Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Και οι σφαλιάρες χρειάζονται που κ που!

Υπάρχουν 4άρες που τις τρως κ λες πάλι καλά που δεν έφαγα 8 υπάρχουν κ αυτές οι 4άρες που κάνει ο αντίπαλος 4 σουτ κ μπαίνουν όλα. Ε, λοιπόν η χθεσινή 4άρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Προσθέστε κ την κάκιστη απόδοση των παιχτών μας, το πρόσθετο πάθος των αντιπάλων λόγω της αλλαγής προπονητή + λίγο γκαντεμιά + λίγο Κάκο + λίγες απουσίες και βγήκε το αποτέλεσμα...

Καλά ρε φίλε θα μου πείτε άλλο ματς είδες; Όχι δεν είδα άλλο ματς, το ίδιο με σας είδα αλλά δεν θα τα μηδενίσω όλα κ θα σας εξηγήσω το γιατί...



Όσοι βλέπατε το ματς πριν το 42 που φάγαμε το γκολ πιστεύατε ότι θα χάσουμε; Μάλλον όχι... Έδειχνε μήπως η εικόνα του αγώνα ότι θα διασυρθούμε;

Όσοι βλέπατε το ματς μέχρι το 62 που φάγαμε το 2ο γκολ πιστεύατε ότι θα φάμε 4άρα; Μάλλον όχι.

Η αλήθεια είναι ότι η αεκ στο 1ο ημίχρονο κάνει μία φάση από αντεπίθεση κ βάζει το γκολ. Εμείς στο 1ο ημίχρονο δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΑ.

Το κομβικό σημείο του παιχνιδιού κατά τη γνώμη μου είναι η κεφαλιά του Κόκε που τη βγάζει πάνω στη γραμμή ο Δέλλας. Αν εκεί γίνει το 1-1 αλλάζει ολόκληρο το ματς... ε κ δεν ήμασταν κ πολύ μακρυά από το  1-1 σε αυτή τη φάση... μόλις λίγα εκατοστά. Ναι κύριοι στο ποδόσφαιρο η επιτυχία από την αποτυχία μπορεί να απέχουν μόλις λίγα εκατοστά. Το έχουμε ξαναπεί δοκάρι κ μέσα είσαι θεός, δοκάρι κ έξω είσαι παλτό. Έτσι είναι το άθλημα.

Αντί όμως να γίνει το 1-1 γίνεται το 0-2 από μία φάση που σπάνια συμβαίνει. Με σουτ από το κέντρο (σχεδόν). Και χωρίς να θέλω να μειώσω την ομορφιά του γκολ κ την έμπνευση του Σκόκο πιστεύω ότι φταίει 100% ο Σηφάκης. Αν θες να λέγεσαι μεγάλος τερματοφύλακας δεν τρως γκολ από το κέντρο. Τέλος.

Κάπου εκεί τελειώνει το παραμύθι. Παρόλα αυτά στο 3η φάση που κάνει η αεκ βάζει κ 3ο γκολ. Πραγματικά δεν πιστεύω να το ξανακάνει αυτό στο πρωτάθλημα (3 φάσεις 3 γκολ) αλλά δυστυχώς το έκανε χθες.

Στον αθλητισμό υπάρχουν κ οι ήττες. Υπάρχουν κ οι βαριές ήττες. Υπάρχουν τα παιχνίδια που σου πάνε όλα στραβά. Όσους δεν σας αρέσουν αυτά μπορείτε να αλλάξετε ομάδα ή άθλημα. Επίσης στο ποδόσφαιρο παίζει κ ένας αντίπαλος. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Και για να λέμε την αλήθεια εμείς Σκόκο κ Τζιμπούρ δεν έχουμε. Και δεν έχουμε διότι κοστίζουν μαζί 2 εκατομμύρια ευρώ. Όσο περίπου 6-7 παίχτες μας. Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει...

Εγώ δεν θα κατηγορήσω τους παίχτες. Μέχρι το 62 μου φάνηκε να προσπαθούν όσο μπορούν. Μετά το 0-2 θα συμφωνήσω ότι τα παράτησαν. Πέσανε όλοι να "φάνε" τον Κάλβο. Ο Κάλβο χθες ήταν τόσο κακός; Έβγαλε σέντρες, έκανε σουτ, προσπάθησε. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Τον κατηγορούν για τη φάση του 1ου γκολ ότι πάει για σουτ κ δεν δίνει πάσα. Ε μέχρι εκείνο το σημείο έδινε πάσες καλά έκανε κ σούταρε. ΑΝ έμπαινε γκολ τι θα λέγαμε; Με τα αν όμως δεν παίζεται η μπάλα αλλά ο Σκόκο σούταρε από το κέντρο κ σκόραρε...

Το ματς ανήκει στο παρελθόν μαζί κ η 4αρα. Και καλύτερα που φάγαμε 4 κ όχι 1 διότι έτσι η ομάδα θα αναγκαστεί να ανακάμψει. Έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη. Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά έχοντας υπόψη μας τις δυνατότητες της ομάδας μας χωρίς να ονειροπολούμε...

