Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Euro 2012 . . . Κουβέντα και επιλογές

Μετά και την σημερινή εξέλιξη της προσφυγής του Ουμπίντες και την τελική απόφαση της πλευράς Κατίδη, να μην αποσύρει την προσφυγή, αλλά και την παρουσίαση του Λαζαρίδη από την ομάδα του Ατρομήτου, δεν ήθελα να γραψω τίποτα. Γιατί ως συνήθως θα ημουν επιθετικός. Και θα καταντήσω γραφικός. Είναι σαν να πιάνουμε την γυναίκα μας να κάνει έρωτα με έναν γνωστό μας - συγγενή μας και μετά, όποτε τους βλέπουμε και τους δύο να τους κατηγορούμε . . .  Οπότε ας προσπαράσουμε και ας ξεφύγουμε λίγο . . .


Και ποιος θα ήταν καλύτερος τρόπος για να προσπεράσουμε και να ξεφύγουμε ; ; ; Μα φυσικά το Euro 2012, που βρίσκεται "προ των πυλών". Σ' αυτό το άρθρο θα κάνουμε αναφορά στις ομάδες που πιστέυουμε σύμφωνα με την γνώμη μας και θα καταλήξουμε σε κάπιοιες επιλογές στοιχηματικά. Καλοδεχούμενες, όλες οι απόψεις και οι συζητήσεις.


Στον πρώτο όμιλο, πιστεύω ότι Πολωνία και Ρωσία θα είναι οι δύο ομάδες που θα περάσουν στα προημιτελικά. Δεν ξέρω με ποια σειρά, όμως πιστεύω στην απλή πρόκριση αυτών των δύο ομάδων.

Η Πολωνία, αφενός μεν θα έχει τον κόσμο στο πλερό της και αφετέρου δε διαθέτει παίχτες με ποδοσφαιρική προσωπικότητα και θα έχει το πάνω χέρι, τόσο κόντρα στην Ελλάδα, όσο και κόντρα στην Τσεχία. Η Ρωσία, τα τελευταία χρόνια είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Στοιχηματικά, κυνηγάω υψηλές αποδόσεις γιατί μόνο έτσι έχεις πιθανότητες να βγεις κερδισμένος ή όχι χαμένος σε βάθος χρόνων. Πηγαίνω, λοιπόν με την απλή δυάδα πρόκρισης Πολωνίας - Ρωσιας που δίνει 3.15.

Στον δεύτερο όμιλο Γερμανία και Ολλανδία έχουν το πάνω χέρι. Και οι δύο πιο πλήρης από ποτέ τα τελευταία δέκα χρόνια. Οι Πορτογάλοι, έχω την αίσθηση ότι δεν θα προχωρήσουν. Δεν πείθουν. Για μένα, τους λείπει ένας επιθετικός περιοχής και όχι μόνο.

Στοιχηματικά "με το μαχαίρι στο λαιμό", θα πόνταρα σε ένα παρολί  τις εξής επιλογές. Ουραγό ομίλου Δανία και δυάδα πρόκρισης Γερμανία - Ολλανδία. Δίνει 3.02. Δεν πόνταρα όμως αυτο το στοίχημα, γιατί οι αποδοσεις δεν έχουν αξία.

Στο τρίτο όμιλο, για μένα όλα είναι πιθανά και έμεινα "αμέτοχος". Για μένα είναι ο πιο αμφίροπος όμιλος. Η Ισπανία, έχει παίχτες σκασμένους. Μεγάλη και η απουσία των Βίγια - Πουγιόλ. Οι παίχτες της Μπαρτσα που συνθέτουν το 80% της ομάδας είναι ξεζουμισμένοι, αλλά και οι υπόλοιποι δεν πάνε πίσω.

