Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Μεταγραφές, φήμες, αποχωρήσεις...


Πολλές αλλαγές είχαμε στην ομάδα τη τελευταία εβδομάδα.

Μετά τη μεταγραφή του Τσεσνάουσκις την περασμένη βδομάδα ακολούθησε η απόχτηση του Λαζαρίδη και η αποχώρηση του Αράνο.

Ήρθε το τέλος της καριέρας του Λαμπριάκου, η απόχτηση του Μενδρινού και του Βελλίδη αλλά κ του Μίσελ Γκαρμπίνι.

Το παζλ του ρόστερ αρχίζει κ συμπληρώνεται. Για να τα δούμε πιο αναλυτικά...


Για τον Τσεσνάουσκις, τα είπαμε.
Για τον Λαζαρίδη, τον Βελίδη κ τον Μενδρινό τα είχαμε πει. Θα κάνουμε όμως κ ένα σχολιάκι ακόμη για τον Μενδρινό.

Για Αράνο και Μισέλ τα είπαμε προχτές.

Να προσθέσουμε κάτι όμως.

Δε μας νοιάζει αν χάρισε λεφτά ο Αράνο για να φύγει κ αν του χρωστούσαμε λεφτά κ άλλα τέτοια. Βλέπω ότι η διοίκηση (προς το παρών) κάνει κινήσεις για το καλό του Άρη κ αν με την αποδέσμευση του Αράνο γλύτωσε λεφτά τότε καλά έκανε. Ο παίχτης ήταν μέτριος κ από ότι λένε δεν ήταν στα πλάνα του Κούπερ. Ήθελε κ ο ίδιος να φύγει οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μερικές φυλλάδες προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.

Ξεκινάμε όμως με τον μέγιστο...


Σταύρος Λαμπριάκος

Άκουσα προχθές τη συνέντευξη του στο Aris FM με τον Δασκάλου. Ο τύπος είναι απολαυστικός. Καθόλου δήθεν, τα είπε έξω από τα δόντια. Μπορεί αγωνιστικά να μην βοήθησε όσο περιμέναμε αλλά έβγαζε πάθος κ τσαμπουκά κάθε φορά που έπαιζε.

Είναι κ τρελός Αρειανός. Μακάρι να δουλέψει στην ομάδα διότι τέτοιους τύπους τους χρειαζόμαστε.

Σταύρο καλή τύχη σε ότι κ να κάνεις στη συνέχεια. Θα μας λείψεις.


Κώστας Μενδρινός

Άκουσα τη συνέντευξη του στην εκπομπή του super 3 κυρίως για να ακούσω τις εξηγήσεις που θα έδινε για τα περσινά. Και τι μας είπε;

Ότι δεν ήρθε πέρυσι γιατί δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής, αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον! Κ που το ήξερε αυτός ότι δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής; Εκτός αν θεωρεί ότι δεν άξιζε να έχει χρόνο συμμετοχής. Και που ξέρει ότι φέτος θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Κατά τη γνώμη μου αυτά είναι π@π@ριές. Εμένα δε με νοιάζει για πιο λόγο δεν ήρθε πέρυσι αλλά με νοιάζει ότι επέλεξε να πάει στο Γιάννενα κ όχι σε μας.

Παρόλα αυτά εγώ θα τον κρίνω μέσα στο γήπεδο. Εγώ δε πιστεύω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο ως παίχτης. Κάποιοι όμως τον πίστεψαν κ τον έφεραν στην ομάδα. Μακάρι να διαψεύσει εμένα που στην τελική ένα blog γράφω κ να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν.


Μεντί Ναφτί

Δεν βλέπω καλό κλίμα για το Ναφτί στην ομάδα. Βγήκε κ αυτό με την κλήση του στην Εθνική και θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο είναι μια καλή δικαιολογία για να τον διώξουμε.

Μάλλον έχει ραγίσει το γυαλί στις σχέσεις της ΠΑΕ με τον παίχτη οπότε μάλλον θα κουνήσει μαντήλι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πήραμε ήδη τον Μενδρινό κ ψάχνουμε κ άλλο αμυντικό χαφ.




Περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις στις επόμενες μέρες. Στα θετικά είναι ότι το ρόστερ ολοκληρώνεται κ θα είναι σχεδόν ολόκληρο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Και για να μην παρεξηγηθώ αυτά που γράφω είναι προσωπικές εκτιμήσεις κ όχι πληροφορίες.

2 σχόλια:

jim είπε... 17 Ιουνίου 2010 στις 4:43 μ.μ.

Το σημαντικοτερο κεφαλαιο για την ομαδα μας ειναι ο προπονητης.Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω..Ο θεσμος του προποντη και ποσο μαλλον οταν ειναι ο κουπερ αυτος ειναι σημαντικος για μια ομαδα..Και πρεπει να στηριζεται και απο την διοικηση, τους παιχτες και τους οπαδους..Δυστυχως στην χωρα μας αυτο δεν γινεται και ο καθε προπονητης ειναι το εξιλαστηριο θυμα..Θα ηθελα τον Λαμπριακο σε ποστο μεσα στην ομαδα γιατι πανω απο ολα ειναι οπαδος μας..Και τα 3 τα ελληνακια που πηραμε εμενα με ικανοποιουν.Ο Λαζαριδης απο τους καλυτερους αμυντικους των μικρομεσαιων ομαδων της κατηγοριας, ο Μενδρινος αφησε καλες εντυπωσεις και πιστευω θα μας βγει σε καλο γιατι ξερει μπαλα και εχει παθος και ο Βελλιδης ειναι νεος τερματοφυλακας και με δουλεια θα φτασει ψηλα..Τον Μιτσελ δεν τον ξερω..Ακουω καλα λογια παντως απο ολους που μιλουν για αυτον..Μακαρι να εχει πρωτο μελημα την αμυνα του και να βρουμε τον αριστερο μπακ που θελουμε γιατι ειναι καταραμενη θεση αυτη για μας..Ο Ναφτι μου αρεσε πολυ οπως και ο Νασουτι και θα ηθελα να χτιστει πανω τους η ομαδα..Αν ομως δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας (ομαδα-διοικησης και παιχτη) ας κοιταξουμε να αποδεχτουμε μια συμφερουσα προταση..Και πανω απο ολα...Προτιμω τον Κούπερ στον παγκο ως προπονητή για αλλα 3 χρονια εστω και με πολυ υψηλο συμβολαιο και ας μην παρω κανενα δηθεν μεγαλο ονομα..Γιατι ξερω οτι η παρουσια του θα μας οδηγησει στην επιτυχια σε αντιθεση με τις παρουσιες των δηθεν μεγαλων ονοματων που οδηγουν σε μετριοτατες επιδοσεις...Κατα τα αλλα οσοι μπορουν οικονομικα καλο θα ειναι να ενισχυσουν την προσπαθεια που γινεται με οποιο τροπο μπορει ο καθενας..

Ανώνυμος είπε... 18 Ιουνίου 2010 στις 11:07 μ.μ.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΕΔΡΙΝΟΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ?ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΕΙΝΩΣΕ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ!!!!!Ε Λ Ε Ο Σ!!!!ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ,,,ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΙΓΟΨΥΧΟΣ???!!!!!???