Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Εφυγε ένας αληθινός κύριος

Ακολουθεί ένα άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου. Ομολογώ ότι τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο τον σέβομαι για τις απόψεις του.

Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι μέσα στα πράγματα κ αν μη τι άλλο γνωρίζει από ποδόσφαιρο.

Πολλές φορές είναι χρήσιμο να βλέπουμε την άποψη κ κάποιων που είναι λίγο πιο μακρυά από μας...

Το άρθρο είναι από την ιστοσελίδα www.sday.gr

Αποφασίζοντας να φύγει, ο Κούπερ απέδειξε ότι είναι ένας αληθινός κύριος. Ο λόγος που έφυγε είναι πολύ απλός. Οι δικές του μεταγραφικές υποδείξεις ήταν για τη διοίκηση του Αρη πανάκριβες. Οι παίκτες που ο Γιάννης ο Κόντης μπορούσε να φέρει στον Κούπερ δεν έλεγαν τίποτα. Επειδή η διαφορά ήταν δεδομένη και τεράστια, ο Κούπερ είχε δύο επιλογές. Η μία ήταν να μείνει και κάθε φορά, έπειτα από μία ήττα, να υπενθυμίζει ότι άλλους παίκτες ζήτησε κι άλλους του φέρανε. Η δεύτερη, να φύγει και ν' αφήσει τον Αρη να πορευτεί ακριβώς όπως κάνει εδώ και χρόνια. Με μεταγραφές αεροδρομίου, πανηγυρισμούς στις εξέδρες για τους νεοφερμένους και αλλαγές προπονητών κάθε φορά που στραβώνει το πράγμα...

Διοίκηση
Υπήρχε μια φανερή διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στον Αργεντινό προπονητή και τη διοίκηση του Αρη. Η διοίκηση του Αρη μοιάζει εξαιρετικά ευχαριστημένη απ' όλα όσα πέτυχε μετά τη μυθιστορηματική επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. 

Η διοίκηση είναι ευχαριστημένη γιατί η ομάδα έχει κοντά της τον κόσμο της, ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται και βασική επιδίωξη έχει ο κόσμος να νιώθει ικανοποιημένος. Για τη διοίκηση η ικανοποίηση του κόσμου έρχεται με την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη και κάποια καλά ματς στο «Βικελίδης» κόντρα στους μεγάλους του κέντρου και τον ΠΑΟΚ. 

Επίσης, η διοίκηση θεωρεί υποχρέωσή της ο Αρης να εμφανίζεται στο γήπεδο με ένα επιθετικό σχήμα και με ποδοσφαιριστές που -κατά κάποιον τρόπο- διασκεδάζουν τον κόσμο. Ονειρεύεται μια επιθετική ομάδα και ψάχνει χρόνια τώρα κυρίως χαρισματικούς χαφ και επιθετικούς. 

Νομίζω ότι ο στρυφνός και δυσκατάβλητος φετινός Αρης των 11 γκολ στο πρωτάθλημα δεν άρεσε ποτέ στη διοίκηση. Αν αυτός που καθόταν στον πάγκο του δεν λεγόταν Κούπερ, θα τον είχαν διώξει καιρό τώρα: άλλωστε κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, αλλάζουν δύο προπονητές.

Υλικό
Ο Κούπερ ονειρευόταν μια άλλου τύπου ομάδα. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος συμβαίνει να ξέρω ότι έλεγε πως ο Αρης έχει δύο προβλήματα: 
α) είναι πολύ soft και πρέπει να σκληρύνει και 
β) έχει πολλούς κακομαθημένους παίκτες, γιατί βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε μια ενδεκάδα. 

Το όνειρο του Κούπερ ήταν να αποκτήσει μια ομάδα με 22- 24 ποδοσφαιριστές που όλοι θα λογίζονταν ως βασικοί. Ηθελε δε η πρόοδος να είναι το βασικό και όχι η αγορά των ποδοσφαιριστών. Για τον Κούπερ μετρούσε πιο πολύ να βελτιωθούν ο Κρίστι Βαγγέλη, ο Κασναφέρης και ο Μενδρινός διαμέσου της προπόνησης, παρά να βρεθούν τρία ταλέντα από τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Δεν τον ενδιέφερε η γκλαμουριά: υλικό για να δουλέψει ήθελε.

