωθει χρηματα θελω τα κεφαλια ολων των υπεύθυνων στη σεντρα του Βικελιδης.

θελω μια συνεντευξη της διοικησης που να μας εξηγησει επι τελους τι στο διαολο καναν εκει τα τελευταια 5-6 χρονια και πως η ομαδα εφτασε σε αυτο το χαλι!

Θελω την παραιτηση ολων των μελων της παρουσας διοικησης και της Κ.Μ.Α (μιας και αυτη επρεπε να λειτουργει ως θεσμοφυλακας του συλλόγου και όχι να συγκαλύπτει και να κανει τον κολαούζο της εκάστοτε διοικησης.

Θελω ενα μεγαλο συγνωμη σε ολο τον απλο κοσμο του Αρη που αυτη την στιγμη εχει αρρωστησει και εχει βγαλει Καρκινο.

Θελω επιτελους μια ΑΛΗΘΕΙΑ

Θελω ειμαι ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ και να περπαταω με το κεφαλι ψηλα.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΗΣ ρε ΜΟΥΝΙΑ.

Ρουκουνας

jim είπε... 2 Ιουνίου 2012 στις 3:22 μ.μ.

Δεν έχεις άδικο Ρουκουνα. Όλα αυτα που λες εκαναν τον κόσμο να χάσει την εμπιστοσύνη του.

Και η τραγικη ειρωνια είναι ότι για ολα τα κακά που ήρθαν είχαν όλοι τους μλια προσέγγιση καθυσηχαστική, όπως λες.

Ακόμα κι' όταν δεν πήραμε την αδειοδότηση βγηκε ο εκτελεστικος και τα ριξε στους δικαστες. Ευθυνη μηδεν...

Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και τώρα, μας υποτιμούν και μας περιφρονούν.

Δεν έχουν θέση στην ομάδα μας τέτοιες καταστάσεις.

Έλεγχος, αλλαγή προσώπων και δομών, φιλολαϊκές τιμές και ενεργιτικότητα από τον κόσμο.

Αυτα ειναι που πρέπει να γίνουν στην ομάδα..