VAMOS

8 σχόλια:

jim είπε... 19 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 π.μ.

Ήταν η χειρότερη βραδιά του ΆΡΗ χθες μακραν τα τελευταια 4-5 χρόνια....μακραν όμως...

Για μένα είναι σαν να μην έγινε...έκανα αυτόματο και επιτόπιο delete(σβήσιμο)..

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι παίχτες μας...Ο χρόνος είναι λίγος για στενοχώριες και τα ματς που έρχονται πολλά...

Skolix είπε... 19 Οκτωβρίου 2010 στις 12:21 π.μ.

Ειναι θεμα οπτικης γωνιας τελικα μου φαινεται οι λεπτομερειες, γιατι το αποτελεσμα ειναι αντικειμενικα ντροπιαστικο. Εγω θα συμφωνησω οτι μεχρι το 0-2 τιποτε δεν προμηνυε τετοια συντριβη. Δε μας ειχε πατησει η Αεκ, αλλα ηταν εμφανες οτι ειχε κερδισει κατα κρατος το κεντρο, ειχε σιγουρια στην αμυνα και γενικα ψυχραιμια στο παιχνιδι της. Ηρθε μια ομαδα με εμφανεστατη επιθετικη ποιοτητα στο προσωπο 2 παικτων, αλλα απο κει και περα τι; Στα χαφ επαιζε ο Μακος ρε παιδια! Ο Μακος! Ο Καφες ειναι κοντα 35 με παιχνιδι την Τριτη και ο Ντιοπ εμοιαζε Εσσιεν. Και η αμυνα; Λαγος-Γιαχιτς μπακ; Ουτε ο Θρασυβουλος δεν εχει τετοια χαμηλης ποιοτητας αμυνα. Ο Δελλας ηταν καποτε αμυντικαρα, ο Μανωλας φερελπις μεν ψανχεται ακομα δε και ενας Σαχα που ειναι μετριοτατος.

Για να μην κουραζω, εχουμε καλυτερη αμυνα, καλυτερο τερμα και καλυτερο κεντρο. Ας τους καναμε πλακα και ας το εχανα απο μια εμπνευση του Σκοκο ή μια μπουκα του Τζεμπουρ. Εκει θα ελεγα "οκ γινεται αυτο". Και 0-0 να ερχομασταν χθες η εμφανιση ηταν αποκαρδιωτικη.

Οσο για τον Καλβο, θυμηστε μου ενα καλο σουτ οσον καιρο ειναι στον Αρη. Ενα σε φιλικο με Βεροια και ενα που ψιλοεπνιξε στην Ξανθη ο Γκσπουρντινγκ. Δε σουταρει καλα, δεν πασαρει, η κινηση που συγκλινει σπανιως πιανει. Η αληθεια ειναι οτι περσι εβγαλε ματια οταν επαιξε δεξια. Μπορει να μην κανει για αριστερα. Ας το δει αυτο ο Εκτορας.

Δε μπορω να δεχτω να ερχεται αυτη η Αεκ και να ειναι καλυτερη απο εμας μεσα στην εδρα μας. Της εκανε πλακα η Κερκυρα και ο Βολος. Τους αναστησαμε.

ΝΑVAS είπε... 19 Οκτωβρίου 2010 στις 3:11 π.μ.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ 3 ΧΑΦ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΒΛΕΠΕ ΤΟΧΑ).ΠΑΝΤΩΣ Ο ΝΤΙΟΠ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΑΓΚΩΝΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΒΟ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΤΣΟ.ΣΟΥΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΕ
ΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΚΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΦΕΤΟΣ.
ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΒΟΥΝΤΟΥ.
VAMOS ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

ΝΑVAS είπε... 19 Οκτωβρίου 2010 στις 3:17 π.μ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΗ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΥΟ ΕΞΤΡΕΜΑΡΕΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε... 19 Οκτωβρίου 2010 στις 9:03 π.μ.

Φιλε Δρακε κατα αρχας επετρεψε μου να διαφωνησω με την αποψη σου πως "Σε οσους δεν αρεσουν αυτα να αλλαξουν ομαδα η αθλημα"

Δε καταλαβα, δε μπορουμε να πουμε την γνωμη μας για κατι που μας απογοητευσε και μας πικρανε!

Εσυ μπορει να τα βλεπεις τα πραγματα πιο ορθολογικα και ψυχρα, καποιοι αλλοι ομως πιο συναισθηματικα και απολυτα!

Ο καθενας μας εχει το δικο του τροπο προσεγγισης και ολοι εχουν δικαιωμα να σχολιαζουν συμφωνα με τα δικα τους δεδομενα.

Μετα παλι στο τελος λες οτι "Κοιτάμε μπροστά έχοντας υπόψη μας τις δυνατότητες της ομάδας μας χωρίς να ονειροπολούμε..."

Δηλαδη ονειροπολουμε οταν θελουμε να νικαμε στην εδρα μας την Αεκ και τον Παο.

Και τι σημαινει εχοντας "υποψη μας τις δυνατοτητες της ομαδας?"