Συμβιβασμός 
Το καλοκαίρι προπονητής και διοίκηση έφτασαν σε ένα συμβιβασμό. Ο προπονητής για να αποκτήσει -κατά κάποιον τρόπο- το μεγάλο ρόστερ που χρειαζόταν «ευλόγησε» την απομάκρυνση κάποιων ποδοσφαιριστών με μεγάλα συμβόλαια. 

Ο Κάμπορα, οι δύο Αμερικανοί (Τζόνσον και Αντού), ο Μεριέμ, ο Νασούτι και ο Αράνο έφυγαν και στη θέση καθενός από αυτούς ήρθαν δύο παίκτες (!) μικρότερης κλάσης. Αντί του Κάμπορα και του Τζόνσον ο Τσέζαρεκ, ο Ρουίζ, ο Αραβίδης κι ο Κασναφέρης, αντί του Μεριέμ ο Μενδρινός και ο Τσεσνάουσκις, αντί του Νασούτι και του Αράνο ο Οριόλ, ο Μισέλ και ο Παπαζαχαρίας. 

Για να σκληρύνει η ομάδα αποκτήθηκαν δύο καινούργιοι κόφτες, ο Τόχα και ο Φατί. Ο Κούπερ απέκτησε το μεγάλο ρόστερ που ήθελε, η ενδεκάδα έπαψε να είναι δεδομένη, διάφοροι που ήταν πάντα βασικοί άρχισαν τις μουρμούρες (ο Ναφτί κι ο Κάλβο πρώτοι απ' όλους), αλλά η ομάδα δεν ήταν πιο ποιοτική. Πιο εργατική ήταν κι αυτό φάνηκε στην Ευρώπη. Πιο τετράγωνη ήταν κι αυτό το καταλάβαμε στα ντέρμπι. Πιο ευχάριστη, όμως, δεν ήταν. Κι αυτό αποδείχτηκε πρόβλημα.

Καστίγιο
Οι επιθετικές δυσκολίες στο πρωτάθλημα επέβαλαν μεταγραφές. Ομως άλλη είναι η αισθητική του Κούπερ κι άλλες οι οικονομικές δυνατότητες του Αρη: το 'παμε. Ο Κούπερ ήθελε τον Εντού, ο Κόντης μπορούσε να του φέρει ό,τι του βρει ο Μανέλ Φερέρ και φυσικά τον Καστίγιο. Είτε έμενε ο Κούπερ είτε έφευγε, το αποτέλεσμα για τον Αργεντινό θα ήταν περίπου το ίδιο: ποτέ δεν θα έφτιαχνε την ομάδα που ήθελε. 

Για ν' αξιοποιήσει τους νεοφερμένους θα έπρεπε να δομήσει την ομάδα διαφορετικά, ν' αλλάξει πρωταγωνιστές και προτεραιότητες. Για παράδειγμα, για τον Κούπερ ο Αρης αριστερά χρειάζεται ένα χαφ: από τον Καστίγιο (στην κατάσταση που είναι) επιστροφές δεν μπορείς να περιμένεις -ο Νέρι θα παίξει κάτι σαν ακραίος επιθετικός. Ενας άλλος προπονητής μπορεί να σπάσει το κεφάλι του για το πώς θα τον αξιοποιήσει. Ο Κούπερ, που είχε μια ομάδα στο μυαλό του, όχι.

Σχέδιο
Ο Αρης του Κούπερ θα μείνει ανολοκλήρωτος: κάτι σαν σχέδιο επί χάρτου που ποτέ δεν θα αποκτήσει οντότητα -κι αυτό ειλικρινά με στενοχωρεί. Στη θέση του Κούπερ θα 'ρθει ένας ακόμα διαχειριστής. Θα κάνει κάποιες νίκες και θα απολυθεί του χρόνου. Οπως συμβαίνει πάντα με τους προπονητές του Αρη τα τελευταία χρόνια…

9 σχόλια:

jim είπε... 22 Ιανουαρίου 2011 στις 2:45 μ.μ.

