Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Αγώνας χωρίς αύριο (vid)

Την Κυριακή, στις 16 του μηνός, η ομάδά μας, δίνει έναν, πολύ σημαντικό αγώνα, με αντίπαλο, τον Πανιώνιο, στο κάστρο μας, το Κλεάνθης Βικελίδης. Έτσι, πως έχει διαμορφωθεί, η κατάσταση, στον βαθμολογικό πίνακα, τα δεδομένα, οδηγούν, στο συμπέρασμα, ότι, πρέπει, να εκμεταλλευτούμε τα μάτς, στην έδρα μας...

Επίσης, για τον ΆΡΗ, το πρωτάθλημα, πλέον, θα το παρομοίαζα, με την "ψυχρή", διαδικασία των πέναλτι..Στα εντός έδρας μάτς, είναι σαν να βαράμε πέναλτι εμείς και στα εκτός έδρας μάτς, σαν να βαράει ο αντίπαλος. Οπότε, πρέπει, να εκτελέσουμε επιτυχώς τα δικά μας πέναλτι και να "πιάσουμε", τουλάχιστον δύο, από την άλλη πλευρά..(Όταν λέω, δύο, εννοώ, φυσικά, να βγάλουμε τουλάχιστον, δυο διπλά)...


Στις 17:15, γίνεται, η σέντρα του αγώνα, ο οποίος αγώνας, χαρακτηρίζεται, σημαντικότατος. Δεν θέλω, να κάνω, λόγο, για την παρουσία του κόσμου μας, στο γήπεδο, γιατί, είναι αμαρτία, ένας γίγαντας λαός, οπως ο λαός του ΆΡΗ, να θέλει μερικές γραμμές παρότρυνσης, για να πάει στο γήπεδο.

Η ομάδα μας, σε σχέση, με το προηγούμενο μάτς, στην Αθήνα, έχει επιστροφές. Ο Ρίκι Φατί, είναι στην διάθεση του Κούπερ, ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, προπονείται κανονικά και αποτελεί λύση, όπως επίσης, κανονικά προπονείται, πλέον και ο πολύπειρος Ρονάλντο Γκιάρο..Σε κανονικούς ρυθμούς, επέστρεψε και ο Κώστας Μενδρινός, ξεπερνώνατς, το πρόβλημα στον αχίλλειο..Εξάλλου, ο Ευθύμης Κουλουχέρης, εξέτισε την τιμωρία του, στον αγώνα της Αθήνας και τίθεται στην διάθεση του προπονητή μας.

Από την άλλη πλευρά, ο Σέρχιο Κόκε, όπως γνωρίζουμε, ταλαιπωρείται από διάταση έσω μηνίσκου, καθώς επίσης και από μία αμυγδαλίτιδα τις τελευταίες μέρες και θα λείψει. Επίσης, ο Σάκης Πρίττας, ταλαιπωρείται από μια διάταση στο γαστροκνήμιο και θα απουσιάσει..Τέλος, απών, θα είναι και ο Κάρλος Ρουίζ, λόγω υποχρεώσεων του, με την Εθνική Γουατεμάλας.

Σε μεταγραφικό πυρετό, βρίσκεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία, απέκτησε τον Μήτρογλου, ως δανεικό για έξι μήνες από τον Ολυμπιακό.

Σίριαλ με Κουμορτζί, για το τι πρόκειται να συμβεί..Ο Τάκης Λεμονής, μετράει, τρείς σερί ισοπαλίες, όντας, στον πάγκο του Πανιωνίου...

Στόχος, της ομάδας τους, είναι η αποφυγή του υποβιβασμού...Γι' αυτόν τον λόγο, τρέχουν για μεταγραφές που θα τους ενισχύσουν..Πάντως, ως τώρα, μόνο ο Μήτρογλου, αποτελεί, σοβαρή προσθήκη και μάλλον θα αγωνιστεί και την Κυριακή.

Η προϊστορία των αγώνων μας, κόντρα στον Πανιώνιο, είναι συντρηπτική, υπέρ μας. Είναι η μεγαλύτερη παράδοση, που υπάρχει σε Ελληνικό αγώνα, από την περίοδο 1959-1960...

Χαρακτηριστικά, θα πω, ότι, ο Πανιώνιος έχει, ένα και μοναδικό διπλό, στην έδρα μας και συγκεκριμένα στις 1 8 - 6 - 1 9 6 1 με σκόρ 2 - 5, αλλά, από τότε, δεν έχει κερδίσει, Π Ο Τ Ε ! ! !

