Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Από ήττα σε ήττα

Η φετινή σεζόν δε μας πάει με τίποτα. Χωρίς νίκη στη μπάλα για 7 παιχνίδια χωρίς νίκη κ στο μπάσκετ για 3 παιχνίδια (4 αν βάλουμε κ το κύπελο).

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όπως είναι γνωστό χάσαμε 2-3 από τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο και 78-66 από τον Πανιώνιο στο μπάσκετ.

Για τη μπάλα τα είπε όλα ο VardAris στο προηγούμενο post εγώ θα ήθελα απλά να προσθέσω μερικά παραλειπόμενα...

- Πολύ λίγος ο κόσμος στο γήπεδο για παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αιτίες; Από τη μία η κρίση κ από την άλλη η κακή εικόνα της ομάδας.

- Πολύ καλή εντύπωση στον κόσμο άφησε ο Γιαννιώτας. Έπαιξε με πάθος κ θράσος. Ο μικρός είναι σφεντόνα και έχει και καλή ντριπλίτσα. Φυσικά του λείπουν εμπειρίες κ φάνηκε αυτό σε κάποιες περιπτώσεις.

- Έπρεπε να φύγει ο Τσιώλης για να παίξει ένας μικρός βασικός; Γιατί ρε Σάκη;

- Υπάρχει ποδοσφαιριστής Γιάκομπ; Πόσο χειρότερος θα ήταν ένας πιτσιρικάς; Πόσο;

- Ο Ντίκο είναι ξυλοκόπος ολκής. Ο Κολτσίδας μπροστά του φαντάζει σαν τον Μέσι... Αν προσπαθήσει να κινηθεί με τη μπάλα θα πέσει...

- Μέσα σε όλη την ανυπαρξία σου η πουτάνα η τύχη σε πάει κ κόντρα. Τρως γκολ στο 7ο λεπτό από αναμπουμπούλα σε κόρνερ...

- Ο Σιδηρόπουλος δεν έκανε το σοβαρό λάθος αλλά με την όλη του συμπεριφορά εκνεύρισε όλο το γήπεδο. Μπορεί τα 2 γκολ να τα φάγαμε από ανύπαρκτα στημένα αλλά δεν έφταιγε αυτός για την ήττα.

- Οι διακοπές του παιχνιδιού για υβριστικά συνθήματα είναι το λιγότερο γελοίες. Ειδικά όταν θέλει 5 λεπτά για να λήξει ο αγώνας, κ εσύ προσπαθείς να πιέσεις κ ο Ολυμπιακός όλως περιέργως έχει κλειστεί πίσω μη φάει γκολ, τότε δείχνουν σκοπιμότητα.

- Ο Πρόμπιερζ άφησε καλές εντυπώσεις. Ο τύπος έχει μία τρέλα κ μία φιλοδοξία που ελπίζω να βοηθήσουν (ή θα φύγει νύχτα). Το ζει το ματς έντονα. Για τις επιλογές στην 11άδα τα είπε ο VardAris στο προηγούμενο post.

- Περιμένουμε πάλι από αυτή τη διακοπή να δέσει την ομάδα σύμφωνα με τα πλάνα του. Έχουμε φτάσει Νοέμβρη και κάνουμε ακόμη προετοιμασία.

- Καλά τον Τόχα που τον βρήκε κ τον έβαλε; Μάλλον θα τον θυμόταν από τις καλές εμφανίσεις του με την Γιαγκελόνια. Ειδικά τώρα έπαιξε (σχετικά) καλά, έβαλε κ γκολ δεν ξαναβγαίνει από ενδεκάδα... :) :)

- Επιτέλους βάλαμε γκολ χωρίς στημένη φάση.

- Μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του (ανύπαρκτου) Παοκ μείναμε προτελευταίοι στη βαθμολογία. Βρε λες; Δεν θέλω να το σκέφτομαι.

Πάμε κ στο μπάσκετ

Για άλλη μία φορά δεν είχαμε τηλεοπτική εικόνα από το παιχνίδι. Πως να βγάλεις συμπέρασμα λοιπόν για το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας; Καημένο μπασκετάκι που σε καταντήσανε...

Από ότι διαβάσαμε λοιπόν... Κάναμε άλλη μία ήττα από έναν αντίπαλο υποτίθεται στα μέτρα μας. Μέχρι στο 35 είμασταν μαζί στο σκορ αλλά στο τελευταίο 5λεπτο δεν αντέξαμε κ χάσαμε με 12 πόντους διαφορά.