Περιεκτικό το άρθρο του Καρπετόπουλου, αναφορικά με το αγωνιστικό.

Μου άρεσε, που έπιασε το θέμα, της ομάδας και της δομής που είχε ο Κούπερ στο μυαλό του.

Ο ΆΡΗΣ, όντως ειχε κακομαθημενους παίχτες και ο Κούπερ, αυτό ηθελε να διορθωσει και να επιβαλλει πειθαρχια.

Επισης, ήθελε να δωσει ρολο ατομικα σε καθε παιχτη και ταυτότητα συνολικα στην ομαδα.

Μεχρι ενος σημειου τα καταφερε, αλλα, όπως λεει και ο Αντωνης, το έργο του, εμεινε ανολοκλήρωτο.

Η ομάδα φανηκε, ότι, δεν είναι έτοιμη ακόμα, ετσι ωστε να κρατησει εναν μεγάλο προπονητη για χρονια και να καλύψει τις όποιες επιθυμιες του σε όλα τα θεματα..

Γι αυτο όμως, πρέπει όλοι να βοηθησουν..Από τον κάθε παράγοντας, μέχρι και τον οπαδό της ομαδας, που βρίσκεται στο πιο μακρινο σημειο της γης...

Ανώνυμος είπε... 22 Ιανουαρίου 2011 στις 4:43 μ.μ.

Παιδιά καλά τα λέει το παλικάρι αλλά όταν αυτοί οι άνθρωποι ξοδεύουν το σάλιο κ το μελάνι τους για τέτοιου είδους αναλύσεις κ δεν κράζουν - προτείνουν τρόπους εξυγίανσης της SuperLeague τσάμπα καίει η λάμπα τσάμπα σε θυμάμαι.....

Το να λέει ρε παιδιά απο την μία ότι ο Άρης τόσο μπορούσε κ τόσα έδωσε χωρίς να μπορεί να φτάσει τα μέτρα του Κούπερ κι ότι για αυτό έφυγε ο Κούπερ και απο την άλλη οτι λυπάται πολύ που έφυγε ο Κούπερ ε άντε παράτα μας ρε φίλε!!!

Μήπως ξέρει να μας πεί γιατί ο Άρης αλλά και άλλες ομάδες δεν έχουν δικαίωμα στο όνειρο της υπέρβασης μήπως επειδή 2-3 ομάδες έχουν υπογράψει σύμβαση με το CL για 100+ χρόνια κ έχουν κ όλο το σύστημα να τους βαράει παλαμάκια.....

Καλός χρυσός δημοσιογράφος αλλά χέσε μας ρε Αντωνάκη που στενοχωρήθηκες που έφυγε ο Κούπερ!! ...κράτα τα κροκοδείλια δάκρυα σου "αδερφέ" για την Ελλαδίτσα έτσι όπως την συντηρείτε ορισμένοι....

ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ!!!!!

geokampour

jik είπε... 22 Ιανουαρίου 2011 στις 4:55 μ.μ.

βολεύονται μερικοί με το τον Αρη κομπάρσο δεν έχει λεφτά και δυνατότητες αλλά δεν φταίνε αυτοί εμείς που είμαστε τσίρκο

Ανώνυμος είπε... 22 Ιανουαρίου 2011 στις 6:40 μ.μ.

jik καλοί κ κακοί υπάρχουν παντού φίλε.....ο Βαρδινογιάννης χτές ακόμα σηκώθηκε απο τον τάφο του για να πάει στα δημοσιογραφικά θεωρεία απλά δεν θα βγεί ο Αντώνης να το αναλύσει αυτό.....

Τσίρκο είναι όταν χάνεις την Ευρώπη με το 2πλό της Λάρισας μέσα στο Καραϊσκάκη....

Μην τρελαίνεσαι καλή κ σωστή κ αυτοκριτική αλλά.....

geokampour

Ανώνυμος είπε... 22 Ιανουαρίου 2011 στις 11:43 μ.μ.