Συνολικά, η παράδοση, λέει, 3 4 νίκες για μας, 1 4 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη, όπως προανέφερα για αυτούς..

Φυσικά, τα τελευταία 5 χρόνια, τους έχουμε, κερδίσει, μόνο μία φορά και τις υπόλοιπες ήρθαμε ισόπαλοι...Όλοι θα θυμάστε, το οφσάϊντ γκόλ τους , πέρυσι, που κατοχυρώθηκε ως γκόλ..

Για θυμηθείτε λίγο, τις φάσεις, από το περυσινό μάτς...


Για θυμηθείτε και το γκόλ του Γιάχιτς, την περίοδο 2008-2009


Τον Μάϊο του 2008, 3 μέρες πριν το τελικό, παίξαμε για τα play off, σε ένα μάτς, που προετοιμαζόμασταν για τον μεγάλο τελικό...Το εντυπωσιακό 3-3, μικρή σημασία είχε...


Όπως, έγραψα και στο τίτλο, είναι αγώνας, δίχως αύριο και έτσι, οφείλουμαι να τον κερδίσουμε. Αυτή, η ομάδα, της οποίας, οι οπαδοί, βρήκαν, απέναντί μας, το αντίπαλο δέος, βγάζωντας με δικά τους, άκυρα και ανώριμα λόγια, το σύνθημά μας, τρελογιατρός, έρχονται και προσκυνούν και φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι, εδώ και 5 0 χρόνια...

Οι περισσότεροι, από αυτούς, τους δήθεν, που παραποίησαν το σύνθημα "τρελογιατρός", δεν έχουν δεί Π Ο Τ Ε, την ομάδα τους, να βγάζει διπλό, στο σπίτι μας...

Η ομάδα μας, οφείλει, να κερδίσει αυτό το μάτς, γιατί, πλέον, τα περιθώρια, είναι στενά. Δεν χωρούν γκέλες, πλέον..Αυτό περιμένουμε, να δούμε την Κυριακή...3 βαθμοί στο σακούλι και πάμε γι' άλλα...

3 σχόλια:

kkoulgr είπε... 13 Ιανουαρίου 2011 στις 11:14 μ.μ.

Χρωστάμε κάτι σε αυτό το σωματείο, του οποίου οι φίλαθλοι έχουν ανοίξει κόντρα με μας με το μυαλό τους. Προσωπικά αν με ρωτήσετε, δε ξεχνάω την άδικη ισοπαλία που μας πήραν πέρσι, με το γκολ οφσαϊντ και τη σφαγιστική διαιτησία στο σύνολο του αγώνα. Τα καρεκλάκια που έσπασαν τα κακομαθημένα γατάκια που νιόνιου θα κλάψουν την Κυριακή.

Όσο για τον κόσμο? Δε χρειαζόμαστε άλλους πανηγυρτζήδες, αρκετούς έχουμε.

Skolix είπε... 14 Ιανουαρίου 2011 στις 2:26 μ.μ.

Αν δεν κερδισουμε τον πελατη Νιονιο που ειναι και σε τραγικη κατασταση, τοτε δεν εχει σωτηρια η ομαδα. Παντως ειμαι βεβαιος οτι θα τα πανε καλα τα παιδια.

Να σταθω λιγο στο Σακη: δεν εχουν παραγινει οι τραυματισμοι; παντα ηταν ευαισθητος, αλλα φετος ξεσκιστηκε. Τον συμπαθω πολυ, γιατι και καλος παικτης ειναι και Αριαναρα, αλλα μεγαλωσε (νομιζω 32) και τραυματιζεται ευκολα. Φετος η προσφορα του ειναι μηδαμινη.

jim είπε... 14 Ιανουαρίου 2011 στις 2:36 μ.μ.

Skolix, όντως, η απόδοση του Σάκη, δεν είναι ίδια με την περυσινή που είχε, μετα την ελευση του Κούπερ..

Έκανε, βέβαια, κάποια καλά ματς και φετος, όσο ήταν υγιής, αλλά, δεν είχε την διάρκεια, που ειχε πέρυσι στο δευτερο μισο της περιόδου..

Πάντως, οι τρυματισμοί, είναι άτιμη κατάσταση, που ένας αθλητης, πρέπει να εχει δυνατο χαρακτηρα, πρωτα από ολα για να μην τον βαλον κατω.

Ο Σάκης, θα βρει και πάλι, τον καλό του εαυτό..Απλά, οι τραυματισμοί τον τρέναραν..