Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πανιώνιος - Άρης 2-1

Πολλοί από μας μετά τη νίκη με τον Όφη παρασυρθήκαμε κ νομίζαμε ότι πραγματικά κάτι άλλαξε στην ομάδα.

Νομίζαμε με τη φόρα κ μόνο από την νίκη ότι θα πάμε κ θα κερδίσουμε τον προβληματικό από πολλές απόψεις Πανιώνιο.

Επειδή όμως οι αδυναμίες της ομάδας δεν εξαφανίστηκαν με μία νίκη, φάγαμε την κατραπακιά από τον Πανιώνιο ο οποίος είχε να κερδίσει στην έδρα του καμιά 10αριά μήνες κ εμάς μας κέρδισε εύκολα...




Τι να πεις για την εμφάνιση; Η ομάδα ήταν κοιμισμένη. Άφησε τον Πανιώνιο να κάνει παιχνίδι κ απλά παρακολουθούσε την εξέλιξη του αγώνα. Ούτε καν μετά από 1-2 κλασικές ευκαιρίες του Πανιωνίου δεν αφυπνήστικε. Επόμενο ήταν λοιπόν να έρθει το γκολ.

Τα χάλια όμως συνεχίστηκαν κ μετά. Πανικός στην άμυνα. Το κέντρο δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα ούτε κ να την προωθήσει κ οι επιθετικοί αποκωμένοι απο την υπόλοιπη ομάδα περιμέναν τις γιόμες μήπως κ γίνει καμία φάση. Τραγικά πράγματα.

Ήρθε κ το 2ο γκολ κ τελείωσε το παραμύθι. Από κει κ πέρα κάπως ανέβηκε η ομάδα αλλά ήταν πολύ αργά. Βάλαμε ένα γκολ με τον Τσέζαρεκ είχαμε κ άλλη μία φάση με κεφαλιά του Ντίκο αλλά μέχρι εκεί. Η εμφάνιση μας ήταν αποκαρδιωτική. Καταφέραμε να χάσουμε εύκολα από μία προβληματική-ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος.


Ξυπνήστε κ δείτε την πραγματικότητα
Δεν θα κάτσω να αναλύσω ποιοι παίχτες έπαιξαν καλά κ ποιοι όχι, το θέμα είναι ότι η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα. Σε 9 παιχνίδια έχεις μόλις 7 βαθμούς. Η συγκομιδή αυτή είναι συγκομιδή υποβιβασμού.

Και αν σκεφτεί κανείς ότι την Κυριακή παίζουμε με τον Βάζελο, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα, λογικά θα μείνουμε με 7 βαθμούς σε 10 παιχνίδια δηλαδή στο 1/3 του πρωταθλήματος.

Πολλοί στον Άρη "ντρέπονται" να πουν τη λέξη υποβιβασμός κ ονειρεύονται μέχρι κ Ευρώπες. Η βαθμολογία όμως είναι αμείλικτη. Είμαστε η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά την Κέρκυρα (η οποία όμως με την αλλαγή του προπονητή πήρε 4 πόντους σε 2 ματς).

Η ομάδα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της κ να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της. Πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι να μην κινδυνεύσει. Και αυτή τη στιγμή δεν τον πιάνουμε αυτό το στόχο...

Αν με το καλό το καταφέρει αυτό ως δεύτερο στόχο θα έβαζα να πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί παίχτες ώστε να αποχτήσουν εμπειρίες κ να μπορέσουν να βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια. Η φετινή χρονιά είναι χαμένη, ας μην γίνει καταστροφική.

Θυμίζω ότι και τις άλλες 2 φορές που πέσαμε κανείς δεν το περίμενε κ όλοι λέγανε "Άρης είσαι". Από την ψευτό-περιφάνεια μας την είχαμε πατήσει. Μην την πατήσουμε κ πάλι με τον ίδιο τρόπο...

Υ.Γ. Αν βγάζαμε κάτι θετικό από την ήττα θα ήταν το γκολ του Τσέζαρεκ μετά από 1 χρόνο... Ότι κ να κάνουμε είναι ο πιο αξιόπιστος επιθετικός μας κ πρέπει να ανέβει...

Υ.Γ. Στα θετικά κ η χρησιμοποίηση του Τριανταφυλάκου από το ξεκίνημα του αγώνα έστω κ αν δε μπόρεσε να βοηθήσει.

Υ.Γ. Στα θετικά κ η πρώτη (κ μοναδική) καλή ενέργεια του Καστίγιο μέχρις στιγμής σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

Υ.Γ. Ο Τσιώλης έφυγε σαν αποτυχημένος από εμάς αλλά στην Τρίπολη κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό... Τι πρέπει να συμβεί για να καταλάβουν όλοι ότι δεν φταίνε οι προπονητές για τα χάλια της ομάδας μας;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 29 Νοεμβρίου 2011 στις 2:32 μ.μ.

Στο ιδιο εργο θεατες. Το 'χουμε ξαναδει αυτο επι ημερων Τσιωλη.Οι μονοι που προσπαθουσαν Γιαννιωτας, 'Σανκαρε και φυσικα ο Βελλιδαρος. Το τρενο των play off εχει φυγει, οποτε κοιταμε να τερματισουμε τουλαχιστον σε μια αξιοπρεπης θεση πρωταθληαμτος (στοχοι Ξανθης και Εργοτελη). Τωρα αν ειναι ποδοσφαιρο αυτο... Και για τον Τσεζαρεκ, το οτι εβαλε ενα γκολ στην επανεμφανιση του (υστερα απο σχεδον 1 χρονο!!!), δεν τον καθιστα δεινο σκορερ και δεν του αφαιρει την αργοτητα του. Ποτε δεν αμφισβητησαμε την κεφαλια του Τσεζαρεκ (ισως το μονο θετικο στοιχειο που τον εκανε ποδοσφαιριστη). Ο Προμπιερτζ, παντως, φαινεται συνειδητοποιημενος και αυστηρος (με την καλη εννοια) προπονητης και ανθρωπος. Επισης, μου αρεσει πολυ που δινει την ευκαιρια στους μικρους. Κατιδη, Καζναφερη, μπραβο ρε αλανια, που παρα το οτι τραυματιστηκατε ειπατε στον κοουτς οτι θελετε να συνεχισετε, σας τιμαει αυτο. Νερι αντε γαμησου (για το περιστατικο με τον Καζνα μιλαω).

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 30 Νοεμβρίου 2011 στις 11:12 π.μ.

Red,

συμφωνώ πλήρως με όλη την ανάλυση σου με μια μικρή ένσταση για Καστίγιο. Μην βιαζόμαστε να τον διώξουμε. Θέλει να τον ανεβάσουμε λίγο, να νιώσει ότι τον πιστεύουμε. Βρίζοντάς τον , τον χάνουμε εντελώς. Δεν είναι τρόπος αυτός.

Ευτυχώς που έφυγαν ο αποτυχημένος τεχνοκράτης Κούπερ και ο πουλημένος Χαβίτο για να έρθουν "το απόλυτο αφεντικό που του φέρναν ό,τι παίκτες θέλαν" Τσιώλης και οι πραγματικοί παικταράδες Σολτάνι, Γιακομπ.

Αν δεν διαλυόταν ο Βόλος τώρα θα είμασταν τελείως για κλάματα.

Αλλά τι να κάνουμε...
Ο Σούπερ 3 να είναι καλά , ο θεματοφύλακας του Άρη.
Χωρίς αυτόν δεν μπορούμε.
Πριν από αυτόν δεν υπήρχε Άρης.
Και μετά από αυτόν θα εξαφανιστούμε.

Χαβίτο