Συμφωνώ με το άρθρο του Καρπετόπουλου, αν και νομίζω οτι λέει το αυτονόητο, αυτό δλδ που βλέπουμε όλοι όσοι παρακολουθούμε την ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Απλά επιλέγοντας να σχολιάσει την σχέση Κούπερ-Διοίκησης με βάση το αγωνιστικό κομμάτι θέτει την άποψη του πιο "διπλωματικά" απ' ότι ίσως συνηθίζει και αφήνει τον αναγνώστη να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Προσωπικά πιστεύω ότι όλο το θέμα Κούπερ που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες σε ραδιόφωνα, blogs κτλ συνοψίζεται απλά με τις λέξεις "Σχέδιο + Νοοτροπία".
Δλδ με απλά λόγια, ΤΙ θέλουμε να κάνει η ομάδα και ΠΩΣ θα το επιτύχει αυτό.
Πέρα απ' την όλη φιλολογία σχετικά με ευθύνες μεταγραφών, τον ρόλο του κάθε μάνατζερ σε αυτή την ιστορία και αν το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης το έχει ο Κούπερ ή η Διοίκηση, υπάρχουν δύο πράγματα που ισχύουν αυτήν την στιγμή και τα οποία έχουν την μεγαλύτερη σημασία:

1ον: να μην μπλέξουμε σε περαιτέρω περιπέτειες και να βγεί αυτή η χρονιά όσο το δυνατόν πιο πετυχημένα, άρα αυτό που χρειάζεται είναι κυρίως συσπείρωση (και νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο της πλειοψηφίας όσων εκφράζονται μέσα από αυτό το blog) και

2ον: να παρθούν από αυτό το καλοκαίρι οι αποφάσεις που πρέπει ώστε να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ και σχεδιασμού σε ότι αφορά το μέλλον.

Για αυτό το δεύτερο κομμάτι το οποίο και θεωρώ το πλέον δύσκολο να συμβεί, ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρ της επιλογής "Κούπερ".
Και το βάζω σε αποσιωπητικά για να δείξω ότι δεν βλέπω το ζήτημα προσωποκεντρικά αλλά ως μια επιλογή προπονητή που θα κινείται στο ίδιο πλαίσιο με την λογική του Κούπερ όσον αφορά σε νοοτροπία, πλάνο, χτίσιμο ομάδας, ανάδειξη νέων παιδιών κτλ.

Το πρόβλημα όπως φαίνεται και από αυτόν τον τελευταίο χρόνο δεν είναι να βρείς έναν τέτοιο προπονητή αλλά να μπορέσεις να ξεφύγεις από τις πρακτικές και την νοοτροπία που κυριαρχεί στην χώρα μας και έχουν φέρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε τόσο "υψηλό επίπεδο" σε σχέση με το ευρωπαικό ποδόσφαιρο... :-p

Dentro

jik είπε... 23 Ιανουαρίου 2011 στις 7:32 μ.μ.

geokampour
τσίρκο είναι¨ μεταγραφές αεροδρομίου, πανηγυρισμούς στις εξέδρες για τους νεοφερμένους και αλλαγές προπονητών κάθε φορά που στραβώνει το πράγμα...κ άλλωστε κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, αλλάζουν δύο προπονητές.
Η διοίκηση είναι ευχαριστημένη γιατί η ομάδα έχει κοντά της τον κόσμο της, ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται και βασική επιδίωξη έχει ο κόσμος να νιώθει ικανοποιημένος. Για τη διοίκηση η ικανοποίηση του κόσμου έρχεται με την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη και κάποια καλά ματς στο «Βικελίδης» κόντρα στους μεγάλους του κέντρου και τον ΠΑΟΚ.
αυτά είναι τσίρκο αγαπητέ

Ανώνυμος είπε... 24 Ιανουαρίου 2011 στις 12:12 μ.μ.

