Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Συνέχεια στον Γολγοθά!!!

Τα δύσκολα τελειωμό δεν έχουν για τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης οι οποίοι σήμερα στο Καραϊσκάκη (8.30μ.μ.- ΝΕΤ) αναμετριούνται με τον Ολυμπιακό .

Έναν Ολυμπιακό που όλη την εβδομάδα ξεκούραστος, δούλεψε για το παιχνίδι σε αντίθεση με τον Άρη που μαζεύει τα κομμάτια του και έχοντας μόλις μια μέρα ξεκούρασης και αποθεραπείας πάει στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης μεγάλη σημασία θα δοθεί στον ανασταλτικό τομέα, προσπαθώντας να μπλοκάρει τον δημιουργό του παιχνιδιού του ολυμπιακού Ιμπαγασα, ζητώντας ταυτόχρονα από τους παίκτες του ο Κουπερ απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι και αλληλοκάλυψη μεταξύ τους με μοναδικό σκοπό να μην επιτρέψουν τους παίκτες του ολυμπιακού να πλησιάσουν την περιοχή κοντά στον Σηφακη.

Πάμε δηλαδή για ακόμα ένα κακό παιχνίδι με πολύ άμυνα και υπομονή αλλά και τύχη.

Δείτε την LIVERPOOL.
Τον τελευταίο καιρό δεν "βλέπεται" στη κυριολεξία και αυτό εξηγείτε κυρίως γιατί ο Αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο από μια καλή, χρυσή εποχή σε μια καινούργια και ψάχνοντας τον εαυτό της ο προπονητής της παίζει ένα αμυντικό και κακό ποδόσφαιρο προσπαθώντας κυρίως να μην χάνει και με ηρεμία να φτιάξει την νέα LIVERPOOL.

Κάπως έτσι και ο Κουπερ προσπαθεί να φτιάξει τον Άρη ομάδα, ψάχνοντας λοιπόν την ηρεμία μέσα από την αποφυγή της ήττας ειδικά σε μεγάλα ματς που δυστυχώς του ήρθαν μαζεμένα φέτος κτίζει τις βάσεις για ένα ανταγωνιστικό Άρη.


Θα μας βρει μαζί του η όχι; Ο καιρός θα το δείξει το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλό ποδόσφαιρο με ευκαιρίες και πολλά γκολ προς το παρόν μένει στην άκρη και αυτό είναι το άσχημο.

Κάθε αρχή και δύσκολη ,το ερώτημα είναι αν θα αντέξουμε σε αυτό το στυλ ποδοσφαίρου;

Πρέπει λοιπόν να είμαστε ποιο ρεαλιστικοί όταν ζητάμε το διπλό στο Καραΐσκάκη αφού στην ουσία πάμε να το κλέψουμε όπως και με την ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ στην έδρα μας!!!

Μακάρι ο Κόκε να το βάλει... Θέλει και την μαστοριά της η κλεψιά και ο Κόκε την έχει...

4 σχόλια:

jim είπε... 24 Οκτωβρίου 2010 στις 3:20 μ.μ.

Τα συνεχόμενα μάτς και μάλιστα τα μαζεμενα ντερμπι τις πρωτες αγωνιστικες σε συνδυασμο μα τα δυσκολα ματς της ευρωπης καθιστουν ακομα δυσκολοτερο το εργο...

Όλοι οι οπαδοι μας πρεπει να εχουν υπομονη και κατανοηση..Το διπλο στην Τούμπας μας χαροποίησε...το διπλο της αεκ μας πληγωσε αλλά το διαχειριστήκαμε σωστά ως οπαδοί..

Τα αποτελέσματα στην Ευρώπη μας κάνουν να γουστάρουμε γιατι η ομαδα κοιταει στα ματια μερικες απο τις κορυφαιες ομαδες στα μεγαλυτερα ευρωπαϊκα πρωταθλήματα..

Ο ΆΡΗΣ χάσει ή κερδίσει αγωνιζεται καλα και έχει ένα πλάνο...Ακόμα και σήμερα είμαστε πεπεισμενοι οτι θα τα δωσουν όλα οι παίχτες μας..Ασχετα αν χασουμε η κερδισουμε..

Απαιτείται χρόνος και συνεχεια στην μεθοδικη δουλειά για να σταθεροποιηθούμε σε απόδοση και να αποκτησουμε νοοτροπία...

RedDragon είπε... 24 Οκτωβρίου 2010 στις 6:22 μ.μ.

Ρε συ Jik αν εμείς πήγαμε να κλέψουμε τη νίκη με τη Λεβερκούζεν τότε η Λεβερκούζεν τι έκανε; Έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας;

Να σου θυμίσω ότι δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία;

Θα ήταν το λιγότερο αφελές να βγεις κ να παίξεις επιθετικά μια ομάδα σαν τη Λεβερκούζεν...

jik είπε... 24 Οκτωβρίου 2010 στις 7:00 μ.μ.

θεωρώ ότι η Λεβερλουζεν βολευόταν με το να μην χάσουνε ήρθανε με τα δεύτερα και άνετα πήρανε το χ το θέμα δεν είναι τι κάνανε αυτοί αλλά εσύ μέσα στην έδρα σου !!!!!!!!!!!!!!!

jim είπε... 24 Οκτωβρίου 2010 στις 7:29 μ.μ.

Jik, την ομάδα μας δεν την μειώνουμε μόνο όταν ασχολούμαστε με την διαιτησία αλλά και λέγοντας ότι "η λεβερκουζεν ήρθε με τα δευτερα"..

Δεύτερα ξε δεύτερα εγώ ξέρω ότι ούτε μία φάση μας έκανε...Και στην τελική και ο Μπαρνετα έπαιξε και ο Βινταλ έπαιξε και Ρόλφες έπαιξε και ο Φρίντριχ...Είχαν και απουσίες...

Και μεις με απουσιες κερδισαμε την ατλετικο...