Η Ιταλία, πήγαινει ξανα σε μεγάλο τουρνούα υπό την σκέπη των σκανδάλων. Είναι σεβαστή ομάδα παρόλα αυτά και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν προχωρήσει πολύ. Η Ιρλανδία, για μένα είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη. Έχει Ιταλό προπονητη. Τον γάτο τον Τραπατόνι. Έχει βρεθεί και στο mundial του 2002 με τους Ισπανούς και έχασε στα πέναλτι. Και ψάχνουν την διάκριση.

Το 4.80 που βρήκα για απλή πρόκριση της Ιρλανδίας από τον όμιλο, έχει αξία. Προσωπικά, δεν το πόνταρα. Παραδέχομαι, όμως, ότι έχει αξία.

Τέλος, στον τέταρτο όμιλο θεωρώ ότι η Γαλλία έχει το πάνω χέρι. Πιο γεμάτη ομάδα, φιλοδοξη με παίχτες που προέρχονται απο καλή χρονιά. Οι Άγγλοι με πολλά προβλήματα και μουρμούρες, μάλλον οδεύουν προς ένα ακόμα αποτυχημένο τουρνουά.

Σκέφτηκα και εδώ την έκπληξη από Σουηδία ή Ουκρανία, αλλά δεν κατέληξα κάπου. Δεν με πειθουν οι ομάδες.

Στοιχηματικά, προβλέπω νικήτρια του τετάρτου ομίλου την Γαλλία. Το βρήκα στο 2.78 και το πόνταρα στο 2.66. Μου άρεσε η απόδοση.

Από κει και μετά, προσπάθησα να βρω κάποια αξία στις αποδόσεις των ομάδων όσων αφορά την συμμετοχή τους στα προημιτελικά ή στα ημιτελικά, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Έτσι, λοιπόν προσανατολίστηκα στις εξής επιλογές: Πόνταρα στον Καρίμ Μπενζεμά να βγει μέσα στους τέσσερις πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης, με απόδοση 4.10. Πολύ καλή χρονιά, αρκετά γκόλ, ψήθηκε στην θέση του επιθετικού περιοχής, θα είναι βασικός και βλέπω την Γαλλία να κάνει τουλαχιστον 4-5 παιχνίδια στην διοργάνωση. Αυτα είναι τα επιχειρήματά μου.

Μετά, για πρώτο σκόρερ ρίσκαρα στον Μάριο Γκόμεζ της Γερμανίας. Σε απόδοση 12.00.  Λέω ρίσκαρα, γιατί υπάρχει ο γερόλυκος Κλόζε (34 χρονών πλέον) και ο πάντα επικίνδυνος με την Γερμανία Λούκας Ποντόλσκι. Σκέφτηκα, ότι ο Κλόζε δεν είχε γεμάτη χρονια στην Λάτσιο αφού τραυματίστηκε. Ο Ποντόλσκι κι' αυτός έλλειψε μεγάλο διάστημα από την Κολονία μες της χρονιά.

Οπότε ο Γκόμεζ είχε και πιο γεμάτη χρονιά και πιο παραγωγική αναλογικά. Είναι παίχτης περιοχής και πολλά συστήματα θα καταλήγουν σ' αυτόν. Θεωρώ θα ξεκινήσει βασικός. Και κυρίως, προβλέπω (όπως θα πω και παρακάτω) την Γερμανία να φτάνει ψηλά στο Euro. Οπότε, θα παίξει σε αρκετά μάτς.

Τέλος, μου άρεσε και ένα στοίχημα πλούσιο σε απόδοση αλλά και ρισκαδόρικο. Νικήτρια διοργάνωσης Γερμανία και πρώτος σκόρερ ο Γκόμεζ. Στο 18.00 το πόνταρα. Θεωρώ την Γερμανία ικανότατη ομάδα για να το σηκώσει. Έχει πληρότητα, εμπειρία, νέα παιδιά που διψούν για επιτυχία με την εθνική τους.

Για να ανακεφαλαιώσω, προβλέπω :

ΠΟΛΩΝΙΑ και ΡΩΣΙΑ, απλή δυάδα πρόκρισης από τον 1ο όμιλο.