Δηλαδη η ομαδα δεν εχει δυνατοτητες να νικησει την Αεκ στο Βικελιδης?

Με αυτα που λες εσυ ο ιδιος βαζεις χαμηλα τον πηχη.

Εγω εξακολουθω να λεω πως η ομαδα πρεπει να αποκτησει μια αγωνιστικη ταυτοτητα και να σταθεροποιησει την αποδοση της. Διοτι δεν μπορει την μια βδομαδα να παιζεις μπαλαρα και την επομενη αγωνιστικη να σερνεται!

Οσο αφορα τον Καλβο, το γεγονος οτι σουταρει και σεντραρει δεν τον κανει αυτοματως και παιχταρα. Ειχαμε γραψει στην αρχη της σεζον πως φετος πρεπει να ειναι η χρονια του. Απεναντιας ομως βλεπουμε ενα Χαβιτο που ξερει τη μιση μπαλα απο τον Καλβο να βγαζει ματια και να σκιζεται και τον Καλβο να αποδιδει συνεχως κατω απο τις πραγματικες του δυνατοτητες! Εγω για αυτο τα εχω παρει με αυτο το παιχτη.

Εν συνεχεια πιστευω πως Φατι και Τοχα δεν εχουν βοηθησει ακομα σχεδον καθολου, και ειδικα απο τον Φατι περιμενουμε πολλα! δειχνει ομως πολυ αργος, χωρις τρεξιματα και εχει μεγαλη αδυναμια στην αναπτηξη του παιχνιδιου.

Για να τελειωνω και να μη σας ζαλιζω αλλο, εγω ειμαι προβληματισμενος με το γεγονος πως δεν ξερω τι πρεπει να περιμενω απο την ομαδα για φετος!

Να περιμενω να σηκωσουμε το Europa Cup (μιας και νικησαμε ευκολα την κατοχο του) η να περιμενω να παλευουμε τελευταιες αγωνιστικες για να μπουμε στα play offs?

Ρουκουνας.

RedDragon είπε... 19 Οκτωβρίου 2010 στις 9:48 π.μ.

Φίλε Ρούκουνα εννοείται πως πρέπει να κάνεις κριτική. Εδώ αυτό κάνουμε. Κάνουμε κριτική κ συζητάμε.

Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο μηδενισμός. Την μια βδομάδα ήμαστε ομαδάρα κ την άλλη είμαστε για τα μπάζα;

Όχι, πιστεύω ότι είμαστε μέτριοι. Κ όταν κερδίζουμε κ όταν χάνουμε.

Και αυτό που λέω "όποιος δεν αντέχει..." απευθύνεται σε κάποια άτομα που χαλιούνται πάρα πολύ. Αν χαλιέσαι τόσο πολύ κ βγαίνεις κ βρίζεις τους παίχτες κ τα μηδενίζεις όλα ε άστο καλύτερα...

Αντικειμενικά δε μπορείς να χτυπήσεις ομάδες που έχουνε παίχτες πολύ μεγαλύτερης αξίας από τους δικού σου. Έχουμε εμείς Σισέ, Τζιμπούρ, Σκόκο, Ριέρα; Δεν λέω να μην ελπίζεις αλλά η νίκη θα είναι υπέρβαση κ αν χάσεις δεν θα πρέπει να τρελαίνεσαι...

Ρεαλιστικά μιλώντας πάντα...

Ανώνυμος είπε... 19 Οκτωβρίου 2010 στις 11:46 π.μ.

Φιλε Δρακε εγω δεν το θεωρω υπερβαση να νικησω αυτη την Αεκ στην εδρα μου η ακομα και τον Παο. Εγω το θεωρω αυτονοητο οτι η ομαδα πρεπει (και μπορει) να νικησει μεσα στην εδρα της ολες τις θεωρητικα μεγαλες ομαδες!

Διοτι με την ιδια λογικη και ο Πανιωνιος εχει χαμηλοτερο μπατζετ απο εμας, αλλα μας νικησε στην εδρα του.

Στο ποδοσφαιρο, εν αντιθεση με το μπασκετ, το budget δεν παιζει τον πρωταρχικο ρολο στην δημιουργια μιας καλης ομαδας με μεταλλο και χαρακτηρα νικητη! Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ο περσινος Παοκ που λιγο ελειψε να παρει πρωταθλημα με budget πολυ χαμηλοτερο του Παο και του Γαβρου.

Εγω δεν λεω οτι μπορουμε να χτυπησουμε πρωταθλημα αλλα πιστευω πολυ στην ομαδα και στον προπονητη και δε θελω να βλεπω εικονες ντροπης οπως αυτες των τελευταιων 30 λεπτων στον αγωνα με την ΑΕΚ.

Ας ελπισουμε πως αυτο ηταν μια κακη παρενθεση και η ομαδα θα επιστεψει γρηγορα στις καλες εμφανισεις αρχης γεννομενης απο το επομενο ματς με την Λεβερκουζεν.

Συνεχιζουμε λοιπον το ξεπερναμε, παμε παρακτω και στο τελος θα κανουμε το ταμειο!

Ρουκουνας.