Σ'αυτά που λές έχεις δίκιο jik αλλά δεν παύει να είναι τσίρκο και το γενικότερο κλίμα στη superlegaue δλδ πές οτι εσύ σαν Άρης κάνεις ότι καλύτερο μπορείς με προπονητές και παίχτες όπως είπες παραπάνω αλλά έρχεται η Λάρισα κ σου κλέβει την Ευρώπη...δεν είναι αστείο....;; Κάπως έτσι δεν πέσανε στην Β' εθνική κατι Λεβαδειακοί όφηδες κτλ αντί να πέσει η ξάνθη του Πανόπουλου που σώζεται πάντα όλως τυχαίως τις τελευταίες αγωνιστικές!!

Πάντως σου ξαναλέω έχεις δίκιο σ'αυτά που λες κ αυτά πρέπει να διορθώσουμε γιατί μας ενδιαφέρει ο Άρης....

geokampour

Ανώνυμος είπε... 14 Ιανουαρίου 2018 στις 8:51 π.μ.

Θα ήθελα εκ των υστέρων και μετά από χρόνια να σχολιάσω κάποια πράγματα.

1. Γράφουν οι δημοσιογράφοι αυτό ή εκείνο, αλλά δεν κάθονται να τα ξαναδούν και να κάνουν μια μετα-ανάλυση μετά από 3-4 χρόνια, όντας πλέον πιο απόμακροι από το γεγονός. Αυτό δεν βοηθάει σε ουσιαστική κριτική ή ενημέρωση ή σε σχηματισμό άποψης που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

2. Εάν τα πράγματα είναι όπως τα έγραψε τότε ο Καρπετόπουλος, ο Κούπερ είχε διαλύσει τον Άρη. Πρώτα μας ζήτησε να φτιάξουμε πάγκο με βάθος (μεγάλο βάθος, όμως, καθώς έφυγε 5-6 και ήρθαν 10-12, κατά τον Καρπετόπουλο). Μετά, όταν είδε ότι φτιάχτηκε μεγάλο βάθος, αλλά με κάποια σαπάκια, γιατί δεν είχε λεφτά ο Άρης για 22-24 καλούς, αντί να κάτσει να τους βελτιώσει, να τους δουλέψει, όπως λέει πιο πάνω ο Καρπετόπουλος ότι το 'χε μαράζι να το κάνει, είπε, παιδιά, είναι σαπάκια, άντε, γεια σας. Ε, αυτό δεν βγάζει νόημα. Μας τους έφερε για να 'χει βάθος πάγκου και για να τους δουλέψει, και διώξαμε παίκτες όπως ο Κάμπορα (που έβγαζε μάτια και όντως είχε περιθώρια πολλής εξελίξης) ή ο Νασούτι, για να δουλέψει ό,τι είχε στο μυαλό του. Και μετά, όταν είδε, αφού είχαν έρθει, ότι οι νέοι ήταν σαπάκια, είπε, παιδιά, ναι, εγώ όταν είπα διώξτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εννοούσα, φέρτε τον Μέσι και τον Νεϊμάρ στη θέση του, να 'χω να δουλεύω. Κοινώς, γ.... την ομάδα και έφυγε. Επίσης, όταν είχε σχέδιο να κάνει την ομάδα πιο σκληρή, με Κασναφέρη, Οριόλ και Παπαζαχαρία θα την έκανε πιο σκληρή; Αυτά, δείχνουν ότι ο Κούπερ ήταν μεγάλος μάνατζερ στον αγώνα και στα αποδυτήρια, και άσχετος στα διοικητικά. Ήρθε σε μια ομάδα χαμηλομεσαία στην Ευρώπη, και περίμενε σε ένα χρόνο να του διπλασιάσουν το μπάτζετ, για να έχει την ίδια ποιότητα ΚΑΙ βάθος πάγκου μαζί.