ΓΑΛΛΙΑ, για νικήτρια του 4ου ομίλου

ΚΑΡΙΜ ΜΠΕΝΖΕΜΑ, να βγει μέσα στους 4 πρώτους σκόρερς της διοργάνωσης

ΜΑΡΙΟ ΓΚΟΜΕΖ, ως πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης

ΓΕΡΜΑΝΙΑ και ΜΑΡΙΟ ΓΚΟΜΕΖ, νικήτρια EURO 2012 και πρώτος σκόρερ αντίστοιχα

Την κάθε επιλογή την πόνταρα έτσι ώστε με μία και μόνο επιτυχία να πάρω αν όχι το 100% του συνολικού πονταρίσματός μου πίσω, το 90%. Και ανάλογα ποια θα βγει. Αν βγει η τελευταία, βγήκα και απο πάνω.

Επίσης, θα με ενδιαφέρουν πολύ τα μεμονωμενα παιχνίδια. Για παράδειγμα, προσανατολίζομαι Υπέρ της Ρωσιας την Παρασκεύη. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες καλές και στο Live Betting . . .

Και φυσικά για τους προχωρημένους και όσους παίζουν σε ανταλλακτήρια και στο Trading . . .

Όποιος επιθυμεί, γράφει την γνώμη του . . .






6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 6 Ιουνίου 2012 στις 5:13 μ.μ.

Γεια σας παιδια. Εγω εχω παιξει εδω και 3 εβδομαδες τα εξης:

1. Νικητης EURO 2012: Γερμανια
2. Νικητης Α' Ομιλου: Ρωσια

Συστημα 1-2
6,00 ευρω

Πειτε μου τη γνωμη σας.

Vellidis

jim είπε... 6 Ιουνίου 2012 στις 7:41 μ.μ.

Γειά σου Vellidare . . .

Την Γερμανία και γω την βλέπω. Στα ημιτελικά φτανει χαλαρα. Τωρα, το θεμα είναι να μπορεσει να παει τελικό. Έχει τα φόντα ως ομάδα πάντως. Γεματη σε όλες τις γραμμες και με παίχτες προσωπικότητες, αλλά και με ικανοτατους νεαρους.

Η Ρωσία, πιστευω θα περασει. Η Πολωνια όμως, εχει την εδρα μαζί της. Πιστευω, αυτες οι δύο θα περασουν. Πιθανον να βγει πρωτη η Ρωσια..

VardARIS είπε... 6 Ιουνίου 2012 στις 10:18 μ.μ.

Tin Ellada kakos den tin ypologizeis. Pisteyo oti tha kanoume kapoia zimia stin diorganotria xora. Telos panton...

Ayto pou tha pontaro ego se proti fasi einai Top Goalscorer: Fernando Llorente.

Kai apo ekei kai pera vlepoume...

jim είπε... 7 Ιουνίου 2012 στις 12:06 π.μ.

VardARI, δεν με πειθει η εθνικη μας ρε συ. Δεν θα μου φανει παραξενο αν κερδισουμε τους Πολωνους. Ποδοσφαιρο ειναι και ολα γινονται. Όμως, δεν μπορω να βρω κινητρο για να πεισω τον εαυτο μου, οτι μπορει να φτασει καπου...

Και γω τον σκέφτηκα τον Γιορέντε, αλλα κολησα στο γεγονος ότι θα μοιραστεί ο χρονος με τον Τορρες. Παντως, ειναι ικανοτατος.

Ανώνυμος είπε... 9 Ιουνίου 2012 στις 7:52 μ.μ.

Παιδια να σας ρωτησω κατι; Αρθρο για το Πολωνια-Ελλαδα 1-1 θα γραψετε;

Vellidis

Ανώνυμος είπε... 10 Ιουνίου 2012 στις 2:11 μ.μ.

Παιδια να σας ρωτησω κατι; Αρθρο για το Πολωνια-Ελλαδα 1-1 θα γραψετε;

Vellidis