Το βάρος στην επίθεση το πήραν ο Ταπούτος με τον Τζέιμς (όχι δεν είναι ο Λεμπρόν). Στις δικαιολογίες βάζουμε ότι παίζαμε χωρίς τους 2 ψηλούς μας (Τσαϊρέλης, Κρούσιτς). Στα θετικά ότι κατεβήκαμε με αεροπλάνο στην Αθήνα...

Χωρίς πλάκα τώρα είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας με τον Καοδ την επόμενη βδομάδα είναι κομβικός. Αν δεν κερδίσουμε ούτε στη Δράμα τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ...

Μέσα σε όλα αυτά την άλλη βδομάδα ξεκινάει το Eurocup. Το οποίο στα μάτια μου φαντάζει ως πολυτέλεια. Ίσως μας βοηθήσει για να αποχτήσουμε καλύτερο ρυθμό...

Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο έπεσε ο πήχης της ομάδας. Και να σκεφτείτε ότι πριν 3 χρόνια παίζαμε Ευρωλίγκα κ πιστεύαμε ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα...

3 σχόλια:

VardARIS είπε... 7 Νοεμβρίου 2011 στις 1:32 μ.μ.

Σε όλα έχεις δίκιο Red.

Απλά να προσθέσω κάτι που ξέχασα να γράψω και στο δικό μου post. Όσοι ήταν στο γήπεδο ενδεχομένως να μην το παρατήρησαν: σε μια φάση έρχεται μια ψηλή μπαλιά στον Φατί που πάει να κάνει κοντρόλ με το στήθος και τον βρίσκει στο πρόσωπο! Μάλιστα τραυματίστηκε κιόλας (χτύπησε την μύτη του) και του προσφέρθηκαν οι 1ες βοήθειες.

Έλεος, και εμείς αυτόν τον παίκτη τον δοκιμάζαμε σαν 10άρι και σαν επιθετικό, που οι παίκτες σε εκείνες τις θέσεις πρέπει να γνωρίζουν καντάρια μπάλα...

jim είπε... 8 Νοεμβρίου 2011 στις 6:55 μ.μ.

Πάει τα χάσαμε...

Ξεχάσαμε πως γράφουμε σχόλιο στην μπλοκάρα μας... Πω πω...Αλλά που θα πάει, θα επανέλθω δρυμήτερος...Λίγος καιρός έμεινε..

Χαιρετώ την παρέα..

Red, τα πορίσματα - συμπεράσματα σου, είναι απολύτως σωστά... Και λίγα έγραψες..

Η ομάδα, σταδιακά, πάει από το κακό στο χειρότερο.

Όμως...

Όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο μου, προσωπικά πιστεύω, η ευθύνη είναι αποκλειστικά της διοίκησης.

Μιας διοίκησης που 5-6 χρόνια τώρα, κούρασε με τις ατελείωτες προσθήκες - αποδεσμεύσεις παιχτων και προπονητών.

Οι μουρμούρες, για την διαιτησία, ούτε που μ' αγγίζουν πλέον...Προτίστως, με ενδιαφέρει το αγωνιστικό χάλι της ομάδας μας, που σε αυτό, έχει την κύρια ευθύνη η διοίκηση και όσοι την στηρίζουν με πάθος.

Δεν αξίζει ο κόσμος του ΆΡΗ..Αυτός, ο χιλιοταλαιπωρημένος κόσμος τέτοια μεταχείρηση...

Τα χουμε πει, τα χουμε ξαναπει...Αρχίζω να αισθάνομαι ότι κουράζω κόσμο, λέγοντα τα ίδια και τα ίδια...

Η ομάδα, αν δεν πάρει το λιγότερο 4 βαθμούς με ΌΦΗ και Πανιώνιο, τότε θα αρχίσει να κινδυνευει. Και μην σας φαίνεται καθόλου παράξενο...

Καλά στο μπάσκετ..Εκεί είναι η απόλυτη κατάντια...

Για πες μου, οι ευθύνες και εκεί ποιον βαραίνουν;;;

Όλα μπάχαλο είναι..

Γιατί όμως;;;

Μέχρι πότε, ο κόσμοςθα βρίσκει διάθεση να ασχολείται..

Πόσο μάλλον σε μια κοινωνία που τον βαραίνει ακόμα και ο ίδιος του ο εαυτος.