Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

αεκ - ΆΡΗΣ 65 -74

Σημαντική νίκη για την ομάδα μας σε μία έδρα που δεν έχουμε καθόλου καλή παράδοση. Ποιος ξεχνάει άλλωστε το περσινό ματς που τα χάσαμε μέσα από τα χέρια μας (με τη βοήθεια κ της διαιτησίας).

Από το παιχνίδι μπόρεσα να δω μόνο το 2ο ημίχρονο. Αυτό που συμπέρανα ήταν πως υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο, ο Άρης κ από την άλλη ένα συνονθύλευμα παιχτών που έκαναν ατομικές ενέργειες. 

Ήταν ξεκάθαρο ότι αν παίζαμε σοβαρά για κάνα 3λεπτο θα το καθαρίζαμε το ματσάκι. Και έτσι ακριβώς έγινε...

Η αεκ στην κατάσταση που είναι φέτος δεν θα μπορούσε να μας απειλήσει. Καλά καλά δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία...
Μάζεψαν εκεί κάποιους παίχτες από τα αζήτητα οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ κ πολλούς μήνες. Ε αν χάναμε από αυτή την ομάδα θα ήμασταν για τα κλάματα.

Είναι αλήθεια πάντως πως μας δυσκόλεψε αρκετά. Κυρίως γιατί εμείς δεν παίζαμε σοβαρά. Όταν επιτέλους σοβαρευτήκαμε στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου η νίκη ήρθε εύκολα.

Οι παίχτες
Αυτή τη φορά δεν είχαμε την πολυφωνία που είχαμε σε προηγούμενες αγωνιστικές στην επίθεση αλλά είχαμε... Τάκερ! Έβαλε 28 πόντους, πήρε 12 ριμπάουντ, είχε 3 ασίστ, 1 κλέψιμο κ κέρδισε κ 10 φάουλ. Είναι σίγουρο ότι θα βγει MVP της συγκεκριμένης αγωνιστικής.

Από κοντά κ ο Ταπούτος με 16 πόντους ενώ κ ο Μπράουν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με 12 πόντους κ 6 ασίστ.

Στα αρνητικά το ότι καταφέραμε κ φάγαμε 17 πόντους από τον Ντικούδη!!!! Ήμαρτον θεέ μου!!!
Αλλά κ 15 από τον (συμπαθητικό κατά τα άλλα) Νικολαϊδη.

Κάτι άλλο δεν αξίζει να πούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη κ συνεχίζουμε. Αν δούμε κ τα υπόλοιπα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής είμαστε πια μόνοι στην 3η θέση. Μένουν 2 παιχνίδια για να τελειώσει ο 1ος γύρος, εντός με Πανιώνιο την Τετάρτη χωρίς φιλάθλους κ εκτός με Ίκαρο το Σάββατο.  

Μπορούμε κ πρέπει να κάνουμε 2 νίκες.

4 σχόλια:

jim είπε... 9 Ιανουαρίου 2011 στις 1:11 μ.μ.

Καλό το διπλό, όπως, λες, σε μία έδρα, με κακή παράδοση..

Τάκερ και Ταπούτος, είναι οι παίχτες που τραβάνε κουπί, επιθετικά...

Είμαστε, μόνοι τρίτοι, τώρα...Αυτά τα μάτς, τα κερδίζουμε....Το θέμα είναι στα μάτς, που ο αντίπαλος είναι μία πολύ καλή ομάδα (παο-οσφπ)...

Τέλος πάντων...Θετικό, το ότι είμαστε τρίτοι...

Skolix είπε... 9 Ιανουαρίου 2011 στις 1:27 μ.μ.

Ειδα το ματσακι ολοκληρο χωρις ιδιαιτερη προσηλωση. Στο πρωτο ημιχρονο δεν παιξαμε καλα, ημασταν πολλη ωρα πισω στο σκορ. Μας κρατησε ο Μπραουν στην αρχη που αν δεν κανω λαθος και οι 12 ποντοι του ηταν μαζεμενοι στο πρωτο ημιχρονο. Ετσι κυλησε και η 3η περιοδος με Τακερ και Ταπουτο να μας κρατανε κοντα ή και λιγο μπροστα. Στην 4η η Αεκ κλαταρε και κερδισαμε πολυ ευκολα. Αρκετοι παικτες υστερησαν οπως ο Χατζη που ηταν εκτος τοπου και χρονου. Γενικα, Αγιος Τακερ και τπτ αλλο

KANTHAR0S είπε... 9 Ιανουαρίου 2011 στις 1:28 μ.μ.

Το έχω ξαναπει. Ο Τάκερ είναι Αμερικανός παλαιάς κοπής. Τότε που ερχόντουσαν για να κάνουν κυριολεκτικά την διαφορά σε μια ομάδα. Απλά να είχαμε και έναν ψηλό. Όταν δεν μπορούμε να πάρουμε πόντους από την περιφέρεια βραχυκυκλώνουμε. Καλή περιφερειακή άμυνα να μας παίξει ο άλλος άντε γεια.

Ανώνυμος είπε... 9 Ιανουαρίου 2011 στις 8:36 μ.μ.

paidia egw imouna mesa katarxin mia paratirisi sta xanoumia prepei na min afinoume kanena perithwrio na mas kerdizoun pote milame gia varia koblexika atoma me ton ari!kata ta alla sta prwta 3 dekalepta konteya na pathw egkefaliko apo ta neyra mu..evlepa na paizoume me mia omada me 3misi basketbolistes kai 5 syntaxiouxous/betatzides/ampalous kai na min mporoume na epivalloume to paixnidi mas..aparadektos o ntrouker.ena swro miss match (ntikoudis-tacker, nikolaidis-tapoutos!!,dunston-kallinikidis) kai dn eida oute se ena simeio tou agwna na ekmetalleyomaste kapoio stathera kai vasi systimatos.thetiko to oti eimaste tritoi alla elleipsei tetartou nomizw.prepei na veltiwthoume gt o kolossos einai poly kali omada kai nomizw oti apo tyxi eimaste pio panw ayti ti stigmi.

Kriton