Ο προπονητής δεν γίνεται να είναι ανίδεος από τα διοικητικά, γιατί αλλιώς είναι λούζερ, όπως ο Κούπερ. Οι καλοί και μεγάλοι προπονητές που έχουν ένα πλάνο, το υλοποιούν σε βάθος χρόνου. Κλασικά παραδείγματα πολλά, ιδίως στην Αγγλία, που οι παίκτες βγαίνουν από τις ακαδημίες στην πλειοψηφία τους, γιατί ακριβώς οι προπονητές έχουν πλάνο μακροχρόνιο. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις "συμβιβασμό" διώξτε 5 και φέρτε 10 και μετά να φεύγεις γιατί οι 10 είναι χειρότεροι από τους 5 που έφυγαν. Λογικά, οι 10 δεν είναι δεμένοι, και λόγω του ισοσκελισμού είναι ατομικά χειρότεροι από όσους έφυγαν. Ο καλός προπονητής όμως, κάθεται και τους δουλεύει για να βελτιωθούν σε 2 χρόνια, και να φτάσει και στην καλή ποιότητα και στο βάθος πάγκου. Δεν λέει, ναι, γεια σας.

Επίσης, ναι μεν υπήρξαν πολλά έσοδα, αλλά υπήρχαν και τρύπες από την Β'. Πολλά λεφτά μπορεί και να φαγώθηκαν, αλλά κάναμε και άνοιγμα στο 10 αντί για 5... Οπότε, ήταν μεγάλη καφρίλα που έφυγε ο Κούπερ, ενώ αυτός ζήτησε 10 αντί για 5. Άλλο να μην του φέρανε τους 10 που ήθελε (ενώ μπορούσαν) και άλλο να μην μπορούσαν να τους φέρουν και να του φέραν ό,τι μπορούσαν.... Δεν θυμάμαι αν ανέβασε και παίκτες από τις ακαδημίες... Αλλά, στην τελική, αφού λες, θέλω βάθος πάγκου και να τους δουλέψω και κάτι πάνε να κάνουν, δεν φεύγεις απλά, αλλά τους δουλεύεις. Μπορεί, βέβαια, να είπε, θέλω 10 αντί για 5, αλλά θέλω και τον Κάμπορα και τον Νασούτι και να έκανε η διοίκηση ό,τι κατάλαβε και να τα έκανε μαντάρα. Κανείς όμως δεν το ξέρει αυτό, και δεν προκύπτει από τον Καρπετόπουλο.... Με εκπλήσσει πάντως που ο Καρπετόπουλος δεν βλέπει τα προφανή που έγραψα πριν.

Ανώνυμος είπε... 14 Ιανουαρίου 2018 στις 8:51 π.μ.

3. Βάσει Καρπετόπουλου και πάλι, ο Κόντης είναι εν τέλει αθώος και τζάμπα τον κακολογούσαμε... καθώς του παν φέρε 10, και έφερε τις καραβιές. Δεν έκανε του κεφαλιού του με τις καραβιές... Επίσης, αυτά τα σαπάκια είχε, αυτά έφερε, μιας και δεν θέλαμε "ταλέντα", αλλά υλικό για να δουλέψει ο "δάσκαλος".... Ε, εάν ισχύουν όσα γράφει ο Καρπετόπουλος, ο Κόντης αξίζει ανταμοιβής, καθώς εκτέλεσε τις εντολές με ακρίβεια.

Νομίζω ότι πραγματικά αξίζει να γίνονται τέτοιες μετα-αναλύσεις μετά από καιρό, καθώς ξεκαθαρίζουν πολλά....

Συγκεκριμένα, ναι, μεν μπορεί να φάγανε διάφοροι μίζες κ.τ.λ., αλλά όλα έγιναν βάσει πλάνου, και αυτός που είχε το πλάνο, είπε, ναι, δεν βγαίνει, γεια σας... Άρα, αυτός ο τεράστιος (χωρίς ειρωνεία) προπονητής ρήμαξε την ομάδα.... και μετά τρέχαμε να σωθούμε.... Ακόμα μου έχει μείνει η φυγή Κάμπορα, καθώς έβγαζε μάτια και είχε και τελείωμα, σε αντίθεση με τον Κόκε ή τον Χαβίτο, που βγάζαν μάτια, αλλά στο τελείωμα τα χαλούσαν.

Επόμενο που θα πρέπει να διευκρινιστεί είναι γιατί όταν έφευγε ο Κάμπορα, άρχισε να βρίζει τον ΑΡΗ σε ραδιόφωνα κ.τ.λ.

Νικόλας